• Co jest ważne Autor: ~anonim [37.30.49.*]
    Dla większości akcjonariuszy Hawe ważne jest : 1. Uzyskanie dokumentu akcji, 2. Zwołanie WZA, 3. Powrót spółki na giełdę. Reszta ma mniej więcej takie znaczenie jak uprawa ziemniaków na działkach, które Jogi kupił na Mazurach.
  • Re: Co jest ważne Autor: zygmunt999 [87.206.104.*]
    Najważniejsze jest zdrowie.

By nie opuścić łez padołu przedwcześnie, zanim sytuacja się nie wyklaruje.

Niech każdy robi co się da.
    Jest szansa, że komuś się uda znaleźć lukę w planie zarządu.
    Póki co zdrowy rozsądek i elementarna uczciwość przegrywają w zderzeniu z biurokracją.
    Na razie górą szubrawcy!

• Re: Co jest ważne Autor: ~anonim [37.30.49.*]
    Może i zdrowie ważne "zygmunt999", ale nie mniejsze znaczenie ma co się zostawi dzieciom. A co zostawimy bez dokumentu akcji, he, ?!!
  • Re: Co jest ważne Autor: ~Jogi [83.142.182.*]
    Twój wpis sięga zeru moje działki sa warte dziś ponad 3,7mil.to nie kartofel -jest jezioro i są warunki zabudowy juz kolego to nie kartofel sorry wkurzyłem sie bo piszesz bzdety albo ty ciemniak i nie wiesz ze grunty ostro podrożały albo ty słaby inwestor .Pozdrawiam
  • Re: Co jest ważne Autor: ~anonim [37.30.49.*]
    Sorry Jogi, ale swoim wpisem nie podważałem sensu Twojej inwestycji w grunty lecz chodziło mi porównanie uprawy mało dochodowej na terenach, które same w sobie są, jak piszesz, warte 3,7 mln. Poświęć chwilę i przeczytaj 8 wpisów "aero" na temat Hawe Telekom. Te wpisy tak się mają do naszego problemu z Hawe SA jak uprawa ziemniaków doTwoich wartościowych działek. Pozdrawiam także !
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.55.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Co jest ważne Autor: ~Jogi [83.142.182.*]
    Ok jeżeli uraziłem to sorry za bzdety moje. Jeszcze raz sorry. Pozdrawiam
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2017-05-04 15:25:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.