• Magia świąt Autor: ~Maniek [37.225.22.*]
    Co niektórych już tutaj nieźle magia świąt opętała ale spokojnie - Mikołaj w tym roku nie przyjdzie :)
    Już wieszczycie sprzedaż projektu w tym roku, każdy wpis o sprzedaży i kilkadziesiąt łapek w góre a wystarczy tylko napisać coś nawet nie negatywnego odnośnie spółki a całkowicie neutralnego i już od trolli wyzywają i sypią się łapki w dół - towarzystwo wzajemnej adoracji pełną gębą :) Czekacie na espi i już widzicie w nim info o podpisanej umowie i zaraz potem konferencja z zarządem na chwałę sukcesu !!! Pięknie sobie to wszystko wyobrażacie ale zapomnieliście o czymś. Od dawna zarząd trąbi o PEA i poci się robiąc co może żeby zdobyć na niego pieniążki i udało się :) Więc teraz musicie jeszcze poczekać aż naprodukują odpowiednią liczbę urządzeń i kardridży (zakładają do września 2021 ale pewnie jeszcze będzie obsuwa), umieszczą w iluśtam ośrodkach i zbudują bazę danych z informacji zwrotnych (o ile urzadzenie się sprawdzi w praniu) mogą myśleć o sprzedaży. Także na Mikołaja w przyszłym roku może będziecie mieć prezent :) A co do konferencji to nie łudźcie się, że specjalnie dla was zarząd ją organizuje - najprawdopodobniej wezmą udział w gpw innowation day :) A teraz czekam na obelgi i wysyp łapek w dół :) dziękuję :)
  • Re: Magia świąt Autor: ~kumarek [31.1.3.*]
    To jeden z wariantów rozwoju sytuacji , wcale nie najmniej prawdopodobny. I tyle. Czekamy , zobaczymy. mam nadzieje , że będzie lepiej.
  • Re: Magia świąt Autor: ~Adi [37.47.52.*]
    Gpw innovatoon day rozpoczyna sie 8 grudnia, wiec nie jest to w tym tygodniu. W wiadomosci od zarzadu bylo sprecyzowane ze bedzie to w tym.Dziekuje.
  • Re: Magia świąt Autor: ~Maniek [37.225.22.*]
    Dnia 2020-11-30 o godz. 18:08 ~Adi napisał(a):
    > Gpw innovatoon day rozpoczyna sie 8 grudnia, wiec nie jest to w tym tygodniu. W wiadomosci od zarzadu bylo sprecyzowane ze bedzie to w tym.Dziekuje.

Dziękuję za odpowiedź, przypomnę się później. Dziękuję.
  • Re: Magia świąt Autor: ~WaitingForTheFinal [188.147.107.*]
    Skoro ma byc tak źle to po co tu siedzisz i trolujesz? Charytatywnie nas tu chcesz ostrzec i bezinteresownie?
    Ty chcesz trolu kupić taniej dlatego te brednie tu wypisujesz. PEA to jest temat z lata. Garstecki na jesień mówił że komercjalizacja w najbliższych miesiącach. Jego słowa są bardziej wiarygodne niż twoje trollu.
  • Re: Magia świąt Autor: ~Maniek [37.225.22.*]
    No i zaczęło się :D po pierwsze to sam mam akcje, nie zamierzam sprzedawać co najmniej do komercjalizacji 2 projektów, czy dokupię jeszcze tego nie wiem bo jestem zapakowany po uszy w szerokim zakresie cen i na ten moment jestem spłukany także spokojnie :) Co do trolowania to nie zależy mi na ostrzeganiu kogokolwiek ani na namawianiu do zakupu - mogę to robić wśród najbliższych a nie obcych mi ludzi. Napisałem tego posta bo po prostu przesadzacie i za bardzo sie podniecacie, już czytac sie nie da waszych wypocin. Zachowujecie sie jak dzieci a nie inwestorzy :)
  • Re: Magia świąt Autor: ~ADS [5.173.32.*]
    Jest w tym dużo racji. Strasznie nerwowo niektórzy reagują na opinie, które nie są hurra optymistyczne. A tu przecież każdy scenariusz możliwy.
[x]
SCPFL 0,00% 118,40 2026-06-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.