a tak przy okazji, za każdym razem rozbawia mnie zachowanie kupujących/sprzedających, mimo, że wydaje im się, że działają racjonalnie, jest inaczej, dosłownie praktycznie zawsze jak jest cisza na pokładzie to nic się nie dzieje, ale wystarczy JEDEN który się wysunie i sprzeda bądź kupi, od razu zaczyna się "lawina" dzisiaj dokładnie to samo widać, jeden sprzedał już się kolejka na sprzedazy ustawia, a jak tydzień nic się nie działo to siedzieli... tyle lat na giełdzie i nic się nie zmienia ;)
Dokładnie, dzisiejsze zagrania są śmieszne. Tak, jak mówisz, psychologia. Bo przecież następne wyniki będą pewnie śwetne, a i tak nawet teraz przy obecnej cenie wskaźniki niedopieszczone (nie jest to żadna rekomendacja). Więc może faktycznie zaczyna się zjazd niecierpliwych, by później silniejsi weszli i popchali na górę, jak się tu komuś przyśniło;) Ja czekam, bacznie obserwuję.
Bat mann = mam bat czyli BACIK... WIEKSZISCIOWI akcjonariusze proszę nie sprzedawać akcji tak 4FUN przez najbliższe 3lata NIEWAZNE JAKA CENA... to co podałem to można realizować...PETARDA A ktoś w końcu mnie wypuści z BOXu bo kupite spółkę... JA napiszę na forum jak ... Kolega nie będzie miał żadnej akcji spółki - żadnej... Akcje ma kolega... A ja mu ufam...UFAM..tylko ...