• Re: Reklamacje w Prima Modzie Autor: ~Berta [89.75.191.*]
    Nierzetelna firma! Buty są bardzo słabej jakości, a reklamacje niestety z góry są odrzucane.
    ODRADZAM WSZYSTKIM!!!

A ja wprost przeciwnie polecam. Bardzo dobre buty i ceny przyzwoite
  • Re: Reklamacje w Prima Modzie Autor: ~Kate [188.146.100.*]
    Kupiłam buty letnie, typu espadryle na koturnie, rozkleiły się po dwóch tygodniach chodzenia w słoneczne gorące dni, pani mgr inż (?) Wiesława Wcisło orzekła, że rozkleiły się prawdopodobnie z "przemoczenia i długotrwałego narażenia na wilgoć"...Jakiś żart!!! Gdzie ta Pani uczyła się zawodu? Kto jej płaci za takie opinie z księżyca? I jak długo będzie to jeszcze tolerowane? Ja więcej butów w Prima Moda nie kupię i każdego, kto mnie spyta, poinformuję o jakości i obsłudze.
  • Re: Reklamacje w Prima Modzie Autor: ~Rita12 [89.75.191.*]
    Ja uważam że PM to solidna firma i towar z pierwszej półki, mam buty tej firmy i noszą sie doskonale
  • Re: Reklamacje w Prima Modzie Autor: ~Megi 09 [89.75.191.*]
    Ja od lat kupuję buty w Prima Modzie i nigdy nie reklamowałam, ale o nie odpowiednio dbam
  • Re: Reklamacje w Prima Modzie Autor: ~me [193.178.243.*]
    tez o swoje odpowiednio dbałam, kupiłam je tylko na jakieś wyjątkowe okoliczności i miałam założone moze z kilka razy - rozpruły się a reklamacji nie uznano!!
    Nie polecam!!
  • Re: Reklamacje w Prima Modzie Autor: ~Jacek Makowski [31.175.183.*]
    ja również od lat kupuję buty w różnych firmach i krajach i odpowiednio o nie dbam, jednak tak jak te półpary zostały rozklejone, na skutek kilkudniowego naturalnego chodzenia, to kpina! do tego jeszcze odpowiedź Pani Wiesławy Wcisło- żenada. NIE POLECAM firmy PRIMA MODA S.A.
  • Re: Reklamacje w Prima Modzie Autor: ~maxi [83.14.129.*]
    nierzetelna firma, podalem ich do sądu za nieuznana reklamacje- buty szajs, a ich dzial oblsugi reklamcji robi sobie jaja z klientow. NIe dziwie sie ze nei uznaja reklamacji przeciez musza wykazywac zyski i nie wazne ze kosztem niezadowolonych i oszukanych klientow.
  • Re: Reklamacje w Prima Modzie Autor: ~daad [85.219.144.*]
    Buty z Prima Mody to zwykły badziew, po miesiącu odbarwiły sie obcasy, szwy popękały, oczywiście reklamacje i odwołania negatywnie rozpatrzone, sprawą zajmuje się teraz rzeczmnk praw konsumeta, a potem również skieruję sprawę do sądu, buty kosztowały 550 zł. to powinny być bardzo dobrej jakości
  • Re: Reklamacje w Prima Modzie Autor: ~Piotr [83.8.8.*]
    Kupiłem półbuty męskie za 419 złotych. Miałem je 2 razy na nogach i się starł kompletnie obcas... Zaniosłem je do sklepu, Pani zrobiła wielkie oczy i powiedziała " aaa to jest cześć wymienna i powinien je Pan zanieść do szewca " Kazałem napisać reklamacje bo jak na taka firma chyba jest cos nie halo żeby po 2 założeniach iść z nimi do szewca ! Po dwóch tygodniach odpisała mi Pani Marzena K. iż reklamacja jest nie uznana z powodu " zużycia mechanicznego " iiiii co robić ?? dramat !
  • Re: Reklamacje w Prima Modzie Autor: ~whatername [89.77.58.*]
    Ja również mam wątpliwą przyjemność reklamować buty Prima moda. Kupiłam czółenka za prawie 4 stówy. Już przy pierwszym założeniu obuwia prawy but zaczął spadać ze stopy, przy drugim założeniu sytuacja się powtórzyła - okazało się, ze część piętowa prawego buta rozciągnęła o ponad 5mm bardziej w stosunku do drugiego buta. Hmm...? Buty piękne, skórzane i...wysokie. Spadanie buta ze stopy grozi niestety urazem stawu skokowego, więc oddałam buty do reklamacji. Biuro obsługi, a konkretniej słynna pani rzeczoznawca mgr inż. Wiesława Wcisło, napisała mi że żadnej wady nie stwierdza i że trzeba rozważniej kupować buty. Złożyłam odwołanie, po tygodniu odpisali mi że podtrzymują swoje stanowisko...Jak dla mnie to jawne trakowanie klienta zgodne z zasadą "noga, dupa, drzwi", po wcześniejszym wyciągnieciu od człowieka kasy. Złodzieje i tyle!
  • Re: Reklamacje w Prima Modzie Autor: ~Sylwia_26 [83.18.229.*]
    Około 2 tygodni temu zareklamowałam torebkę kupioną w Prima Modzie w Legnicy. Torebka posiada wady fabryczne (skaza na skórze od wewnętrznej strony torebki, niewielkie przecięcie skóry przy zatrzasku zapinającym torebkę). Niestety nie zauważyłam ich w dniu zakupu torebki. Każda z nas przed zakupem ogląda torebkę w sklepie z każdej strony, także środek (podszewkę). Ja również tak zrobiłam, wydawało mi się, że jakość wykonania jest bez zastrzeżeń. Gdy wróciłam do domu, a mieszkam ok. 80 km od Legnicy, wyjęłam papiery wypełniające torebkę okazało się, że przy zatrzasku zapinającym torebkę jest przecięta skóra. Pomyślałam sobie no trudno, na szczęście tego nie widać, przecież nie będę jechała taki kawał, żeby reklamować taki niewielki mankament. Kilka dni później koleżanka oglądając torebkę zauważyła skazę na skórze mieszczącą się przy uchwycie torebki, także na wewnętrznej jej części. Postanowiłam oddać torebkę do reklamacji. Dzisiaj zadzwoniła do mnie Pani ze sklepu informując mnie, iż decyzja reklamacji jest odmowna. UZASADNIENIE: Wady były możliwe do zauważenia w dniu zakupu. Nie ma zamiaru walczyć z tą firmą, chociaż ciśnienie mi się podniosło. Żałuję tylko, że nie sprawdziłam torebki wywijając ją na odwrotną stronę, bo chyba inaczej nie dało by się tych wad zauważyć. Cóż moja wina :( Niestety podejście do klienta lekceważące. Chociaż Panie ekspedientki przemiłe, wiadoma sprawa, że to od nich nie jest zależne. WNIOSEK: Niczego więcej z asortymentu PRIMA MODY nie kupię i na pewno będę robiła tej firmie antyreklamę!!!
  • Re: Reklamacje w Prima Modzie Autor: ~customer [80.55.157.*]
    w najbliższy piątek spotykam sie w sadzie (wydzial cywilny) z pm. Mam nadzieje ze pochwale sie dobra nowina. Sprawa dotyczy olania mnie w kwestii reklamacji, wnioskuje zwrot kasy, zwrot odsetek i poniesienie kosztów procesu. Dodam ze od jakiegoś czasu wydzwaniają do mnie z centrali i w bardzo grzeczny (jednak można grzecznie...) sposób najpierw proponowali wymianę na dowolne inne w sklepie- odmówiłem, a po paru dniach następny miły telefon ze po za sadem z chęcią oddadzą mi pieniążki- odmówiłem. czekam na oficjalny wyrok
  • Ależ złosliwy jestes Autor: ~darek1967slovakia [83.21.230.*]
    chcesz zeby sie rozniosło,ze z ta firemką tylko w sądzie można wygrać? A moze jestes regionawlnym w ccc i robisz antyreklamę konkurencji? he he tak trzymać i walczyć z oszustami / ale ccc wcale nie lepsze
  • Re: Reklamacje w Prima Modzie Autor: ~klientwawa [89.231.119.*]
    Witam,

jestem zainteresowana złożeniem sprawy do sądu, czy moglabym prosić o wskazówki w tej sprawie. Dwukrotnie reklamowałam towar a dwukrotnie się nie nienadawał do użytku. Czy udało Ci się wygrać sprawę?
  • Re: Reklamacje w Prima Modzie Autor: ~semi [193.178.243.*]
    Właśnie dzisiaj otrzymałam pismo z Prima Moda.
    Zakupiłam buty za 400zł i rozpruły się na szwie na środku buta.
    Napisano mi, ze nie ma podstaw do reklamacji gdyż jest to wada mechaniczna.
    W jaki sposób rozprułam szew na środku buta z taką prezycją, że nie przerysowałam skóry - tego nie wie nikt.
    Zdecydowanie nie polecam!! Nikomu!!!
  • Re: Reklamacje w Prima Modzie Autor: ~była klientka [89.78.173.*]
    Nigdy wiecej nie kupie niczego w Prima Moda. Nie wiem, co nazwa ma do wloskiej jakosci. Dałam za torebke prawie 500 zł i trzy razy rozwalala sie w tym samym miejscu - szew przy zamku. Za 3 razem Pani Wiesława Wcisło (jak czytam po forach posiadająca nienajlepszą opinię) napisala mi, iż dziura w torebce nie przeszkadza w uzytkowaniu! Napisalam odwolanie i własnie dostalam sms, iż nie uwzględniono go. Mam tez z Prima Moda buty i również sie zniszczyły (uszkodzenia przy obcasach, wybicie palca), ale nie mam jak widac co juz bawić się w reklamację z tym sklepem. Jest tyle innych fajnych sklepow, ze zamykam swoj rozdział z Prima Moda. I nie polecam innym. Teraz zostaje mi tylko udać się do rzecznika praw konsumenta i wojować z nimi. I tak właśnie traci sie klientów obecnych i potencjalnych.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.205.250.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Reklamacje w Prima Modzie Autor: ~kasper [193.93.205.*]
    Firma bardzo negatywnie nastawiona na klienta, obsługa ok jednak dział reklamacji - masakra, kupując buty za 400zł można spodziewać się już odpowiedniej jakości - jednak to jest pomyłka - po jednym sezonie w obu butach odkleiła się podeszwa w tym samym miejscu - reklamacji nie uznano stwierdzono iż jest to uszkodzenie mechaniczne powstałe na wskutek chodzenia - najlepiej kupić buty i postawić do gabloty żeby ładnie wyglądały - uwaga w butach prima moda NIE CHODZIMY!!!!!!!
  • Re: Reklamacje w Prima Modzie Autor: ~enter [83.26.121.*]
    te wpisy powyzsze to jakas masakra
  • Re: Reklamacje w Prima Modzie Autor: ~Martines [77.254.148.*]
    Bujdy i tyle
[x]
PRIMAMODA -1,84% 0,84 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.