TIKTAKU
nigdy nie mowilam ze jestem najmadrzejsza na tym forum...
natomiast ty chcesz mi udowodnic , ze lepiej wiesz odemnie po ile , ile i kiedy kupuje lub sprzedaje BBBUUUUHHAAAAAA HHAAAAA
nie mam instynktu stadnego, nie czuje sie lepiej w stadzie tak jak wiekszosc tutejszych forumowiczow... i nie musze udowadniac czy zarobilam czy stracilam w przeciwienstwie do ciebie...
tiktaku jezeli chcesz popracowac nad swoimi kompleksami to pracuj, podnieś swoje ego , bo pewnie tego bardzo potrzebujesz... tyle tylko ze nie wydaje mi sie aby proba sprowokowanie mnie do wpisow popraweila twoje ego... jezeli nawet tak, to musze przyznac iz marnej jakosci jest to TWOJE EGO.....
HAHAHAHAHAHHAA
o boze, wlasnie sobie pomyslalam ze mozesz miec przynajmniej 30-pare lat.... jakze to smutne ze w tym wieku jest sie zakompleksionym mezczyzna....
sorryy, przykro mi...
piszac ten wpis wlasnie zrozumialam jakie nieszczescie cie dotknelo a ja sie nasmiewam z ciebie
nnoooo ale moze by ci terapia jakas pomogla?
i nie mysl chlopcze ze mozesz wiedziec ile zarobilam a ile wtopilam na CEDC skoro nawet nie wiesz czy jestem kobieta, mloda, starsza czy moze mezczyzna w twoim wieku ;)
no widzisz, zycie to nie yebaika ;) jest bardziej skomplikowane niz nam sie wydaje....
jedno mozesz tylko powiedziec o mnie jezeli czytasz moje wpisy od ponad roku... a mianowicie ze w duzej mierze poprawilam poslugiwanie sie jezykiem polskim, a moze poprawilem swoj jezyk polski ( choc jeszcze nie jest za dobry, to moge powiedziec ze juz jest niezly ;) )