• Oglądać Autor: ~math [86.83.151.*]
    Witam w pierwszej kolejności króla ulicy
  • Re: Oglądać Autor: ~math [86.83.151.*]
    w dalszej leszczy :). Parówki mają jednak poczucie humoru. Najlepszy moment jest od około 4:30
    Oglądać !!!

http://www.parkiet.com/Parkiet-TV/170839986-Damian-Patrowicz---Kolejne-spolki-na-Novej-Gieldzie.html
  • Re: Oglądać Autor: ~MAŁYBOSS [109.173.157.*]
    siemka hehehe
    co o tym sądzisz math ??
    najlepsze jest o 11;11 TO PRZEBIJA WSZYSTKO !
    spółki hehehe 6 SZT
    HAWE I INNE NAJCZĘŚCIEJ WSZYSTKIE ZAWIESZANE
    musieli na hawe umoczyć więc ją wskrzeszają żeby odebrać umoczone

T R A G E D I A !!!
    11;11 to o bezpieczeństwie ich spółek
    ,,to jak kop w krocze'' hehehe
  • Re: Oglądać Autor: ~Mis [62.112.191.*]
    Pan Damianek wypowiada się jak gdyby skończył tylko podstawówkę :)
    Nie umie sklecić poprawnie kilku zdań pod rząd.
  • Re: Oglądać Autor: pajda757 [37.47.4.*]
    Damianek uczy się grypserki, chyba przeczuwa że wkrutce mu się przyda
  • Re: Oglądać Autor: ~Pyzdra [87.207.213.*]
    Skleci kilka zdań ?? tatuś mu pomoże wszystkiego go nauczy nawet jak przekręt robic bezpiecznie ????
  • Re: Oglądać Autor: ~kelner [93.105.179.*]
    tu na forum tez by sie przydało co niektórym troche lekcji ortografii
    Jak się kłamie to trudno wydobyć z siebie stylistykę

Na 4:30 jest majstersztyk, jak oglądałem to 1 raz to płakałem ze śmiechu. Damian dał radę odpowiedzieć i się nie śmiać, ja bym nie dał rady pewnie :D

Co do Novej Giełdy, to sama idea tego pomysłu jest chyba dobra i jakby warta spróbowania. Patrowicze przede wszystkim chcieliby niższych prowizji na GPW twierdząc że to zwiększy obrót na papierach co generalnie jest dobre dla nas wszystkich, ale najlepsze dla grubasów bo oni grają algorytmami. Gość który podpisuje się SPEKULANT i prowadzi swój blog twierdzi że pracował dla wielu grubasów z GPW, m.in dla Patro, podał że koszt samych prowizji za zlecenia gdy gra się algorytmami to 80 tys. zł, czasem mniej czasem wiecej, ale mamy obraz mniej więcej a tu 3ba jeszcze zysk wykręcić, podzielić na kilka głów w spółdzielni także z wysokimi prowizjami jest to trudniejsze do zrobienia. Niestety, aby nam leszczom wiodło się dobrze na giełdzie, grubasom musi się wieść jeszcze lepiej. Na ten moment nie interesuje się Novą Giełdą, ale gdyby za jakiś czas to rozwinęło się bardziej to jestem otwarty. Damian powinien zdjąć leszczy z haka, tutaj na damfie to by może przeskoczyli na Nava Giełdę i szybciej by się rozwinęła ;) Do dzieła Damian, zakręc papierem !!! 
    dokładnie na wszystkich spółkach pozawieszał ulicę ,przez to zniechęca ją do nazwiska PATRO
    A powinno chodzić o tzw,,DOBRE IMIĘ''
    żeby ulica lgnęła do wszystkiego co niesie za sobą PATRO
    i wtedy wyjść z propozycją ,,WSTĄP DO NAS , Z NAMI , U NAS JEST JAK U BABCI ''
    a oni najpierw kopa w ja.ja , na ,,legalu'' i teraz wołają na ,,CIEMNĄ STRONĘ MOCY''
    cały czas waham się czy w DAMFA wchodzić i nie widzę tu gwiazdki nadziei
    ale może kiedy zobaczę sygnał ???
    obserwuję tą spółkę z pamięcią że bywały tu obroty godne WIGÓW
    O ten duży obrót/podbitke tutaj na damfie coraz trudniej jest teraz. Według mnie to dlatego że ten papier nie jest świeży tylko przeszedł już kilka podbić wiec więcej ubranych i zapakowanych leszczy jest tu. Można powiedzieć że zrobili biznes tutaj i w jakimś stopniu jest pozamiatane. Wiem że leszcze myślą że Patro ma na słupach dużo, że emisja itp i są pewni że w końcu wybije. Ta pewność trochę przypomina mi sytuacje z hawe. Tam w zeszłym roku drobni robili akcje pt "POROZUMIENIE MNIEJSZOŚCIOWYCH AKCJONRIUSZY" czy coś takiego. Pokazywali ile mają akcji u siebie na kontach robiąc print screeny i biorąc wydruki z DM. I tu UWAGA, drobni mieli problem z uzbieraniem 5% aby przekroczyć próg dlatego mówili - A GDZIE JEST RESZTA AKCJI ZE 100 MLN ?? GRUBY MUSI MIEĆ NA SŁUPACH. I tak powtarzali z pewnością myśląc że będą zarobieni bo grubasy mają wszystko na słupach. Dziś Panowie każdy może zobaczyć sobie co się z Hawe na GPW stało. I jeszcze 1. Ja nie mówię żeby wywalac ze stratą tutaj nikomu. Mówię że tutaj nie ma czegoś takiego jak 100% pewność. Osobiście jak będzie leciało na 6 czy 5 czy 4 gr to nie ruszę tego. Jak zobaczę wybicie oporu przy 9-10 gr to coś może wezmę i jak będzie rosło to dokupie.
  • Re: Oglądać Autor: ~Oszołom [31.174.51.*]
    O czym oszołomy myślicie macie jakiegoś tam smiecia i myślicie że leszcze o to łajno bedo sobie łamać kości żeby to mieć musicie ich czyli leszczów poinformować jahą produkcjo się zajmują z tego co wiem to produkcjo papieru nic nie wartego więc idzci sobie na to giełde i tam bącie - gruby i spółka ..... to lepiej ojcu rydzykowi dać na ofiare ????
[x]
DAMFINW 0,00% 2,11 2020-12-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.