Ja skończyłem dawać wskazówki na tym forum!!! ponieważ jak dawałem to byłem naganiaczem!
powiem tak kupować to jestem naganiacz powiem sprzedawać to naganiacz
a większość gra po omacku jak dzieci w mgle i robią kółeczka na 5-10g i jac nie są zarobieni!!! wszyscy inni to dla nich LESZCZE!!!
a prawda jest taka że to ONI są LESZCZE mają kapitały 200-300 tyś. i wielcy gracze!!! no śmiech na sali!!! ok nie mają więcej ok ale niech innych od LESZCZY nie wyzywają!!! bo jak widzę takich co mają 10-50 razy mniej niż ja i co???? czy ja ich odl LESZCZY wyzywam??? CZY ja sie chwale ile zarobiłem??? ktoś kto zarabia się tym nie chwali!!!!
Święta prawda. Ale nie przejmuj się nieracjonalnymi i zawistnymi komentarzami. Są tacy, którzy chętnie poczytają coś ciekawego i merytorycznego. W końcu to właśnie chyba po to jest to forum. Pozdrawiam serdecznie i życzę samych udanych inwestycji.
Zibi dla mnie to forum to taka wirtualna rozrywka i odskocznia. Wczesniej od 2007 r bawilem sie na forum parkietu ale cos tam pokombinowali chajdarowicze i nuda jest tu weselej.
Powinni tylko pozwalac pisac autoryzowanym nickom to jak ostatnio nie bylo by podrób rafcyka czy maklera73. Bo m9zna sie pomylić
Gdzieś czytałem, że jest Pan na GPW od czasów Próchnika, Exbudu, Wólczanki, Universalu,... Podobnie jak ja - długo by gadać. Pozdrawiam mile i zdrowia życzę.
...bo to Sz. Pana buractwo i nowobogackie chamstwo na salonach...z nieokiełznanym parciem na głupotę....to część szerszego zjawiska umniejszania innych...vide ilość sortów.
Ach Ty milionerze:)))) kapitał wprost wylewa sie z Twoich postów, handlowcom dajesz passeratti z 2017. To zapewne w Twojej wirtualnej Company sprzątaczki dojeżdżają conajmniej Oplem Corsą OPC:))))) aż dziw, że w Twoim imieniu nue pisze neokids na tym forum obdarowany chojnie imaciem:))))) Miłego Wieczory :D
generalnie sie nie udzielam ale tym razem; ale po co reagować na idiotów? wszędzie ich pełno,nawet tutaj sie pojawili. Pare PLN zarobił jeden z drugim i teraz non stop czytam leszcze,odleszczenie,frajerstwo.I tak jak coś ktoś mądry pisze to albo naganiacz,albo ze spółdzielni. każdy mądry- pewnie ci ""najmądrzejsi" kupili ostatnio Idea Bank po 9,80 a teraz skowyt bo ledwo 5 zeta kosztuje, lub Bah po 2,99 itd itp. szkoda na nich energii- przykład biorą z rządu i Nowogrodzkiej