• Aero proszę o pomoc Autor: ~oszukany [37.249.193.*]
    w połowie stycznia złożyłem na Naruszewicza zaświadczenie z BM o posiadaniu akcji na dzień zamknięcia notowań HAWE w celu wiadomym z prośbą o powiadomienie mnie sms-em to odpowiedż odbiorę osobiście / bo może nie  mają na znaczki/, lecz brak jakiejkolwiek reakcji z Hawe . Pytanko...czy na Walne 27 lutego mogę się zgłosić z poświadczonym przez Hawe podaniem że przyjęli ode mnie wniosek o wydanie odcinka zb akcji i zaświadczeniem z BM o posiadaniu 45k , czy to moze wystarczyć, czy pozostaje mi tylko demonstracja? prosze o mądre słowo, pozdrawiam
  • Re: Aero proszę o pomoc Autor: ~Aero [195.38.12.*]
    Dnia 2020-02-13 o godz. 13:53 ~oszukany napisał(a):
    > w połowie stycznia złożyłem na Naruszewicza zaświadczenie z BM o posiadaniu akcji na dzień zamknięcia notowań HAWE w celu wiadomym z prośbą o powiadomienie mnie sms-em to odpowiedż odbiorę osobiście / bo może nie  mają na znaczki/, lecz brak jakiejkolwiek reakcji z Hawe . Pytanko...czy na Walne 27 lutego mogę się zgłosić z poświadczonym przez Hawe podaniem że przyjęli ode mnie wniosek o wydanie odcinka zb akcji i zaświadczeniem z BM o posiadaniu 45k , czy to moze wystarczyć, czy pozostaje mi tylko demonstracja? prosze o mądre słowo, pozdrawiam

Dzień dobry,
    WZA zostało odwołane.

Pozdrawiam
  • Re: Aero proszę o pomoc Autor: ~zet [37.249.193.*]
    , pozostaje mi tylko złożyć wniosek do prokuratury o ściganie przestępcy/ów/  który z wyrafinowaniem i współdziałaniem pozbawił mnie moich pieniędzy łamiąc BEZKARNIE prawo. NA TAKIE POSTĘPOWANIE JEST KODEKS KARNY nie tylko prawo giełdowe. Prezes powinien też w takiej sytuacji odpowiedzieć swoim majątkiem/ nota bene--- jest to zły przykład bezkarności dla innych zarządów spółek i demoralizacja giełdy
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.