Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: (wiadomość usunięta przez moderatora)

aha i teraz na relpolu będzie ciekawa sytuacja :P ja obserwuje podaż na tamtym walorze przy obecnych wartościach (dochodzimy do górnego cienia tamtej świecy wysokiej fali

piotreksep13

ps a z resztą co ja się będe powstrzymywał jak on mnie nie szanuje a jego teksty plują mi w twarz(jestem nikim i ja mogę odpowiadać na jego pytania a on jest świętoą krową , ktora może moje teksty mieć w dupie)

więc macieju powiem ci , że przez tyle miesięcy powtarzaleś to co robisz dzisiaj . Poitrafileś mnie obrażać i z twoich ust leciały teksty w stylu "debil , kretyn , niedorozwinięty chlopak z ADHD , skretyniały , śmieciem itp" a obrażasz się i wielce poruszasz jak ktoś nazwie cię pajacem:P ty chyba sobie kpisz

Macieju pamiętaj , że zawsze istnieje formacja podwojnego i najlepiej poczekać do końca sesji no ale ty jak zwykle dzielisz sierść niedzwiedzia zanim go upolujesz

Nie bede już więcej udawał ze stoickim spokojem , że mnie nie ruszały twoje obraźliwe teksty , które lecialy w moją strone i obecne lekcewazenie tego co piszę do ciebie!!!!!!!

Po cholere ja się denerwuje takimi twoimi zagrywkami??. Już się nie będe denerwował twoimi obelgami i jawnym szmaceniem mnie !!!!! dość tego już nigdy więcej mnie nie obraźisz a jeżeli to zrobisz choćby jeszcze jeden raz to zobaczysz co ze mnie wyjdzie

ps sygnał kupna mi się nie pojawil i jakbyś mnie czytal to byś zauwazył , że dla mnie tamte świece z 12 listopada i ta potem czarna to są dla mnie silne opory i dopiero przebicie ich dawalo by jak już sygnał kupna lecz ja wolę tego nie sprawdzać i gram na kontraktach fw20z8 no ale ty mnie dalej lekceważysz a przecież napisalem , że jak przebije te poziomy to na wątku relpola napiszę , że się myliłem i jeszcze będzie specjalna dla ciebie dedykacja niepamiętasz tego co pisalem dzisiaj no rewelacja

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LOTOS -0,23% 79,00 2022-07-28 17:04:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.