Przecież to są dane korespondencyjne HAWE Telekom Sp. z o.o, a tu są raczej akcjonariusze Hawe S.A. Proszę nie wprowadzać ludzi w błąd. Wszystkie te artykuły o Huawei dotyczą bezpośrednio Hawe Telekom. Póki co Hawe S.A. jest jeszcze pośrednio głównym udziałowcem Hawe Telekom, ale nie wiadomo jakie plany ma zarząd. Były informacje o poszukiwaniu inwestora. Jeśli sprzedadzą za takie same pieniądze jak inne aktywa, to nie starczy na spłatę zadłużenia Hawe S.A. i zostaniemy z niczym. Hawe Budownictwo i ORSS też kiedyś należały w 100% do Hawe S.A., a wiemy jak jest teraz.
Dnia 2019-03-04 o godz. 11:31 ~Er napisał(a): > Dzięki pozostaje nadzieja ,bo prezes milczy a dalej jest prezesem spółki akcyjnej
Prezes nie milczy. Można umówić się z nim na spotkanie i porozmawiać. Co innego, że nie dał odcinka ani nie przesłał pisma z wyjaśnieniami co powinien zrobić
Dnia 2019-03-05 o godz. 09:33 ~xxx napisał(a): > Rozmawiałeś z prezesem? > > Jak ja byłem w siedzibie, to tam nikt nic nie wie, więc dziwię się, że udało Ci się umówić na spotkanie z prezesem.
Kiedyś byłem. Uprzejma Pani nie ma dokumentów. o które wnioskują pisemnie akcjonariusze natomiast proponuje, aby umówić się na spotkanie z Prezesem. Cóż spotkanie to spotkanie a chodzi o odcinek zbiorowy
Dnia 2019-03-05 o godz. 11:24 ~Aero napisał(a): > Dnia 2019-03-05 o godz. 09:33 ~xxx napisał(a): > > Rozmawiałeś z prezesem? > > > Jak ja byłem w siedzibie, to tam nikt nic nie wie, więc dziwię się, że udało Ci się umówić na spotkanie z prezesem. > > Kiedyś byłem. Uprzejma Pani nie ma dokumentów. o które wnioskują pisemnie akcjonariusze natomiast proponuje, aby umówić się na spotkanie z Prezesem. Cóż spotkanie to spotkanie a chodzi o odcinek zbiorowy
Na spotkanie można się umówić ale nie widzę celu. Dla mnie istotny jest dokument
Biorąc pod uwagę przygody ze zwołaniem WZA jestem w stanie wyobrazić sobie sytuację, że ktoś umawia się z prezesem, bierze urlop w pracy, przyjeżdża z końca Polski i dowiaduje się, że akurat prezes musiał pilnie wyjść, ale nie udało im się skontaktować, żeby o tym powiadomić.
Nie wiem też jak Pani z recepcji chce umówić spotkanie, skoro na pytanie kiedy będzie prezes odpowiada, że nie wie.