Potwierdzam fakt otrzymania pisma od Prezesa Hawe o treści pewnie identycznej do tej z pism które zgłosili tu na forum niektórzy akcjonariusze. Odniosłem bardzo negatywne, wręcz rozpaczliwe, wrażenie. Krótko mówiąc - jak nie udzielicie pożyczki spółce to restrukturyzacja raczej się nie powiedzie i hawe zapewne upadnie, Tak zrozumiałem cel tego pisma. Ale wg mnie to nie jest jedyny cel Pana Prezesa. Bo albo straszy upadłością albo chce zapewnić sobie alibi na wypadek tejże upadłości. "Uprzedzałem, ostrzegałem, prosiłem o pożyczkę - i nikt z akcjonariuszy mnie nie wspomógł".
Ciekawe o jaką pożyczkę tu chodzi - w jakiej wysokości, Dla mnie to absurdalny pomysł, mało realny. Ale jeżeli już, jeżeli można by kompletować pożyczkę, to jest to idealny temat do znalezienia ratunku nie poprzez pojedyńcze pisama ale poprzez dyskusje i poszukiwaniarozwiązania na WZA
Ja też czarno !!!
Najpierw na giełdę i. WALNE
Zmiana skompromitowanego PREZESA
Ocena finansowa HAWE
I dopiero dyskusja nad Kasa
Wyłudzenie kasy jest karalne
Ten prezes już pakazal Teraz my musimy mu pokazać , niech tylko da zielone światło dla NWZA
To co piszecie o PISMIE od PREZESA to jedna wielka zenada
Pisze co tydzień po jednym czy dwa pisma ( nie poważne)
Nie wiem na jakiej zasadzie skierowano do mnie to pismo. Nie wiem jak to traktować - czy to korespondencja prywatna czy może służbowa..... A może to jakiś komunikat spółki? Nie ulega wątpliwości, że jak wysyłać, to wysyłać do wszystkich akcjonariuszy. A tutaj na forum, rzeczywiście, tylko kilka osób przyznało się do otrzymania tego dziwnego listu.
To, co napisałem o tej korespondencji to taka jej treść - jakby w pigułce, Żeby był porządek i normalność to ten list powinien się teraz ukazać jako komunikat spółki. I byłby spokój a nie snucie domysłów.
Przecież większość normalnych osób z forum już potwierdziła, że dostali pismo. To, że Jogi i inne trole nie dostali, nie ma znaczenia. Być może również jest jeszcze paru akcjonariuszy, którzy nie dostali, ale najwyraźniej prezes wysyła te listy w małych pakietach. Może nie ma komu się tym zająć i tak od przypadku do przypadku wysyłają po kilka sztuk. Może też być tak, że zaczęli od tych bardziej aktywnych, którzy wcześniej coś pisali do spółki, np. w sprawie wydania akcji.
Komunikatu raczej nie będzie, bo Hawe nie ma już dostępu do ESPI. Chyba, że masz na myśli jakiś komunikat w Monitorze Sądowym i Gospodarczym.
,,Przecież większość normalnych osób z forum dostała ,,
XXX ty jesteś normalny ?? ze takie bzdety piszesz .
Ilu się pochwaliło 5 a nawet jak 6-ciu że niby dostało ??
Ty się myjesz ??
Zastanów się co to jest większość na forum i nie obrażaj
Dnia 2021-02-10 o godz. 15:47 lex200h napisał(a): > Zapewniam Ciebie Er ,że pismo z Hawe jest faktem , podpisane przez prezesa i nie jest to ksero. Na każdym jest jego własnoręczny podpis.