najlepiej na te rekomendacje nie patrzeć bo to oszustwo.
Jeżeli ja chciałbym kupić jakiś papier to czy bym najpierw podawal rekomendacje kupna danego waloru czy bym najpierw się obkupil po sam sufit a potem wydawał rekomendacje kupna :P
piotreksep13
ps Macieju widzę , że z tobą nie ma co dyskutowac bo najnormalniej w świecie mnie lekcewazysz i niby wymagasz od innych , żeby zachowali zasady dyskusji w sytuacji gdy ty się do nich nie stosujesz:( .
Pamiętasz jak pisaleś o polcolorit , że wskaźniki są tak niskie , że taniej być już nie powinno i naganiałeś by brać garściami (apropo lotosu) i jednak się okazało , że może być taniej (no zawsze może być nie ma granic no może 0zl:P). Co prawda sytuacja lotosu jest z AF diametralnie inna od polcoloritu to mimo wszystko taniej może być zawsze i ja osobiście na lotosie nie gram bo jest zbyt duże ryzyko jak dla mnie i dlatego gram na kontraktach terminowych fw20z8 i tam metody świecowe się jak najbardziej sprawdzają nie mowiąc już o formacjach świecowych , ktore w większości przypadkow się sprawdzaja lecz trzeba umieć interpretowaqć wykres a metody świecowe to jest dluto artysty i w zależności od artysty za pomocą tego dłuta można stworzyć arcydzieła jak i bezwartościowe malowidła
piotreksep13