• Pozew zbiorowy Autor: ~Zorientowany [85.89.176.*]
    Nieśmiało chciałem przypomnieć , że już pisałem o pozwie zbiorowym dwa lata temu. Oczywiście jest tak że inwestowanie wiąże się ryzykiem inwestycyjnym i to nie podlega dyskusji. Jednak ryzyko inwestycyjne , a oszustwo to dwie różne sprawy. Zgłaszałem wielokrotnie na tym forum, że jest prawdopodobieństwo manipulowania raportami okresowymi. Pisałem też o tym że istnieje ogromne prawdopodobieństwa przeszacowania wartości nieruchomości należących do Redwood co w konsekwencji sprawiało wrażenie , że spółka ta ma duże zaplecze finansowe.

Jest szereg podstaw które dają moim zdaniem powody do wytoczenia powództwa przeciwko prezesowi Nowackiemu i wiceprezesowi Jankowskiemu. Obydwaj panowie posiadają majątek i co do tego nikt chyba nie ma wątpliwości. Majątek ten może zaspokoić roszczenia inwestorów i można go w pierwszej kolejności na tę okoliczność zabezpieczyć. Wystarczy zwrócić się do Sądu ze stosownym wnioskiem. Chcę też przypomnieć że spółka Redwoood Ukraina została sprzedana , a jako jedyna przynosiła zyski. W moim przekonaniu mogło dojść do wyprowadzenia majątku Redwood , ponieważ sprzedaż mogła się odbyć fikcyjnie na tak zwanego "słupa". Wszystko wskazuje że tak właśnie zrobiono. Na podstawie przedstawionych faktów podpowiadam, że nadal istnieje możliwość pozwu zbiorowego i odzyskania utraconych środków wraz z odszkodowaniem z tytułu utraconych korzyści. Przemyślcie sprawę , bo uważam że to ostatni dzwonek.
  • Re: Pozew zbiorowy Autor: ~Taki_Jeden [185.125.226.*]
    Oczywiście, że to były (są) słupy... Kto jest komandytariuszem w spółce SOLD?
    A El Prezesso, jak cinkciarz, przyjeżdża po gotówkę i upycha w kieszeniach, żeby nie na konto.... To niby za dzierżawę znaku towarowego CX.
    Ssie do końca. :)
  • Re: Pozew zbiorowy Autor: ~Zorientowany [85.89.176.*]
    To właśnie miałem na myśli , ale ciekaw jestem reakcji inwestorów :)
  • Re: Pozew zbiorowy Autor: ~Gomez [46.165.229.*]
    A można ich pozwać , jeśli się już zbyło wszystkie akcje ?
  • Re: Pozew zbiorowy Autor: ~Inwesto [37.47.226.*]
    Srutu tutu i pierdutu
  • Re: Pozew zbiorowy Autor: ~XXXXX [185.189.113.*]
    Pozwać możesz każdego i zawsze , kwestia jak to udokumentujesz. Jeśli masz mocne argumenty masz też szansę.
  • Re: Pozew zbiorowy Autor: ~as [178.42.251.*]
    teraz to jest bujanie w obłokach , szczur ulotnił się jak ostatni deptak ale z kasą, a my jego brednie słuchaliśmy jak nas czyścił
[x]
REDWOOD -15,25% 0,05 2019-04-30 11:15:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.