Czy ktos wie co oni teraz robia? polityka informacyjan jest na zerowym poziomie. zapewne i polukord i zygmuntowicz trzymaja sie swoich stolkow - boja sie ze nowi jesli przyjda to od razu podadza ich do sadow?
Co robi RN?
Zarzad ma się dobrze. Realizują zadania właścicieli. Nic niezgodnego z prawem nie robią. Znam S.Połukorda - nie jest rabusiem czy oszustem. Spólka umiera, raczej już nic nie zostanie. Zarzad jest grabarzem spółki, ale robią to w cywilizowany sposób. NIe ściemniają w komunikatach. A że nie ma informacji, bo niby co mieliby mówić. Ktoś położył QUMAK-a, weszli w niebezpieczne zamówienia: eDolnyŚląsk i ISOK, i popłynęli, i raczej nie da się odratować nic. Był pomysł ratowania, ale nie wyszło. QUMAK-a nie ma. Szkoda.
Qumaka nie ma tak na prawdę od 2016 , bo wtedy został położony. Rzeczy odzyskane z EDS nie zostały sprzedane ( ok. 20 mln) , pozwolono odejśc większości specjalistów przez co połozono ISOK ( Kutrzeba) i większość kontraktów serwisowych ( kary ). Zablokowano startowanie w przetargach na inteligentne budynki ( Rada Nadzorcza ) i postawiono na niskomarżowy outsourcing przy przeroście zatrudnienia. Obecny zarząd poza fuzją nie mial żadnego pomysłu na ratowanie spółki bo w 2018 nie mógł już mieć .
Przykładem że nie masz racji jest spolka Braster jeszcze nie tak dawno kosztowala 80gr wszyscy pluli na nią aż pewnego dnia wystrzeliła na prawie 2,5zl a też pisali że bankrut
Ja odpuściłem, miałem niewiele, ale popchnąłem ze stratą. Zostawiałem sobie 10 akcji, żeby śledzić co sie będzie działo, w gruncie rzeczy na GPW jestem od roku, więc to dla mnie jakaś nauka. Niemniej i tą 10 w końcu pchnąłem bo kuły w oczy. Wydaje się po wszystkich infach że po sprawie, kwestia czasu. chyba że ktoś wyłoży grube miliony, tylko że chyba nie ma za bardzo na co (poza kłopotem) - taka branża. Cóż powodzenia życzę kto ma akcje, może zdarzy się cud, bo inaczej tego nie będzie można nazwać,
Ja odpuściłem, miałem niewiele, ale popchnąłem ze stratą. Zostawiałem sobie 10 akcji, żeby śledzić co sie będzie działo, w gruncie rzeczy na GPW jestem od roku, więc to dla mnie jakaś nauka. Niemniej i tą 10 w końcu pchnąłem bo kuły w oczy. Wydaje się po wszystkich infach że po sprawie, kwestia czasu. chyba że ktoś wyłoży grube miliony, tylko że chyba nie ma za bardzo na co (poza kłopotem) - taka branża. Cóż powodzenia życzę kto ma akcje, może zdarzy się cud, bo inaczej tego nie będzie można nazwać,
Byłoby dziwne, gdyby chodziło o autentyczną upadłość z nadmiaru konkurencji np. . Wymownym dla odradzania się polski/Państwa Prawa i potencjału są wszelkie wyniki, a dla uparcie po-szkodowanych potężnymi antypolskimi massmediami, mogą być opinie dróżników na wielotorowych przejazdach kolejowych. Zgodnie oznajmiają oni, że nie pamiętają takiego ruchu pociągów . Mimo wszystko Polska i tak staje się zagłębiem światowej administracji instytucji finansowych i technologi informatycznych . Wszyscy potrzebują oni , przede wszystkim polskiej obsługi informatyczno- administracyjnej. Nawet gdyby usilnie próbowano pogrążać qumaka, to tylko po to by wykorzystać jego potencjał (doświadczenie), którego deficyt w Polsce zdaje się narastać- naturalnie .