• Co oni kombinują ? Autor: ~Ted [213.238.100.*]
    Co oni kombinują po co Volkswagen ma wyłączność na kupno akcji, chcą zbić a później zrobić wykup , czy może jest jakaś inna zagrywka, po co spłacili całe zadłużenie ?
  • Re: Co oni kombinują ? Autor: ~Gość [109.173.159.*]
    Pomyślcie ludzie sprzedali głowny zakład główną siedzibę firmy gdzie jest a właściwie było biuro projektowe rozwojowe laboratorium nowoczesny budynek za parę groszy bo te 18 milionów to jakieś grosze za tyle hal ziemi i maszyn to koniec tej firmy ja nie rozumiem tego ale dla mnie tokoniec od 4 lat żadnego nowego kontraktu a cześć sami oddali kto normalny negocjuje kontrakty a później z nich rezygnuje ludzie pracowali tu bardzo długo a teraz robią u pseudo prywaciarza zapieprzać za najniższą krajową to jest tragedia dla byłych już pracowników to wstyd tak zostawić ludzi nie wiem co groclin kombinuje ale ale napewno nic dobrego
  • Re: Co oni kombinują ? Autor: ~spoko [83.28.60.*]
    po co mają płacić polskiemu robolowi 500$ jak ukrainiec zrobi to samo za 100$? a cło do unii to ledwie 3%, transport to też żaden koszt.
  • Re: Co oni kombinują ? Autor: ~miki [46.134.136.*]
    Spoko. Tylko spółka tania i wygląda tak jakby chciało spaść na grosze.Coś innego jest tu grane, TFI o tym wiedziały i sprzedali ze stratą a może jeszcze podprogowo wiszą.
  • Re: Co oni kombinują ? Autor: ~jw [89.229.217.*]
    słuszna racja polscy robotnicy byli mocno dofinansowywani przez PEFRON i skoro niemcom sie to nie opłacało to nie sadze aby ta spółka mogła sie zbyt długo utrzymac się na rynku nie majac w dodatku kontraktów, polscy inwestorzy potracili tutaj ogromne majątki i zostali zostawieni na łaskę niemca jak nadzy w sród wilków bo choć mają ponad 60% akcji o niczym juz nie decydują, niemiec wyprzedał majątek i robi co tylko chce bo akcjonariat i tak nigdy sie nie zjedna i mozna nim rzadzic jak tylko sie chce.
  • Re: Co oni kombinują ? Autor: ~normalny [193.43.77.*]
    Niczego nie kombinują :) W sposób jawny i na oczach bezradnych inwestorów dokonują OPTYMALNEGO TRANSFERU ŚRODKÓW W SOBIE ZNANE MIEJSCA i MAKSYMALNIE USZCZUPLAJĄ MAJĄTEK FIRMY.
    Przeczytajcie wypowiedzi prezia z ostatnich trzech lat - to BEŁKOT SPRZECZNYCH WZAJEMNIE INFORMACJI i manipulowanie akcjonariuszami . T TYMI LUDŹMI ŻADNA POWAŻNA FIRMA NIE BĘDZIE ROZMAWIAĆ , szukają tylko dawców kapitału - a tych naiwnych zaczyna brakować
  • Re: Co oni kombinują ? Autor: ~ghostunio [90.174.4.*]
    Ja nie wiem co oni kombinują,i powiem Ci jedno.Ci co wiedzą, siedzą cicho ))))
    Wiem jedno,czekamy na groca, a w międzyczasie chuśtają getiny i idee.
    No i ten wiecznie tani openfin,jak pisał golec...
    Wszystko w swoim czasie....
    ))
  • Re: Co oni kombinują ? Autor: ~ghostunio [90.174.4.*]
    I mógłby m Ci jeszcze zrobić litanię tego co może urosnąć,ale po co, przecież masz oczy i widzisz.
    (Oczywiście, posiadanie wzroku nie warunkuje jeszcze widzenia,ale ustalamy domyślnie,że kto patrzy widzi (co chce zobaczyć))))

Dodam tylko,że są to inne usługi finansowe,nie bankowość.
    Kto czyta ten wie o czym mowa
    Kłaniam się nisko.
  • Re: Co oni kombinują ? Autor: ~Sanhose [37.248.138.*]
    Wklej cie zdjęcie tych fabryk na Ukrainie
  • Re: Nobel dla prezesunia Autor: ~zeroooooooo [89.229.217.*]
    TRZEBA przyznac że szwaby wydoiły polskich inwestorów jak tylko chcieli, nie dziwie sie drobnym akcjonariuszom takim jak ja którzy pozostawieni opieki ze strony państwa niewiele mogą ale AEGON ma prawników i dobrych ekonomistów i nie rozumiem że bez walki oddali akcje spółki gcn w przedziale 4 zł a może i nawetpo obecnym kursie.Były to pieniądze polskich emerytów i inwestorów. Akcje te były kupowane chyba powyżej 14 zł za szt. Cwanemu prezesowi przyznał bym chyba Nobla, rozsprzedał majątek a resztówkę wyprowadził na Ukrainę i pewnie się teraz z nas śmieje.... ale los,,,
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.244.214.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
LESS 0,00% 0,24 2026-06-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.