Obejrzyj sobie fajny film UKŁAD. super rola Gajosa. Może nie wszystko to ale schemat podobny. Spójrz na Kanie. Tam akurat ktoś zrobił wal temu co robił wal. Ale ogólnie znowu schemat ten sam. Przychody miliardowe zyski kredyty obligacje spalacane na czas firma wiarygodna itd i nagle info że banki nie przedłużają kredytów. I lawina leci. Tu chciał ktoś tanio przejąć ale coś idzie nie tak. Kanie przejmie Cedrob. Nowoczesny zakład za psie pieniadze. I teraz odpowiedz sobie co w tym kraju jest nie tak.
Czytałeś czemu banki wypowiedziały czy tylko tak gadasz. Pożyczyli kasę twierdząc że w 2018 zarobili parę baniek. A jak dostali kasę to się zorientowali że jednak parę baniek są na minusie. Chyba nic dziwnego że się wkurzyli w bankach.
I do tego jeszcze błędne deale i szastanie kasą. To się musiało tak skończyć
Ok. Ale na giełdzie są dłużej niż od 2018 roku bo od 2012. Kurs był cały czas dosc wysoko. Zgadzam się z wieloma zarzutami o których piszesz m.in chulaszczy tryb spółki czyli dość kasy na siatkę itd itd. Ale sedno problemu ja jednak widzę gdzie indziej. Poza tym widzę że masz szeroką wiedzę. Byłeś może jesteś bliski spolki gdzieś wewnątrz ale zostałeś albo wykorzystany albo poprostu oszukany w każdym razie z wielkim żalem albo Po prostu masz za zadanie źle tu pisać. W to ostatnie wątpię. Tak czy inaczej zobaczymy za jakiś czas do czego to zmierza. Tobie życzę więcej optymizmu i wiary w przyszłość tej spółki no i tego żebyś mial zawsze szacunek do osoby po drugiej stronie.
Wystarczy poczytać ESPI i EBI. Inna sprawa, że teraz nie ma to żadnego znaczenia - spółka jest koszmarnej sytuacji i wszyscy potencjalni inwestorzy (łącznie z Enerisem) zrezygnowali.
Po prostu znacznie taniej i lepiej zrobić to od nowa, niektóre spalone mosty są nie do odbudowy. Co więcej, prawdopodobnie nie ma już dla nich miejsca na rynku. Unimot sobie pięknie zagospodarował ich poletko - wystarczy spojrzeć jak wzrosły ich (Unimotu) przychody ostatnich miesiącach.
Zibek z Vojdkiem siędzą tutaj z dobrego serca w trosce o nie swoje pieniądze. Mówią, że mają prawo, no tak ale takich ludzi na świecie nie ma ale cóż, oni są jedyni. Ale na to jest definicja - PŁATNY TROL albo ZWYKŁY NAGANIACZ.
Szkoda mi Cię, skoro uważasz że nie ma na świecie ludzi bezinteresownych.
A inna sprawa że mi dyndają Wasze pieniądze.
Piszę bo interesuję się Onico i dlatego tu zaglądam. A jak ktoś pisze bzdury to mam ochotę sprostować i tyle
Typowy forumowy TROL bedzie pomijał meritum i tylko rzeźbił sprawdzony nurt biadolenia (nie mówie, że nie masz argumentów bądx kłamiesz, masz po prostu nuuurd biadolenia). Gdybyś TROLEM nie był to może kiedyś dotrze do twojej prostolinijnej pałki, że ludzie tutaj mają wliczoną tą kase w ryzyko i liczą się ze stratą. Czy to kur... takie ciężkie do zakumania Vojtku? No może i nie co? bo patrząc bo twojej uporczywości masz to gdzieś czyli jesteś TROLEM.