Dla większości akcjonariuszy Hawe ważne jest : 1. Uzyskanie dokumentu akcji, 2. Zwołanie WZA, 3. Powrót spółki na giełdę. Reszta ma mniej więcej takie znaczenie jak uprawa ziemniaków na działkach, które Jogi kupił na Mazurach.
By nie opuścić łez padołu przedwcześnie, zanim sytuacja się nie wyklaruje.
Niech każdy robi co się da. Jest szansa, że komuś się uda znaleźć lukę w planie zarządu. Póki co zdrowy rozsądek i elementarna uczciwość przegrywają w zderzeniu z biurokracją. Na razie górą szubrawcy!
Twój wpis sięga zeru moje działki sa warte dziś ponad 3,7mil.to nie kartofel -jest jezioro i są warunki zabudowy juz kolego to nie kartofel sorry wkurzyłem sie bo piszesz bzdety albo ty ciemniak i nie wiesz ze grunty ostro podrożały albo ty słaby inwestor .Pozdrawiam
Sorry Jogi, ale swoim wpisem nie podważałem sensu Twojej inwestycji w grunty lecz chodziło mi porównanie uprawy mało dochodowej na terenach, które same w sobie są, jak piszesz, warte 3,7 mln. Poświęć chwilę i przeczytaj 8 wpisów "aero" na temat Hawe Telekom. Te wpisy tak się mają do naszego problemu z Hawe SA jak uprawa ziemniaków doTwoich wartościowych działek. Pozdrawiam także !