• Re: Końcowe odliczanie: 11 Autor: ~fan [83.4.72.*]
    bolo7, widzę, że nie masz żadnych obaw i idziesz na całość z Polanką!? Też się jeszcze zastanawiam nad kupnem, ale mam pewien "wewnętrzny hamulec"! Sam nie wiem co tu robić? Dobierać czy już zastopować? Wiem, że decyzja należy do mnie!
  • Re: Końcowe odliczanie: 11 Autor: bolo7 [89.78.199.*]
    no ja już zaczynam delikatnie przeginać, bo niedługo dojdę do połowy kapiatału ulokowanego w jednej inwestycji...
    ale, taka okazja dopiero za wiele lat, bo wcześniej to pozostaną inwestycje (nie tylko giełda), gdzie człowiek znów się będzie cieszył, że zarobi kilkadziesiąt % w rok; chyba, że ktoś lubi ruletkę, typu Immo lub Krosno: albo strzał albo wystrzał... nie na moje nerwy, wystarczy mi siwych włosów, których nałapałem przez wiele lat pracy w korporacjach... wolę trzymać się zasady, która rządzi rynkiem od wielu lat, że pieniądze (ulokowane w bezpieczny papier) przechodzą od niecierpliwych do cierpliwych...
    a propos Twoich obaw, to masz 100% racji, że decyzję podejmujesz Ty!!!
    taka moja przyjacielska rada, czytam Twoje wypowiedzi i myślę, że lepiej, żebyś już przystopował z zakupami Polnej, wolę, żebyś potem na mnie bluzgał, że zarobiłbyś więcej, niż miałbyś się tu wykończyć; bo generalnie akcja idzie dobrze, jak p. J. coś wykombinuje, to są alternatywy, żeby i tak opchnąć papier minimum po 25, a raczej dużo więcej...
    a żebyś nie miał tak łatwo, to przytoczę Ci jeszcze jedno prawdiło, które zapewne doskonale znasz, że wszyscy, którzy nieźle na czymś zarobili mówią o tym, że mieli wcześniej pewne obawy z tym związane...
    ale, myślę, że lepiej fan, żebyś jednak przystopował:)
  • Re: Końcowe odliczanie: 11 Autor: pijok [83.21.71.*]
    bolo7 . odpocznij trochę przyjacielu.
  • Re: Końcowe odliczanie: 11 Autor: alta [77.114.50.*]
    Proszę o rade,mam 14000tys. akcji Polnej .Czy możecie mi doradzić po ile mam wystawić,chce przyłączyć się do Waszej akcji.Czy mam wystawić na k w jednym zleceniu.Pozdrawiam
  • Re: Końcowe odliczanie: 11 Autor: ~coolturalny [88.156.186.*]
    Troche to dziwne, ktos inwestuje grubo ponad 100 kola w akcje, a potem nie wie coz nimi zrobic.
    No cóż, zapraszam na s25 i wyżej.
    Pozdrawiam towarzystwo, do uslyszenia rano :)
  • Re: Końcowe odliczanie: 11 Autor: ~germany12 [86.63.90.*]
    tak zapraszamy na s25
    wiesz co, coolturalny, może ta osoba nie zna dobrze sytuacji Polnej i normalnie ustawiałaby się na 20, 30% zysku. A tu widzi, jakaś akcja, mówimy o przynajmniej 150% zysku; jak ktoś nie zna dobrze tematu, to jest to trochę nieprawdopodobne...
    alta, to nie jest podpucha?
    Jeśli jest tak, jak piszesz, to najlepiej porozrzucaj to w 7 zleceniach po 2K na 25, 30, 35, 40, 45, 50 i 55 zł. Dlaczego? Bo jak cena dojdzie szybko do 25, to raczej pewne, że będzie pociągnięta, po krótkiej przerwie, jeszcze wyżej. Nie wiadomo, jak wysoko, dlatego tak to sobie poustawiaj, zawsze coś wpadnie. I jak np. nie dojdzie do tych 50, czy 55, to zawsze zdążysz poptem opchnąć po 25, bo najprawdopodobniej spocznie na parę miechów na nowym poziomie równowagi, gdzieś w okoliach 30 zł, no chyba, że wcześniej potwierdzi się info o kontrakcie, to już szybko nie wróci nawet w okolice 30...
  • Re: Końcowe odliczanie: 11 Autor: alta [77.113.229.*]
    To duże zlecenie dostawione rano jest moje po 24,99i nie jestem od pana J,resztę wystawiłam po przeszło 200,wiec nie piszcie ze się wyłamuje.POZDRAWIAM
    alta, zwróciłaś się o radę, po ile masz wystawić zlecenia, a i tak wystawiłaś tak zupełnie po swojemu. Wiesz o co chodzi z tą kolejką? To nie chodzi o to, że Tobie wystarczy "tylko" 24,99, ale że to jest w zasadzie tyle samo, jakbyś sprzedawała po 25, z tą różnicą, że Ty jako pierwsza będziesz cieszyła się gotówką za realizację zleceń w przypadku dojścia kursu do tego pułapu...
    według mnie uczciwe byłoby przestawienie tego jutro na minimum 25 zł, no i zarobisz wtedy 100 zł więcej, piechotą nie chodzi:)
[x]
POLNA -1,08% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.