• Zarzady Qumaka i QPS Autor: ~expert [94.75.86.*]
    Czy ktos wie co oni teraz robia? polityka informacyjan jest na zerowym poziomie. zapewne i polukord i zygmuntowicz trzymaja sie swoich stolkow - boja sie ze nowi jesli przyjda to od razu podadza ich do sadow?
    Co robi RN?

• Re: Zarzady Qumaka i QPS Autor: ~Ania [91.213.71.*]
    Zarzad ma się dobrze. Realizują zadania właścicieli. Nic niezgodnego z prawem nie robią. Znam S.Połukorda - nie jest rabusiem czy oszustem. Spólka umiera, raczej już nic nie zostanie. Zarzad jest grabarzem spółki, ale robią to w cywilizowany sposób. NIe ściemniają w komunikatach. A że nie ma informacji, bo niby co mieliby mówić. Ktoś położył QUMAK-a, weszli w niebezpieczne zamówienia: eDolnyŚląsk i ISOK, i popłynęli, i raczej nie da się odratować nic. Był pomysł ratowania, ale nie wyszło. QUMAK-a nie ma. Szkoda.
  • Re: Zarzady Qumaka i QPS Autor: ~TOTAL263 [83.27.4.*]
    Qumaka nie ma tak na prawdę od 2016 , bo wtedy został położony. Rzeczy odzyskane z EDS nie zostały sprzedane ( ok. 20 mln) , pozwolono odejśc większości specjalistów przez co połozono ISOK ( Kutrzeba) i większość kontraktów serwisowych ( kary ). Zablokowano startowanie w przetargach na inteligentne budynki ( Rada Nadzorcza ) i postawiono na niskomarżowy outsourcing przy przeroście zatrudnienia. Obecny zarząd poza fuzją nie mial żadnego pomysłu na ratowanie spółki bo w 2018 nie mógł już mieć .
  • Re: Zarzady Qumaka i QPS Autor: ~Tom [37.47.63.*]
    Kutrzeba to ten od Próchnika?
  • Re: Zarzady Qumaka i QPS Autor: ~TOTAL263 [83.27.141.*]
    ten samiusieńki ! Wielki twórca odnowiciel i reformator.
  • Re: Zarzady Qumaka i QPS Autor: ~MAT [109.206.197.*]
    Na kupnie 4k papiera na sprzedaży 103k - najlepiej to obrazuje kierunek w którym pójdą notowania.
  • Re: Zarzady Qumaka i QPS Autor: ~West [37.47.66.*]
    Przykładem że nie masz racji jest spolka Braster jeszcze nie tak dawno kosztowala 80gr wszyscy pluli na nią aż pewnego dnia wystrzeliła na prawie 2,5zl a też pisali że bankrut
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [124.171.130.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Zarzady Qumaka i QPS Autor: ~jerzy [89.64.22.*]
    To ten od Próchnika.Poloxyl EDS i ISOK
  • Re: Zarzady Qumaka i QPS Autor: ~ds [188.146.48.*]
    Próchnik też położony?
  • Re: Zarzady Qumaka i QPS Autor: ~Jerzy [89.64.22.*]
    Co z poprzednimi Zarządami?
  • Re: Zarzady Qumaka i QPS Autor: ~lepsus [94.75.70.*]
    Ja odpuściłem, miałem niewiele, ale popchnąłem ze stratą. Zostawiałem sobie 10 akcji, żeby śledzić co sie będzie działo, w gruncie rzeczy na GPW jestem od roku, więc to dla mnie jakaś nauka. Niemniej i tą 10 w końcu pchnąłem bo kuły w oczy. Wydaje się po wszystkich infach że po sprawie, kwestia czasu. chyba że ktoś wyłoży grube miliony, tylko że chyba nie ma za bardzo na co (poza kłopotem) - taka branża. Cóż powodzenia życzę kto ma akcje, może zdarzy się cud, bo inaczej tego nie będzie można nazwać,
  • Re: Zarzady Qumaka i QPS Autor: ~lepsuss [94.75.70.*]
    Ja odpuściłem, miałem niewiele, ale popchnąłem ze stratą. Zostawiałem sobie 10 akcji, żeby śledzić co sie będzie działo, w gruncie rzeczy na GPW jestem od roku, więc to dla mnie jakaś nauka. Niemniej i tą 10 w końcu pchnąłem bo kuły w oczy. Wydaje się po wszystkich infach że po sprawie, kwestia czasu. chyba że ktoś wyłoży grube miliony, tylko że chyba nie ma za bardzo na co (poza kłopotem) - taka branża. Cóż powodzenia życzę kto ma akcje, może zdarzy się cud, bo inaczej tego nie będzie można nazwać,
  • Re: Zarzady Qumaka i QPS Autor: ~kolo [188.146.113.*]
    do zobaczenia wam w krótce troskliwi. lepsuss pozdrów też klony.
  • Re: Zarzady Qumaka i QPS Autor: ~Gość [95.49.200.*]
    Bedzie raport będzie Qumak będzie ok. nie od razu ruszy do przodu ale dzisiaj może być ciekawie.
  • Re: Zarzady Qumaka i QPS Autor: ~edrek [89.64.23.*]
    Stworzyli nowe spółki i dalej działają na terenie Warszawy
  • Re: Zarzady Qumaka i QPS Autor: ~taka [83.9.62.*]
    Raport to jest poz.wiadomość za dużo mocnych jest na tej spółce żeby to poszło w powietrze nie znamy szczegółów , jak co kiedy i za ile ,.
  • Re: Zarzady Qumaka i QPS Autor: ~ehm [62.87.238.*]
    https://pl.investing.com/news/stock-market-news/qumak-szuka-inwestora-dla-spolki-zaleznej-qumak-professional-services-201899
  • Re: Zarzady Qumaka i QPS Autor: ~benny [83.9.62.*]
    Jest cisza dobry objaw , straszak na 0,19 rośnie wszystko pod kontrolą .
  • Re: Zarzady Qumaka i QPS Autor: ~dolp [188.146.229.*]
    Byłoby dziwne, gdyby chodziło o autentyczną upadłość z nadmiaru konkurencji np. . Wymownym dla odradzania się polski/Państwa Prawa i potencjału są wszelkie wyniki, a dla uparcie po-szkodowanych potężnymi antypolskimi massmediami, mogą być opinie dróżników na wielotorowych przejazdach kolejowych. Zgodnie oznajmiają oni, że nie pamiętają takiego ruchu pociągów . Mimo wszystko Polska i tak staje się zagłębiem światowej administracji instytucji finansowych i technologi informatycznych . Wszyscy potrzebują oni , przede wszystkim polskiej obsługi informatyczno- administracyjnej. Nawet gdyby usilnie próbowano pogrążać qumaka, to tylko po to by wykorzystać jego potencjał (doświadczenie), którego deficyt w Polsce zdaje się narastać- naturalnie .
[x]
QUMAK 0,00% 0,01 2019-08-21 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.