• czy oszukiwał Prezes ML ? Autor: ~student [89.64.41.*]
    link
    investor
    13:11
    ppodobno ktoś manipuluje kursem, czy to prawda?
    link
    Michał Lisiecki
    13:11
    Nic mi na ten temat nie wiadomo. Gdybyśmy mieli takie podejrzenie, to natychmiast zawiadomilibyśmy KNF.
    Kilka lat temu dokonaliśmy takiego zawiadomienia w sprawie Pana G. H. (temat jest już historią)
    W odniesieniu do wyników firmy, kurs uważam za wyjątkowo niski. Jesteśmy jedną z tańszych wskaźnikowo spółek na rynku.
    link
    Marcin

link
    Marcin13:14
    Czy zamierza Pan wycofac spółkę z GPW korzystając z tak niskiego kursu?
    link
    Michał Lisiecki13:14Na giełdzie jestem po to, aby moja spółka była transparentna, ponieważ jako media na co dzień zajmujemy się dbaniem o transparentność biznesmenów, polityków i innych wpływowych osób. Uważam, że sami też podlegamy tym samym kryteriom transparent

link
    arkady
    13:53
    Dzień dobry.
    Czy planuje Pan w przyszłości przekazać część zysku pod postacią dywidendy. Jeżeli tak to kiedy?
    link
    Michał Lisiecki
    13:53
    Ponieważ pyta o to co drugi inwestor, raczej zmienię zdanie i myślę, że będę rekomendował wypłatę dywidendy za 2018 r.

link
    radek
    14:01
    Czy zdjęcie PMPG z giełdy jest możliwością?
    link
    Michał Lisiecki
    14:01
    Nie wchodzi to w rachubę.
    Wierzę w transparentność.

link
    makler14:15
    nie odpowiada Pan na zadane pytania
    to jest mowa nie konkretna
    nie zachęcił mnie Pan do zainwestowania
    link
    Michał Lisiecki14:15
    Mimo wszystko polecam obserwować PMPG, nie obiecuję, że będzie jak z BitCoinem ale kto wie.
    Pozdrawiam Pan/Panią "makler" :)

link
    angrybird14:18
    Czy uważa Pan że 2018 rok bedzie należał do spółek mediowych na GPW i akcjonariusze PMPG będa mieli w koncu powody do radości ze wzrostu kursu?
    link
    Michał Lisiecki14:18Nie wiem, jak inne spółki mediowe, ale mam nadzieję, że akcjonariusze PMPG będą mieli w końcu powody do radości. Już w trakcie czatu +6,5%.
    Dzięk

• Re: czy oszukiwał Prezes ML ? Autor: ~Pan_Boczek [36.37.201.*]
    Zapraszam do Kambodży. Tutaj oszukiwanie w szczególności turystów chyba jest nawet wymagane
  • Re: czy oszukiwał Prezes ML ? Autor: ~CycataAnka [89.78.242.*]
    No jak ktoś jest takim krezusem, że stać go na loty ekskluzywnymi liniami do Kambodży, aby tam popijać najdroższe coconut brandy w ubraniu louis vuitton to stać go na jakieś drobne oszustwa ze strony tubylców.

Ale machloje prezesa, który nie jest prezesem, ale chce żeby do niego tak mówić, to zupełnie inna liga...
  • Re: czy oszukiwał Prezes ML ? Autor: ~dan [109.231.24.*]
    tego prezesa jak nie posadza za szwindle vatowskie
    to go posadza za szwindle na przekladaniu majatku z firmy do firmy w celu wyprowadzania zysku po za spolkę akcyjna na rzecz spolki z.o o której jedynym włascicielem jest rodzina prezesa
    dlatego nasz banan jest taki jaki jest i pada na pysk
  • Re: czy oszukiwał Prezes ML ? Autor: ~makler [88.199.172.*]
    Można by ją mu odebrać ...
  • Re: czy oszukiwał Prezes ML ? Autor: ~Pan_Boczek [36.37.201.*]
    Nie trzeba być krezusem aby spędzić urlop w Kambodży. Nie muszą być najdroższe linie i klasa biznes czy wyższa. W ubraniu z logo LV jeździ prawie co 3 khmerka i to na chińskim lub japońskim 20 letnim przerdzewiałym skuterze i bez kasku. Oczywiście można mieć pewne wątpliwości czy te ubranie jest oryginalne jeśli wzdłuż drogi na straganie jest rozsypana w nieładzie sterta torebek z logo LV, D&G i inne. Te torebki i ciuchy walają się tak ok 30 cm od jezdni. Jednak cena 7-8 $ za miskę zupy z makaronem dla osoby nie przypominającej wyglądem khmera i to w podrzędnym barze przy drodze na przedmieściach Siem Reap to jakiś absurd. Tylko w takim barze nikt nie widział nigdy na oczy oryginalnego ciuchu LV. Chyba że jak lata temu Angelina J. Przy okazji kręcenia filmu wpadła do takiej budy, kto wie
  • Re: czy oszukiwał Prezes ML ? Autor: ~Obserwator [88.199.172.*]
    oszukuje nadal
  • Re: czy oszukiwał Prezes ML ? Autor: ~student [89.64.40.*]
    przypominanie do bulu
  • Re: czy oszukiwał Prezes ML ? Autor: ~Komuch [31.60.111.*]
    I mamy "dobrą zmianę" a dalej kręcenie lodów....... ach ech teraz nie ma dnia nad zachwytem i najlepsze dla gospodarki i nas to inflacja co mogło nas spotkac. Wkrótce nadejdzie osłabienie złotówki i będzie wpajanie jak wspaniale że mamy własną walutę i możemy przeciwdziałać temu. Jednym słowem macie marchewkę i oddajcie marchewkę ale ciemny lud tego nie załapie.
  • Re: czy oszukiwał Prezes ML ? Autor: ~makler [88.199.172.*]
    wiemy komuchu że z ludu pochodzisz ale  to żadna ujma

• Re: czy oszukiwał Prezes ML ? Autor: ~kauczyński [83.26.213.*]
    Mam spore pretensje do rządu o politykę personalną w spółkach węglowych. Dużą część menedżerów oceniam bardzo źle. Weźmy za przykład chociażby spółkę Tauron Wydobycie. W pierwszych trzech kwartałach 2019 roku przyniosła ona 260 mln zł straty. Na inwestycje w trzy kopalnie wchodzące w skład spółki wpompowano w ostatnim czasie 1,8 mld zł. To niewyobrażalne wręcz sumy, które nie mają jednak żadnego przełożenia na kondycję tych zakładów, które fedrują bardzo słabo. Tak się dzieje, gdy do zarządzania poważnymi spółkami biorą się nieudacznicy.
    I co słyszymy w odpowiedzi na nasze apele z ust odpowiedzialnego za górnictwo wiceministra Adama Gawędy? Powinniśmy się cieszyć, bo w porównaniu do rekordowego 2018 roku w minionym roku poziom importu węgla do Polski spadł. Ręce opadają!
    W niedawnym liście do wicepremiera Jacka Sasina podkreślacie, że sytuacja w górnictwie jest dziś gorsza niż za rządów Donalda Tuska. Propaganda PiS prędzej czy później zderzy się z rzeczywistością. I będzie to bardzo nieprzyjemne dla wszystkich.
  • Re: czy oszukiwał Prezes ML ? Autor: ~kasia [88.199.172.*]
    to jest info
  • Re: czy oszukiwał Prezes ML ? Autor: ~student [89.64.40.*]
    tu jest prowda
  • Re: czy oszukiwał Prezes ML ? Autor: ~kwasniewski [89.64.40.*]
    oszukiwał i oszukuje
[x]
PMPG 0,00% 2,06 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać