• Emocje opadają Autor: ~Jano [89.231.67.*]
    I tyle.
  • Re: Emocje opadają Autor: ~paaulinka [89.74.53.*]
    Masz rację. Teraz będzie prawdziwy test papieru. Jeśli odbije z taką siłą jak spadał(patrz np. JSW) to znaczy że coś ciekawego tu może się jeszcze zdarzyć.Jeśli nie, to biada ubranym niestety.
  • Re: Emocje opadają Autor: ~Jano [89.231.67.*]
    Dnia 2020-02-28 o godz. 13:46 ~paaulinka napisał(a):
    > Masz rację. Teraz będzie prawdziwy test papieru. Jeśli odbije z taką siłą jak spadał(patrz np. JSW) to znaczy że coś ciekawego tu może się jeszcze zdarzyć.Jeśli nie, to biada ubranym niestety.

Do mnie mówisz czy koło mnie ???
    A z jaką siłą spadało ??? - na obrotach najmniejszych jakie można sobie wymarzyć, AD nawet nie drgnęło. A ty mówisz o mocy spadków ???
    Po co te nerwy? Może weź sobie coś na uspokojenie, na Digitalu świat i giełda się nie kończy. Jeżeli spadek o 40 % w ciągu tygodnia to dl ciebie niewiele to gratuję wiary w kupiony papier.
    Dnia 2020-02-28 o godz. 14:07 ~paaulinka napisał(a):
    > Po co te nerwy? Może weź sobie coś na uspokojenie, na Digitalu świat i giełda się nie kończy. Jeżeli spadek o 40 % w ciągu tygodnia to dl ciebie niewiele to gratuję wiary w kupiony papier.

Czy ja powiedziałem, że mało spadło - powiedziałem, że spadło na małych obrotach. Czytaj ze zrozumieniem.
    Gdybyś był bardziej doświadczony, to wiedział byś,że obroty na naszej GPW mają drugorzędne znaczenie. !2 lat temu w czasie pamiętnej zwały było mnóstwo spółek które spadały od szczytu w 2007 roku po ponad 90%. I cóż z tego. że obroty na spadkach były male? Jakie to ma znaczenie dla posiadacza? Wiedza podręcznikowa niestety na naszym grajdole nie zawsze się sprawdza.
    ja pier.. doświadczony rekin !
    to w ramach wymiany doświadczeń powiedz jaki miałaś zysk za 19r to ja ci powiem swój :)
    Dnia 2020-02-28 o godz. 15:43 ~Jano napisał(a):
    > to w ramach wymiany doświadczeń powiedz jaki miałaś zysk za 19r to ja ci powiem swój :)

Z tego wywnioskujmy doświadczenie.
    lk Jesteśmy na forum digitala. pochwal się ile na nim zarobiłeś.Dla mnie ta inwestycja to była jedną z lepszych w karierze. Za zysk odebrałam w zeszłym tygodniu nową oktavię.
    Narazie trzymam wiec wirtualnego zysku nie licze.

A ty............ pamiętam jak przy 28gr - już nadawałaś na spadki a przy 50 gr byłaś już bez papiera bo trolowałaś mocno !

Więc te twoje oktawie to między buty.

Masz rację Nadawałam na tą spółkę przez lata. Bo i przez lata prowadziło ją kilku baranów. Którzy sami korzystali z facebooka i instagramu, a tu uprawiali biznes z epoki kamienia łupanego. I jak dotąd zdania nie zmieniłam, bo na razie nie mam powodu. A że akcje ze sporej straty dały nieoczekiwany zysk to tylko skorzystałam.
  • Re: Emocje opadają Autor: richard_harrow [89.64.38.*]
    Czy możecie mi kulturalnie wyjaśnić dlaczego macie tyle wiary w pana Januarego i w tę spółkę ?
  • Re: Emocje opadają Autor: ~Fisher22 [37.47.65.*]
    Gość nie jest kimś zupełnie znikąd, jest na giełdzie ładnych parę lat. To jak z Zielińskim rozkręcili Columbusa jest imponujące, trzeba być ostatnim trollem, żeby to negować. Chłopaki z moich stron pracują na różnych szczeblach w columbus i wszyscy sobie chwalą organizację i klimat w firmie. A to dla mnie jako inżyniera produkcji jest pierwszym symptomem dobrego zarządzania. Póki co, wszystkie jego działania były i są z grubsza ok. Na efekty w innych firmach trzeba będzie trochę poczekać, jedyne co budzi pewny niepokój u mnie to temat SM, więc szerokim łukiem omijam synergę. Choć wszystkim którzy uwierzyli i zainwestowali życzę powodzenia.

Generalnie widzę u Ciszewskiego symptomy osoby która nie tylko w taktycznym ale i strategicznym sensie wie co chce i jak chce to zrobić i sensownie buduje struktury. Zainteresowanym polecam J.Collins J.Porras wizjonerskie organizacje
  • Re: Emocje opadają Autor: ~Konserwator [85.221.141.*]
    Fajnie napisałeś, szkoda że przez historyczny adres IP nie możemy Ci wierzyć...
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-11-bit-to-najwiekszy-balon-na-calym-gamedivie,32193673.html 
  • Re: Emocje opadają Autor: ~Fisher22 [37.47.111.*]
    Taaak. Teraz mi pozostaje tłumaczyć że nie jestem wielbłądem. Najczęściej piszę z telefonu, nie korzystając z wifi, tylko z sieci. Nigdy nikogo na nic nie manewruję, wszędzie podpisuję się tym samym nickiem, a piszę na forum bankiera od końca grudnia. I nie bardzo widzę trolling w tym co piszę. Co jest ok chwalę, co mi się nie podoba krytykuję, ot i wszystko.
  • Re: Emocje opadają Autor: ~Fisher22 [37.47.65.*]
    IP 37.47.*.* To zmienne IP Orange yes, więc ile osób może się tym ip posługiwać... Ehhh szkoda strzępić...
  • Re: Emocje opadają Autor: ~niuti [193.201.36.*]
    emocje opadły. Lud wystraszony , wyprzedał sie , Japońce na zielono to od rana pompka.
[x]
ICECODE -5,03% 0,09 2026-07-01 16:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.