• Re: LOTOS Autor: piotreksep13 [87.105.238.*]
    widzisz jedna świeca nie musi ale może świadczyć o potencjalnym ruchu i dla mnie tamta świeca byla tragiczna bo w porownaniu do korpusów świec bialych była największa i takich sygnalow nie nalezy lekceważyć tymbardziej , że ten duży jednodniowy spadek potwierdzają obroty i tego nie nalezy lekceważyć a ja na relpolu pisałem o możliwym spadku 12 listopada i zobacz co się po tym stało (ja badam prawdopodobieństwo ruchów na danych rynkach czy też społkach a fundamentalnie relpola gdzie głownym udzialowcem jesr ponar nawet nie tkne)

Macieju teraz ty odpowiedz na moje pytania czekam z niecierpliwością ja na twoje pytania odpowiadam a ty(apropo tych kontraktów jakie relpol zawierał to pokaż mi , że to nie byla spekulacja tylko prawidlowe zabezpieczenie czekam)

ps polatach ja cię obrażalem ??
  • Re: LOTOS Autor: ~polatach [83.27.76.*]
    nie Ty Maciej
  • Re: LOTOS Autor: maciej_z_krakowa [80.120.66.*]
    Ja tylko chciałem kupić Elektrim po 30gr. Nie chciałeś sprzedać i sprawa się zakończyła. Dorabianie do tego ideologii to nadużycie.
    Ps. Gdybys jednak chciał opchnąć Elka po 30gr to nadal moja oferta jest aktualna.
  • Re: LOTOS Autor: ~polatach [83.27.76.*]
    kupie od Ciebie LOTOS po 30 gr moja oferta
    UNICREDITO cena docelowa 0 PLN moze sie zdecydujesz
  • Re: LOTOS Autor: maciej_z_krakowa [80.120.66.*]
    sytuacja z LTS i ELE jest inna. LTS można opchnąć na rynku, a ELE nie.
    LTS ma wycenę rynkową. Tak więc, wybacz ale nie sprzedam Ci po 30gr.
  • Re: LOTOS Autor: ~pup [62.148.95.*]
    uuup
  • Re: LOTOS Autor: ~cercio [83.3.199.*]
    Mnie też ten pajac obraża za każdym razem jak się z nim nie zgadzam.A te jego fale przepięknie rozpisane,fala 4 zachodzi na 1 ale to nie przeszkadza by cały czas z uporem maniaka twierdzić,że ma się rację.
  • Re: LOTOS Autor: piotreksep13 [87.105.238.*]
    nie no szlag mnie zaraz trafi Macieju będe czekal aż ty mi odpowiesz na moje pytania bo ja na twoje cały czas odpowiadam a ty ??.Przecież takiemu idiocie jakim ja jestem chyba łatwo odpowiedzieć?? . Przecież ja jestem głupim szczylem , który jest ograniczony umysłowo(no i oczywiście popełniam błędy ort) więc odpowiedź chyba nie sprawi dużego problemu takiemu wspanialemu człowiekowi , który mówi , że zna lepsze metody badania psychologi tłumow a niżeli świece japońskie

piotreksep13

ps macieju ja napisalem na wątku relpola , że jak nie będe mieć racji i moją spekulacje szlag trafi(rynek pujdzie inaczej) to to napiszę) i specjalnie z dedykacją cię pozdrowie
  • Re: LOTOS Autor: ~arci [83.26.22.*]
    chłopcy z bzwbk mówią, że na koniec 2009 lotos będzie po 38 zł :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.120.66.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: LOTOS Autor: ~adamus [81.132.14.*]
    JAK MACIE ZAMIAR SIE TU WYZYWAC TO ZAPRASZAM NA FORUM PUDELEK.PL
    TU DYSKUTUJEMY O GIEŁDZIE A W TYM PRZYPADKU O LOTOSIE
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.3.199.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: piotreksep13 [87.105.238.*]
    najlepiej na te rekomendacje nie patrzeć bo to oszustwo.

Jeżeli ja chciałbym kupić jakiś papier to czy bym najpierw podawal rekomendacje kupna danego waloru czy bym najpierw się obkupil po sam sufit a potem wydawał rekomendacje kupna :P

piotreksep13

ps Macieju widzę , że z tobą nie ma co dyskutowac bo najnormalniej w świecie mnie lekcewazysz i niby wymagasz od innych , żeby zachowali zasady dyskusji w sytuacji gdy ty się do nich nie stosujesz:( .

Pamiętasz jak pisaleś o polcolorit , że wskaźniki są tak niskie , że taniej być już nie powinno i naganiałeś by brać garściami (apropo lotosu) i jednak się okazało , że może być taniej (no zawsze może być nie ma granic no może 0zl:P). Co prawda sytuacja lotosu jest z AF diametralnie inna od polcoloritu to mimo wszystko taniej może być zawsze i ja osobiście na lotosie nie gram bo jest zbyt duże ryzyko jak dla mnie i dlatego gram na kontraktach terminowych fw20z8 i tam metody świecowe się jak najbardziej sprawdzają nie mowiąc już o formacjach świecowych , ktore w większości przypadkow się sprawdzaja lecz trzeba umieć interpretowaqć wykres a metody świecowe to jest dluto artysty i w zależności od artysty za pomocą tego dłuta można stworzyć arcydzieła jak i bezwartościowe malowidła

piotreksep13

• Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~cercio [83.3.199.*]
    Nadal będziesz kłamał i twierdził,że to mnie fala IV zachodzi na I a nie tobie?Przecież ja nigdy nie zgadzałem się z twoim rozpisaniem więc nie pisz takich bzdur zarozumialcu.

Pytanie do Macieja,Emeryta,Lagosa i innych znawców Elliotta
    Autor: ~cercio [83.3.199.*], 2008-09-25 08:19
    Witam panowie
    Mam pytanie.Wejdźcie sobie tutaj
    http://stooq.pl/q/?s=wig20&d=20080924&c=10y&t=l&a=lg&r=wig

Widać tam olbrzymie podobieństwo wykresów indeksów wig20 i wig
    Pytanie brzmi: czy może być tak,że wig20 ma inne oznaczenie fal niż wig mimo,że fale te rysują się niemalże w identycznym czasie i ich impulsy prawie się nakładają na wykresie?

Re: Pytanie do Macieja,Emeryta,Lagosa i innych znawców Elliotta
    Autor: maciej_z_krakowa [89.171.105.*], 2008-09-25 08:39
    Trzeba oznaczać fale główne na WIG ponieważ jest od zawsze i przenosić oznaczenia na WIG20

• Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: maciej_z_krakowa [80.120.66.*]
    spójrz na cenę RLP.
    Twój słowotok jest nudząco drażliwy.
    no i ja między innymi o ty piszę ale maciej mnie lekceważy i nie umie odpisać :P. jak z nim pisac??. Mama mi mówiła prez cale życie , że nie rozmawiał z ograniczonymi osobami bo się z nimi nie da rozmawiać

piotreksep13

ps ja o tej sytuacji na relpolu pisałem dokładnie dzisiaj i jak ja interpretuje sytuacje i kiedy dla mnie jak już bedzie sygnał kupna lapiesz??

teraz już na żadne twoje teksty nie bede odpowiadal bo ty na moje jesazcze nie odpowiedziales i ja na to czekam

macieju jeżeli tak samo postępujesz na forum jak w życiu to ja nigdy z tobą w żadne in teresy bym się nie pchał bo ty się do umów nie stosujesz i jesteś fałszywy
    Ale jemu właśnie o to chodzi,żeby przestać z nim dyskutować bo wydaje mu się wtedy,że jest wygrany i ma rację.Jest tak tępy,że nie dociera do niego nic.Typowe dziecko hossy,chwali się swoimi sukcesami z czasów,gdy każdy,nawet dziecko, potrafił zarabiać na giełdzie.Niech teraz pokaże swoją mądrość.Słynna fala B była według niego już chyba 5 razy w tym roku.Zawsze kogoś uda się nabrać.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: maciej_z_krakowa [80.120.66.*]
    no to jak w końcu jest?
    Kiedy RLP kosztował 3.40 mówiłeś o tragedii i testowaniu dołka na 2.30 z jednoznacznym kierunkiem na dół. Teraz sygnał kupna Ci się pojawi w okolicach 4PLN za akcję - rewelacja.
    Chciałes się popisać a tu wyszło jajo. Teraz nie wiesz jak wyjść z twarzą to wypisujesz setki słów aby w bełkocie zginęła prawda. To dobtry sposób na kolegów ze szkoły, ja juz za stary lis jestem.
    Nie przesadzaj,nie taki stary.Wszyscy widzieliśmy twoje zdjęcie jak ktoś wkleił z grzybobrania.
    aha i teraz na relpolu będzie ciekawa sytuacja :P ja obserwuje podaż na tamtym walorze przy obecnych wartościach (dochodzimy do górnego cienia tamtej świecy wysokiej fali

piotreksep13

ps a z resztą co ja się będe powstrzymywał jak on mnie nie szanuje a jego teksty plują mi w twarz(jestem nikim i ja mogę odpowiadać na jego pytania a on jest świętoą krową , ktora może moje teksty mieć w dupie)

więc macieju powiem ci , że przez tyle miesięcy powtarzaleś to co robisz dzisiaj . Poitrafileś mnie obrażać i z twoich ust leciały teksty w stylu "debil , kretyn , niedorozwinięty chlopak z ADHD , skretyniały , śmieciem itp" a obrażasz się i wielce poruszasz jak ktoś nazwie cię pajacem:P ty chyba sobie kpisz

Macieju pamiętaj , że zawsze istnieje formacja podwojnego i najlepiej poczekać do końca sesji no ale ty jak zwykle dzielisz sierść niedzwiedzia zanim go upolujesz

Nie bede już więcej udawał ze stoickim spokojem , że mnie nie ruszały twoje obraźliwe teksty , które lecialy w moją strone i obecne lekcewazenie tego co piszę do ciebie!!!!!!!

Po cholere ja się denerwuje takimi twoimi zagrywkami??. Już się nie będe denerwował twoimi obelgami i jawnym szmaceniem mnie !!!!! dość tego już nigdy więcej mnie nie obraźisz a jeżeli to zrobisz choćby jeszcze jeden raz to zobaczysz co ze mnie wyjdzie

ps sygnał kupna mi się nie pojawil i jakbyś mnie czytal to byś zauwazył , że dla mnie tamte świece z 12 listopada i ta potem czarna to są dla mnie silne opory i dopiero przebicie ich dawalo by jak już sygnał kupna lecz ja wolę tego nie sprawdzać i gram na kontraktach fw20z8 no ale ty mnie dalej lekceważysz a przecież napisalem , że jak przebije te poziomy to na wątku relpola napiszę , że się myliłem i jeszcze będzie specjalna dla ciebie dedykacja niepamiętasz tego co pisalem dzisiaj no rewelacja
    macieju nie przekręcaj tego co pisałem i ja zacząlem pisac na relpolu o spadku od 3,75zł przecież sa posty i można zobaczyć daty no tak czy nie?? .Ja w przeciwieństwie do ciebie nie boje się kompromitacji i pare razy przyznałem się oficjalnie na forum , że się myliłem i ja w błędzie nie widze nic złego a nawet powiem więcej dla mnie pomyłki na rynku futures to norma ale potrafie to zaakceptować i ciąć straty jak rynek pujdzie inaczej a jak relpol przebije te poziomy to napiszę i nawet założe nowy temat dla cibie specjalnie . Ja swoich slów nie cofam i jak trzeba będzie to się przyznam do blędu nie ma problemu

piotreksep13

ps spadam
    No i zarozumiały,wiecznie nieomylny Maciej z Wieliczki uciął wątek.Jak zwykle w jego stylu.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: piotreksep13 [78.8.69.*]
    maciek jest po prostu hipokrytą i beszczelny no ale powtarzać się nie będe dlaczego bo on chyba tylko wtedy mógł by coś napisać bo w końcu z takimi tekstami to on nie ma wogóle problemu

piotreksep13

ps no ale maciek przynajmiej robi postępy bo mi odpisal coś takiego
    "spójrz na cenę RLP.
    Twój słowotok jest nudząco drażliwy."(czekam aż się zamknie powyżej górnego cienia z 12 list i otwarcia tej dlugiej czarnej świecy no ale to trzeba czytać ze zrozumieniem czyjeś posty a widzę , że jest to dosyć trudne więc nie naciskam)

jeszcze chwila a jego posty będą na poziomie KRACHMEENA no ale kto się nie rozwija to się cofa (teraz maciek ma pole do pisania )
  • Do piotreksep13 Autor: maciej_z_krakowa [172.17.0.*]
    chłopcze wyobrażasz sobie, że ja nie mam nic innego w życiu do roboty, tylko czytać te twoje wypociny i jeszcze na nie reagować i odpowiadać?
    Może trochę kucnij, bo skaczesz jak wesz na grzebieniu.
    Z przykrością stwierdzam, ze poza lekką poprawą ortografii, nadal jesteś tylko młodym, nadętym i zarozumiałym chłopcem, który jako ta krowa dużo ryczy a mleka daje mało. Jakoś nadal nie umiesz odkryć jakim narzędziami się posługuję i jak powstają sygnały systemu (miejsca zdefiniowanych punktów zwrotnych trendów dla krótkiego i średniego terminu), choć oparłem je na elementarzu AT. Ja tego publicznie nie ujawniam bo nie widzę powodu rozdawać efekty swojej pracy wszystkim dookoła. Jednakże były i nadal są na forum osoby, które na podstawie moich postów rozszyfrowały na czym polega moja metoda. Bez wrzasków i tupań i wyzwisk jak to Ty zwykłeś czynić. Stosują ją z lepszym lub gorszym skutkiem, dopasowują do swoich potrzeb i poprawiają błędy a niektórzy uznali ja za nieprzydatną i stosują zupełnie inne sposoby spekulacji.
    Ty natomiast wrzeszczysz i pokazujesz wszem i wobec powszechnie znana analizę opartą na wsparciach i oporach okraszoną świecami japońskimi. Jak dziecko które nauczyło się alfabetu i zanudza innych powtarzając abecadło na okrągło.
    Tak więc bądź uprzejmy nie zaśmiecać wątków swoimi setkami słów, które mają udowodnić, ze masz rację. Skoro masz rację, to po co Ci potwierdzenie innych? Masz racje i kropka. Zadowolony?
    Jeżeli o mnie chodzi, to ani razu nie skorzystałem z żadnego Twojego tekstu, ponieważ mam swój rozum i nie kieruje się opiniami innych (wyjątkiem jest żona i kilku zaufanych przyjaciół), a Twoje wypociny na poziomie na którym ja byłem jakieś 8-10 lat temu, są dla mnie naprawdę bezwartościowe.
  • maciej_z_krakowa napisał na forum - jaskółki zaczęły latać. Autor: emeryt_giełdowy [83.6.231.*]
    Przeczytałem cały wątek. Zawsze mnie interesowała merytoryczna rozmowa nt. GPW lub poszczególnych spółek. Dlatego z zainteresowaniem od czego zaczynają dyskusję znani i często piszący na tym forum dyskutanci.

Ze zdumieniem skostatowałem, że gówne merytoryczne słowo jakie pojawiło się jako wstęp do rzeczowej rozmowy to było słowo "PALANT".
    Co więcej ten przysłowiowy PALANT musi być:
    1/ grzeczny i miły dla osób wypowiadajacych takie słowo,
    2/ Musi czytać, zgadzać się i odpowiadać na wszystkie posty i wątki zakładane przez osoby wypowiadające się o nim w tak kulturalny sposób,
    3/ Nie może mieć innego zdania, a jak ma inne zdanie to musi siedzieć cicho, bo młodzi, zdolni i rosnący na czołowych reprezentantów nowoczesnej szkoły analizy technicznej nie akceptują starych wyjadaczy.

Reasumując.
    Teraz zaczynam rozumieć dlaczego na tym forum coraz mniej jest znanych nicków (zalogowanych), będących w przeszłości autorytetami na tym forum.
    Milczenie jest złotem, a mowa srebrem.
    Zapraszam na WIGOMETR adeptów nowoczesnej szkoły analizy technicznej.
    POZDRAWIAM.
    palant_giełdowy
  • Re: maciej_z_krakowa napisał na forum - jaskółki zaczęły latać. Autor: ~arci [83.26.22.*]
    tak, dyskusja jakoś nie toczyła się wokół argumentów technicznych Macieja (z wyjatkiem tematu świec) tylko co ktoś kiedyś napisał o kimś, o tym lub o tamtym, epitety. Dziwię się Maciejowi, że mu się jeszcze chce..
  • Re: maciej_z_krakowa napisał na forum - jaskółki zaczęły latać. Autor: piotreksep13 [78.8.69.*]
    nie no umieram ze śmiech arci napisał

"
  • Re: maciej_z_krakowa napisał na forum - jaskółki zaczęły latać. Autor: ~arci [83.26.22.*]
    może źle przeczytałem albo zrozumiałem ale temat techniczny gdzieś zaginął pod pluciem ale co tam nie moja piaskownica nie moje grabki

ps chociaż szkoda bo kilka osób z tego wątku ma coś dopowiedzenia
  • Re: maciej_z_krakowa napisał na forum - jaskółki zaczęły latać. Autor: ~cercio [83.3.199.*]
    arci
    Chyba nie jesteś w temacie.
    Ale jak mnie ten człowiek jeszcze raz zdenerwuje to ci wkleję tyle jego bzdurnych wypowiedzi,że zesiwiejesz z wrażenia.
    chyba rzeczywiście nie jestem w temacie ale jak napisałem nie moja piaskownica nie moje grabki

ps przejrzałem wątek jeszcze raz, faktycznie muszę przyznać AT tu jak na lekarstwo, spadam
  • Re: maciej_z_krakowa napisał na forum - jaskółki zaczęły latać. Autor: emeryt_giełdowy [83.6.231.*]
    Dnia 2008-12-03 o godz. 20:59 ~cercio napisał(a):
    > arci
    Ale jak mnie ten człowiek
    > jeszcze raz zdenerwuje to ci wkleję tyle jego bzdurnych
    > wypowiedzi,że zesiwiejesz z wrażenia.

Wiem, że nie mówisz o mnie, ale posłuchaj może moje drobnej rady.
    1/ Zacznij może cytować to jak Ty zaczynałeś rozmawiać.
    Na tym wątku Twój pierwszy wpis był następujący:
    "Autor | ~cercio [83.3.199.*] 2008-12-03 11:54

Piotrek,po co ty w ogóle dyskutujesz z tym zadufanym w sobie pajacem?"

2/ Maciej napisał to co każdy uważny obserwator GPW widzi.
    Nie musiałeś, ale uznałeś za stosowne wejść miedzy wódkę i zakąskę z tym tekstem.
    3/ Czytam i oglądam załączone przez Ciebie na wątku ASP wykresy. Moje zdanie na ten tema znasz. Nigdy nie pozwoliłbym sobie, aby nazwać "PAJACEM" kogoś kto mnie nie zaczepia.
    POZDRAWIAM.

PS.
    ARCI znany Ci wątek mam zapisany w ulubionych. Za 6 miesięcy odświeże go.
  • Re: maciej_z_krakowa napisał na forum - jaskółki zaczęły latać. Autor: maciej_z_krakowa [172.17.0.*]
    Dnia 2008-12-03 o godz. 20:59 ~cercio napisał(a):
    > arci
    Ale jak mnie ten człowiek
    > jeszcze raz zdenerwuje to ci wkleję tyle jego bzdurnych
    > wypowiedzi,że zesiwiejesz z wrażenia.

cercio, o Twoich wypowiedziach niewiele można powiedzieć, bo dotyczą jedynie innych uczestników forum. Potrafisz świetnie deptać innym po odciskach, ale jakoś nie widać abyś umiał postawić trafne prognozy. Krytykować innych za to potrafisz świetnie. I wyzywać od pajaców albo i gorzej. Potem masz nieziemskie pretensje jeśli ktoś ośmieli się na Twoja osobę napisać grubsze słowo, ale pamiętaj że akcja równa się reakcji. Ja nie pozwolę sobie, aby jakiś tchórzliwy niezalogowany cercio wycierał sobie gębę moja osobą. Tak więc trzymaj ozór za zębami i nie wyzywaj innych to i Tobie nikt złego słowa nie powie.
    Na koniec podaj link do jakiejś Twojej dobrej prognozy dotyczącej konkretnego papieru.
    Jesteśmy ciekawi jak taki mistrz jak Ty sprawdza się w praktyce.
  • Re: maciej_z_krakowa napisał na forum - jaskółki zaczęły latać. Autor: ~cercio [83.3.199.*]
    Mało czytasz,pajacu.Masz tu jeden link https://www.bankier.pl/forum/temat_Re-Kupilem-dzis-kupe-kopka-po-16pln-Kiedy-zarobie-kopex,6322041.html
    a resztę sobie sam znajdź tutaj https://www.bankier.pl/narzedzia/znajdz/zaawansowane.html

i w tym momencie podcieram sobie tyłek twoim zalogowanym nickiem.
  • Re: maciej_z_krakowa napisał na forum - jaskółki zaczęły latać. Autor: maciej_z_krakowa [172.17.0.*]
    Dnia 2008-12-03 o godz. 22:43 ~cercio napisał(a):
    > Mało czytasz,pajacu.Masz tu jeden link
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_Re-Kupilem-dzis-kupe-kopk
    > a-po-16pln-Kiedy-zarobie-kopex,6322041.html
    a w tym momencie podcieram sobie tyłek twoim zalogowanym
    > nickiem.

trzeba to było napisać w lipcu 2007 roku mądralo
    Czekam na konkrety mistrzu, takie luźne wtręty w cudze watki to są mało warte. Załóż wątek o konkretnym papierze, podaj moment wejścia na rynek, potem moment wyjścia - no wiesz tak jak taki jak Ty mistrz to potrafi najlepiej.

Jakież piękne buractwo wylazło z Ciebie. Słoma z gumiorów też. Pokaz swoje natchnione teksty (a w tym momencie podcieram sobie tyłek twoim zalogowanym
    > nickiem.) swoim dzieciom jak będą już dorosłe - zapewne będą dumne z ojca.
    Zacząłeś po chamsku swoja wizyte na tym wątku ("Autor | ~cercio [83.3.199.*] 2008-12-03 11:54
    Piotrek,po co ty w ogóle dyskutujesz z tym zadufanym w sobie pajacem?" ) i jak widzę chcesz ja po chamsku zakończyć.
    Ps. I kto tu zachowuje się jak pajac?
  • Re: maciej_z_krakowa napisał na forum - jaskółki zaczęły latać. Autor: ~oliver [84.61.253.*]
    Hi !Macieju podziwiam cie ,ze na takie cos odpowiadasz,przeciez to dziecinada.Nie mam zamiaru dawac Tobie rad ,ale nie warto -walka z wiatrakami:pozdrawiam
  • Re: maciej_z_krakowa napisał na forum - jaskółki zaczęły latać. Autor: ~FAM [87.116.197.*]
    Autor | maciej_z_krakowa [80.120.66.*] 2008-12-17 07:18
    Zobacz wątki dotyczące Energopol
    Zobacz profil Energopol

Dnia 2008-12-16 o godz. 20:57 ~Ania18 napisał(a):
    > kochanie ... co ladnego jest w dzisiejszej swieczce ktora
    > ktos namalowal 1 akcja na close ? ... EPL znow sie kisi ...

Aniu close to kupione 214 akcji od trzech sprzedajacych (200+13+1) a nie 1 jak piszesz. Wiem, ze to niezbyt dużo i tylko dla porządku prostuję Twoja pomyłkę.
    Moim zdaniem EPL szykuje się do uderzenia, jeszcze popyt nie naciska tak jak powinien, ale w końcu to sie zmieni. Moja metoda wskazuje, ze mocniejszy trend wzrostowy wystartuje na 60-70%.
  • Re: maciej_z_krakowa napisał na forum - jaskółki zaczęły latać. Autor: ~SKOTAN [87.116.197.*]
    wzrosty na eneropolu jak na bbidev ...beee...bbeeee..bbeee
  • Re: maciej_z_krakowa napisał na forum - jaskółki zaczęły latać. Autor: ~aaaassss [87.116.197.*]
    ile przez cibie macieju ludzi popłyneło tu na energopolu i bbidev ! lepiej nie naganiaj na swoje akcje ! wczesniej kupisz potem naganiasz i sprzedajesz ! przejrzałem cie dokładnie oszuscie macieju kretaczu
  • Re: maciej_z_krakowa napisał na forum - jaskółki zaczęły latać. Autor: piotreksep13 [78.8.69.*]
    ups nie ten przycisk:P arci napisał

"tak, dyskusja jakoś nie toczyła się wokół argumentów technicznych Macieja (z wyjatkiem tematu świec) tylko co ktoś kiedyś napisał o kimś, o tym lub o tamtym, epitety. Dziwię się Maciejowi, że mu się jeszcze chce.."

no właśnie maciej nic nie napisal :P ty chyba nie ten wątek czytaleś :P.Emerycie uważasz , że nie bylo w tym wątku nic merytorycznego:P . Emerycie w takim wypadku napisz coś merytorycznego ok??

• Re: maciej_z_krakowa napisał na forum - jaskółki zaczęły latać. Autor: emeryt_giełdowy [83.6.231.*]
    Dnia 2008-12-03 o godz. 20:44 piotreksep13 napisał(a):
    > nie no umieram ze śmiech arci napisał

Umrę, gdy piotreksep13 tak jak ja, na 10-u edycjach WIGOMETRU, czyli od 22.09. -do 28.11.2008 r. trafi 8 razy. To się nazywa wirtualny trening.
    Wiesz dlaczego nie wypowiedziałem się na wigometrze ani razu?Bo założyłeś ten wątek aby patrzeć jakie są nastroje wśród inwestorów.Rusz mózgownicą sam,jeśli jeszcze pracuje.
    ohoho 8 razy:P(czego to dowodzi??) . Ja swoje teksty i spostrzeżenia piszę na forum i z tych tekstów wynika moja opinia no ale faktycznie jak trafileś 8 razy na 10 to faktycznie merytoryczne zdanie chyba już umarłem:P. Ciekawe czy moja babcia by miała szanse cię pobić w wigometrze"P.

piotreksep13

ps ten wynik 8/10 mnie merytorycznie zabil

Piotrek
    Ponieważ jestem notorycznie wyśmiewany,ignorowany i opluwany,mam chęć zmienić nick i nr IP w momencie,gdy zauważę wyraźną zmianę trendu.Ponieważ nie chcę karmić obecnych moich przeciwników (w końcu jest bessa a ja jestem na gotówce w czasie bessy),proponuję abyś podał nr gg (może byc fikcyjny,jeśli nie chcesz aby wszedł plankton a potem przejdziemy na właściwy).Twoje wypowiedzi mi się podobają i myślę,że moglibyśmy się wymieniać poglądami.Co ty na to?
    ok nie ma sprawy :D burza muzgow zawsze się przyda :D.

piotreksep13

ps masz konto na kurniku?? bo ja mam i napisz mi nazwe swojego konta bo ja już mam (piotreksep13) jak założysz konto na kurnik .pl to napisz
    napisz mi na forum jak się to konto nazywa
    Nawet nie chce mi się otwierać strony z tym kurnikiem.Myślałem,że jestes poważniejszy.Pozdrawiam i życzę sukcesów.
    ale ja na kurniku ci podam moje gg (tlen) i wtedy będe wiedzial , ze ty to ty :D

jak masz konto na kurniku to się umowimy teraz w jakimś pokoju i będe wiedzial , że rozmawiam z cerciem :) i na kurniku ci podam te dane
    masz tlena?? (coś jak gg
    Dnia 2008-12-03 o godz. 21:04 ~cercio napisał(a):
    > Wiesz dlaczego nie wypowiedziałem się na wigometrze ani
    > razu?Bo założyłeś ten wątek aby patrzeć jakie są nastroje
    > wśród inwestorów.Rusz mózgownicą sam,jeśli jeszcze pracuje.

Czemu mi nie dosrasz tak jak twój przyjaciel Maciej z Wieliczki?
    cercio no to jak z tym gg lub tlenem ??

podać ci moje gg ??
[x]
LOTOS -0,23% 79,00 2022-07-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.