• INFO_NEWS Autor: ~info_news [185.204.193.*]
  • Re: INFO_NEWS Autor: ~veloptymista [31.2.33.*]
    Panstwo bierze podatki od ludzi ktorzy zarobia marny grosz na tej tz. gieldzie. Czym zajmuje sie zarzad GPW? Minox -emisja akcji na 40 mln Pln, brak raportow,zamiana akcji na obligacje maxcomers, raporty o rzekomych umowach i nic zlego sie nikomu z zarzadu nie dzieje. M-trans- 22 miesiace na gieldzie i zawieszenie notowan. Moze niech zarzad tej szulerni sie zawiesi jesli nie panuje nad tym co sie tutaj dzieje?
  • Re: INFO_NEWS Autor: ~Mnx [31.1.228.*]
    Ręka rękę myje
    Kiedys prezesem KNF był prezes IDMSA i jak sie ma teraz idmsa, ludzie majatki potracili. Kluza szef knf odkupił akcje od Leszczynskiego.
    Google wam reszte historii opowie...

Ta cala bande zaorac....
  • Re: INFO_NEWS Autor: ~Mnx [31.1.228.*]
    https://www.salon24.pl/u/fgb/917445,knf-pis-itd-itd

Tu macie streszczenie
  • Młyny sprawiedliwości mielą powoli Autor: ~obserwator [5.173.104.*]
    ale mielą
    https://www.knf.gov.pl/o_nas/komunikaty?articleId=67867&p_id=18
  • Re: Młyny sprawiedliwości mielą powoli Autor: ~Akcjonariusz [37.47.59.*]
    KNF działa...
  • Re: Młyny sprawiedliwości mielą powoli Autor: ~Mnx [5.172.234.*]
    Spodziewalbym się informacji raczej o tymczasowym aresztowaniu.
  • Re: Młyny sprawiedliwości mielą powoli Autor: ~Ajt [87.207.136.*]
    To jest kpina. Ukradl 9 baniek a kary dostal 100 tysiecy hehe powaga masakra i jeszcze moze sie odwolac.
    A gpw ukaralo minox kara 15 000 hehe kolesiostwo uklady itd itd a knf i prokuratura i inne sluzby to szkoda gac wszystko tylko na pokaz a zakonczenie to my wszyscy wiemy jaki bedzie.
  • Re: Młyny sprawiedliwości mielą powoli Autor: ~veloptymista [46.76.54.*]
    Karajac spolke kara sie akcjonariuszy, moze lepiej karac osoby bezposrednio odpowiedzialne ? Jest kilka osob ktorym nalezaloby zadac pare pytan. Jak maja sie te slynne umowy,na dostarczenie materialow budowlanych? W jakim celu zawierane byly lock up na akcje spolki M-trans,skoro zostaly w wiekszosci sprzedane po najnizszej mozliwej cenie rynkowej. Czy spolka minox, poprzez zamiane akcji ,na obligacje o wartosci 29.000.000 Pln oprocentowane na 4 % w skali roku ,otrzymala jakiekolwiek odsetki?. Jaka wartosc w chwili zamiany akcji Maxcomers, na obligacje przedstawiala ta spolka? Skoro jak to napisal p.prezes nie spelniala oczekiwan emitenta. Czy moze brakowalo 29 000.000 zeby wartoasc ksiegowa spolki w podawanych raportach sie zgadzala? Mysle ze rezygnacja czlonkow zarzadu oraz prezesa, nie zwalnia ich od odpowiedzialnosci w czasie kiedy postepowania sa w toku. Czekamy na wyniki postepowan policji ,knf-u oraz prokuratury. Na odzyskanie zainwestowanych pieniedzy ne licze , natomiast zadowoli mnie sam fakt ,kiedy osoby odpowiedzialne za cala sytuacje ,spedza pare lat tam gdzie ich miejsce.
  • Re: Młyny sprawiedliwości mielą powoli Autor: ~Mnx [37.248.155.*]
    Jeszcze powinni sprawdzic IP tych naganiaczy na tego śmiecia ktorzy bezczelnie naganiali wtedy jesienią 2017 gdy prowadzilem z nimi nierówna walkę na argumenty. Mam nadzieję, że chociaż 1 osoba przeczytawszy mnie nie kupiła wtedy tego śmiecia !! Cóż WYGRAŁEM!!! Zwycięstwo będzie pełne gdy zamkna drzwi z kratami za osobami odpowiedzialnymi !!
    Watpie w to ale trzymam kciuki.
  • Re: INFO_NEWS Autor: ~Hybrid [178.37.142.*]
    Ja im nie odpuszczę. Już kiedyś pisałem. W tej chwili trwają czynności i od tego uzależniam dalsze kroki prawne. Olszewscy oraz Maliszwski oddadzą wszystko. Dlaczego jesteście tchórzami???? 20 groszy nigdy wam nie przejdzie ! Odsetki rosną cały czas ..... Do zobaczenia w sądzie.
  • Re: INFO_NEWS Autor: ~belmonto [108.171.129.*]
    ja sie nie zamierzam bawić w sądy, ale odpuścić też nie zamierzam.
    Chętnych do współpracy proszę o kontakt
    część adresów już udało się ustalić
  • Re: INFO_NEWS Autor: ~ja [195.205.163.*]
    gdzie pisać?
  • Re: INFO_NEWS Autor: ~belmonto [77.252.115.*]
    wszelkie informacje nt adresow, szkół gdzie dzieci chodza itd mile widziane
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.60.106.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: INFO_NEWS Autor: ~belmonto [77.252.115.*]
    nie boj zaby, ogarniemy wszystko
    chwile to zajmuje (jeszcze jest kilka rzeczy do ustalenia), ale wszystko bedze zalatwione
  • Re: INFO_NEWS Autor: ~Ajt [87.207.138.*]
    https://www.google.com/amp/s/fakty.interia.pl/polska/newsamp-wyrok-w-sprawie-kradziezy-cukierka-za-40-groszy-w-czym-tkwi-,nId,4311719
    Ukradl sliwke w czekoladzie za 0.40groszy i dostal miesiac wiezienia.
    To ile powinien dostac zarzad minox ?
  • Re: INFO_NEWS Autor: ~BananowaRepublika [5.172.235.*]
    Bananowa gielda, bananowy kraj, bananowe prawo

Sady sa bezwzględne wobec bezradnych i bezradne wobec bezwzględnych !
  • Re: INFO_NEWS Autor: ~rapa [185.146.53.*]
    Więc co z tymi sądami czas ich wy@ebac niech ktoś inny dobierze się do du@y złodziei w białych kołnierzykach
  • Re: INFO_NEWS Autor: ~veloptymista [31.0.0.*]
    Zartujecie sobie Panowie. Jakie mozna miec pretensje do sadow jesli chodzi o sprawe minoxa? Zglosilem sie do SII ,po kilkunastu dniach bardzo uprzejmy Pan policjant odwiedzil mnie pod adresem zameldowania, Niestety w tym czasie przebywalem w innym miejscu,wiec zostawil wezwanie i zadzwonil do mnie,zapytalem czy bedzie potrzebny moj laptop,niby nie bylo takiej potrzeby. Nie chce sie rozpisywac,ale mialem wrazenie ze ten Pan policjant nie rozumie co do niego mowie. Na koniec stwierdzil ze to cos w rodzaju amber gold,natomiast on mial napisac do warszawy kilka zdan, a zeby opisac to co mowie musialby napisac ksiazke
  • Re: INFO_NEWS Autor: ~rapa [37.248.163.*]
    Dziwna sytuację opisujesz chciał dostęp do laptopa coś to nie tak
    Ja byłem wzywany na komisariat i tam składałem zeznania gdzie pan tajniak już miał wiedzę co miał wywiedzieć się wraz z strata jaką poniosłem która na koniec odnotował
    Co do sądów dwa razy byłem zeznawać w nie mojej sprawi oczywiście i sam przekonałem się jakie wyroki zapadają jak adwokaci układają się i sędzia wyrok wydaje....niewiele brakło żeby poszkodowana nad którą znęcał się i bił nie stała sie winna....to był szok co sędzia ogłosił maasaakraa, w innej sprawie szkoda gadac
  • Re: INFO_NEWS Autor: ~Ajt [87.207.138.*]
    Zgloscie sprawe do programu KASTA
[x]
MINOX 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.