kto ma na koncie nadwyżkę 200 tyś i szybko chcę się tego pozbyć???.....kto i dlaczego rozpowszechnia nieprawdziwe i niesprawdzone inf.na temat działalności firmy T2O technologii i potencjalnych umów....radzę powstrzymać swoje oskarżenia i domysły i poczekać na fakty.Ciao Amichi
Dnia 2017-08-05 o godz. 06:46 ~gatto napisał(a): > kto ma na koncie nadwyżkę 200 tyś i szybko chcę się tego pozbyć???.....kto i dlaczego rozpowszechnia nieprawdziwe i niesprawdzone inf.na temat działalności firmy T2O technologii i potencjalnych umów....radzę powstrzymać swoje oskarżenia i domysły i poczekać na fakty.Ciao Amichi
z tym wnioskiem powinienes sie udac do pana Kosinskiego:))))czemu nie informowal
Dnia 2017-08-05 o godz. 06:46 ~gatto napisał(a): > kto ma na koncie nadwyżkę 200 tyś i szybko chcę się tego pozbyć???.....kto i dlaczego rozpowszechnia nieprawdziwe i niesprawdzone inf.na temat działalności firmy T2O technologii i potencjalnych umów....radzę powstrzymać swoje oskarżenia i domysły i poczekać na fakty.Ciao Amichi
Ja mam nadwyżkę 200 tys ale na zakup akcji T2P od wystrachanej ulicy....Do uzycia juz niedługo....
Dnia 2017-08-05 o godz. 06:53 ~as napisał(a): > Dnia 2017-08-05 o godz. 06:46 ~gatto napisał(a): > > kto ma na koncie nadwyżkę 200 tyś i szybko chcę się tego pozbyć???.....kto i dlaczego rozpowszechnia nieprawdziwe i niesprawdzone inf.na temat działalności firmy T2O technologii i potencjalnych umów....radzę powstrzymać swoje oskarżenia i domysły i poczekać na fakty.Ciao Amichi > > Ja mam nadwyżkę 200 tys ale na zakup akcji T2P od wystrachanej ulicy....Do uzycia juz niedługo....
to ty dobry inwestor jestes ladowac w niepewna spolke z nc 200tys;))))
Dnia 2017-08-05 o godz. 06:58 ~konrad napisał(a): > Dnia 2017-08-05 o godz. 06:53 ~as napisał(a): > > Dnia 2017-08-05 o godz. 06:46 ~gatto napisał(a): > > > kto ma na koncie nadwyżkę 200 tyś i szybko chcę się tego pozbyć???.....kto i dlaczego rozpowszechnia nieprawdziwe i niesprawdzone inf.na temat działalności firmy T2O technologii i potencjalnych umów....radzę powstrzymać swoje oskarżenia i domysły i poczekać na fakty.Ciao Amichi > > > > Ja mam nadwyżkę 200 tys ale na zakup akcji T2P od wystrachanej ulicy....Do uzycia juz niedługo.... > > to ty dobry inwestor jestes ladowac w niepewna spolke z nc 200tys;))))
Dnia 2017-08-05 o godz. 07:02 ~as napisał(a): > Dnia 2017-08-05 o godz. 06:58 ~konrad napisał(a): > > Dnia 2017-08-05 o godz. 06:53 ~as napisał(a): > > > Dnia 2017-08-05 o godz. 06:46 ~gatto napisał(a): > > > > kto ma na koncie nadwyżkę 200 tyś i szybko chcę się tego pozbyć???.....kto i dlaczego rozpowszechnia nieprawdziwe i niesprawdzone inf.na temat działalności firmy T2O technologii i potencjalnych umów....radzę powstrzymać swoje oskarżenia i domysły i poczekać na fakty.Ciao Amichi > > > > > > Ja mam nadwyżkę 200 tys ale na zakup akcji T2P od wystrachanej ulicy....Do uzycia juz niedługo.... > > > > to ty dobry inwestor jestes ladowac w niepewna spolke z nc 200tys;)))) > > musze sobie wyrównac pakiet do 300k.....
to bedziesz bral od pana Kosinskiego reszte to lepiej sie dogadaj na umowe cywilna-prawno i kup reszte od niego poza rynkiem te 4mln co mu zostalo:))))
Konrad niestety tym razem się mylisz. O wyrażeniu a nuż, któremu dodano widelec… Nie robiłem badań, ale wydaje mi się, że ośmiu, albo nawet dziewięciu Polaków na dziesięciu pisze niepoprawnie a nóż widelec… Nie przychodzi im ani przez moment do głowy to, że w owym wyrażeniu musi wystąpić słowo nuż pisane przez u, dziś już mocno przestarzałe, ale przed stuleciami niezwykle często używane, nadające wypowiedzi odcień obawy, rzadziej nadziei, a nie o rzeczownik nóż, czyli ‘przyrząd do krojenia, cięcia’. To, że tuż po nim pojawia się rzeczownik widelec, nie ma nic do rzeczy, obydwa wyrażenia: a nuż i a nuż, widelec, znaczą bowiem to samo. Popatrzcie (i zapamiętajcie, jeśli tego nie wiedzieliście). Można powiedzieć i napisać: – A nuż coś wygram; A nuż zdam egzamin; A nuż odżyją dawne wspomnienia albo: – A nuż, widelec coś wygram;
A nuż, widelec zdam egzamin; A nuż, widelec odżyją dawne wspomnienia. Jeśli ktoś tak mówi, to ma nadzieję, ze stanie się to, o czym mowa.