Tragiczne te informacje do nas docierają. Zrywane są kolejne kontrakty, główny zainteresowany przejęciem sprzedaje akcje, kontrahenci, zgłaszają roszczenia o zapłatę za niewywiązywanie się z umowy przez Qumak. Niech ktoś przywróci mi nadzieję, ze cokolwiek może zatrzymać spadki (bo o wzrostach już nie marzę. Jestem zapakowany po brzegi jak tem głupi po 2 zł. Ubrali mnie jak była panika.
To sprzedaj jutro rano i daj sobie spokoj z gielda. Jezeli masz takie dylematy to jestes za slaby psychicznie na gpw albo jestes perfidnym trolem jakich tu ostatnio pelno na tym forum. Ide napic sie piwka ktore zasponsoruja mi leszcze kupujace w panice zakupow na poczatku wrzesnia.
Myślisz, ze historia powtarza się dwa razy w ciągu miesiąca? To raczej Ty zasponsorujesz komuś piwko, może martini czy whisky. Poprzednio w te spółkę uwierzyły tłumy spekulantów, wielu zwykłych leszczy bez wiedzy, teraz nawet połowa nie da się drugi raz zrobić w balona, wiec kto ma ten akcje pompować?
i ot co cała logika idioty nie wie czemu bedzie rosło hahahaha.... to jasne, że fundy i info o isok do 31 sierpnia przedłuzyli, a walne 4 wrzesnia jakos tak sie składa ze to wszystko sie nakłada ;) spekuła miała swoje 5 minut cioty sprzedały cwani matko*ebcy naganiają na spadki, a zapakowani siedzą cicho bo szkoda im słow i energii by sie z tą werbalna sraczka mocować.
Swoje zdezorientowanie sytuacją zakryłeś inwektywami. Dlaczego? Bo Ty sam, podobnie jak ja, nie masz zielonego pojęcia, dlaczego to miałoby dalej rosnąć. Jesteś przerażony i pocieszasz się, za chwilę odurzysz się alkoholem. Potem znowu wytrzeźwiejesz i zastanowisz się, po jaką cholerę tu jestem i na co właściwie liczę.
Masz racje teraz leszcze poczekaja do wynikow walnego , bedziee fuzja to beda brac po 2,5 ... to samo było ostatnio ...spadlo do 1 pln nikt nie chciał kupowac .. .mozna bylo sobie spokojnie zbierac jak na grzybobraniu ... rzucili sie jak bylo po 1,7 ...teraz beda chapac po 2,5 :D
Jezeli nie ma Pan tych akcji to po co sie Pan tu udziela, jezeli Pan ma akcje to dlaczego sieje Pan niepokój szkodząc swojemu kapitalowi. Apropo tytul watku"kumak jest skonczony", pododnie pisal jeden z wybitnych fachowcow na krezusie z miesiac temu gdy kurs byl po 1,35 :) dobrze ze mu wtedy nie uwierzylem
Posiadam akcje i tym bardziej jestem zainteresowany tym, czy je stracę doszczętnie czy nie. Nie ma znaczenia, że tu piszę, nie zamierzam nabierać piany w usta, kiedy dzieje się źle, bardzo źle.
Aby nie stracic ich doszczetnie Panu tez proponuje sprzedac je jutro rano :) bo moze dzieje sie zle, bardzo zle :) nastawiam koszyk na 1,5, prosze sypac do woli
Ty sobie żartujesz l, a ja jestem cholernie zaniepokojony o kurs. Czytam informacje o spółce od tygodnia prawie non stop i kolejne trupy wylatują z szafy.
Najgorsze jest to, że kupiłem za dużo (mam ich 250 tysięcy), wiec wyjść tez nie mogę, bo jeśli zechcę je sprzedać na taz, to z miejsca kurs spadnie o 15-20% i stracę jeszcze więcej...
Dnia 2018-07-31 o godz. 19:25 ~coitus napisał(a): > Najgorsze jest to, że kupiłem za dużo (mam ich 250 tysięcy), wiec wyjść tez nie mogę, bo jeśli zechcę je sprzedać na taz, to z miejsca kurs spadnie o 15-20% i stracę jeszcze więcej...
taką bajerkę to wciskaj kolegom ze szkoły podstawowej ,nie masz co robić ? , nudzi ci się ?
bez odbioru .
Jakiś amator podpuszcza a Ci łapią się na takie bajki. Podpuszcza Was ze jest duży żebyście sprzedali zanim on sprzeda. W praktyce chciałby tanio kupić ale tu mniej niż 1.52 zł nie bedzie.
Naprawde kupil Pan akcje na kredyt? :) musze jechac do pracy, 2 zmiana czeka :) ale zycze powodzenia wszystkim inwestorom, mysle ze wyjdziemy na swoje :)
Dnia 2018-07-31 o godz. 18:06 ~coitus napisał(a): > A jak w tym czasie stracę resztkę tego co mi zostało? Jeśli spadnie jeszcze kulka złotych, wyjdę ze stratą, nie będę ryzykował z akcjami bankruta.
jak moze spasc o kilka zl jak kosztuje 1,59?:)))))))))))))))))
Miałem na myśli grosze, literówka. Kolejny dzień posuchy i osuwania się w przepaść. Dzisiaj puściłem pierwszy pakiet akcji, żeby nie powodować armageddonu na jeden raz. Zbyłem marne 20 tys. akcji, a kurs zanurkował z +3% do 0% zmiany dziennej. Tragedia.
Dnia 2018-08-01 o godz. 11:30 ~coitus napisał(a): > Miałem na myśli grosze, literówka. Kolejny dzień posuchy i osuwania się w przepaść. Dzisiaj puściłem pierwszy pakiet akcji, żeby nie powodować armageddonu na jeden raz. Zbyłem marne 20 tys. akcji, a kurs zanurkował z +3% do 0% zmiany dziennej. Tragedia.
Czyli były czasy dobrych wiadomości żeby sprzedać akcje w zakupowym amoku a teraz nadchodzi czas ZŁYCH wiadomości żeby odkupić od panikarzy. Ot, cała filozofia "inwestowania" na bananowej. Pozdrawiam nieustraszonych.
haha a ja myślałem że spekula ma wszystkie akcje m, a tu taki ładny pakiecik... wywal na 1,44 cześć i bedzies z miał na spłatę rat to zawsze coś. A jakbyś chciał wywalić wszystko to uprzedz wcześniej z łaski swojej