piszesz i co sie dowiedziałeś, ja w ub, latach wystąpiłem 2 krotnie z pismem do zarzadu i nikt mi nie odpisał, prezes pewnie siedzi sobie przy laptopie pije kawe i sie z nas naiwnych śmieje bo on co miesiąc bierze ogromna kase a akcjonariusze nic nie wiedza co sie dzieje w spółce obecnie - no pewnie nic sie nie dzieje skoro nie ma zleceń,,,, i nie kupuje akcji chocby po 2 zł - czy ktoś słyszał by wydał na akcje jakieś pieniądze, no na porsche może...
nikt nic nie wie co dzieje się na ukrainie, żadnych informacji ani kontraktów spółka nie ma, sprzedać już developer nie ma co,,, bo albo spolka utraciła majątek ???? bądź został już sprzedany. Trzeba miec nadzieje że znowu spekuła podbije kurs ze 20% i co sprytniejsi wtedy opuszczą pokład.jak zrobił to Aegon...
ale góra nadal jest prezes a nie ty taka jest różnica, to prezio siedzi na tej kasie, a może ty dla niego tak pracujesz 89.229? bo przecież każdy potrzebuje kasy na życie
Dżizyz!
Wałęsa z kosmitami kupi MSW!!
Czyli mamy kosmos!!!
Od dzisiaj moje hobby to "pumidorowa" )))
I takie tam przemyślenia,czeba równać do szeregu,chłopcy,a że wysoko podnosicie poprzeczkę ))))
Szczegóły na wątku,jakby co to pisaliśmy wcześniej???
A na grocu jeszcze wam zatańczymy,i zagracie???
Oj,niektórzy tu zamotani jak Filemon w kłebku wełny, już nie wiedzą co piszą,i w kłamstwie się gubią....
A bycie pinokiem to twarz chciwości,utrudnia zarobek, więc jak?
Prezes wszystko sprzedał a kasa może w luksemburgu? To trzeba by prezesa zapytać podobno jak wchodził do groclinu to raczej by zarobić a raczej wyprzedać wszystko co można by było
masz racje wyprzedał cały majątek a nawet nie potrafił dokończyć budowy drugiej fabryki na ukrainie, pan prezes D. nie zdążył jej dokończyć a Niemcy wolą wynajmowac hale niż dokończyć budowe fabryki - czy tak robi dobry gospodarz. Ciekawe ile jest wart cały majątek groclinu na ukrainie z 10 mln zł skoro w polsce wraz z maszynami i biurowcem sprzedali jedynie za 18 mln zł
tak naprawdę wiedza jest żadna skoro niewielu lub nikt nie jet wstanie odpowiedzieć jaka obecnie jest działalność operacyjna, to może kiedy bedzie ten raport żeby poczytać czy tam coś jeszcze jest, jak nie złożą KNF zawiesza i hak