• panowe to nie jest tak Autor: ~as [79.185.71.*]
    szczury są mądre , i zawsze uciekną jak czują niebezpieczeństwo i tu oto chodzi, zejść sceny wyciszyć temat i dalej być bezkarnym oszustem z bubaju
  • Re: panowe to nie jest tak Autor: ~haa [178.159.171.*]
    obserwujcie KCI. Wczoraj Nastąpiło wybicie z konsolidacji i szansa na bardzo duży wzrost w kolejnych sesjach. Potencjał ogromny bo wartość księgowa jednej akcji to około 5,70 zł. Do osiągnięcia tego poziomu trzeba 600% wzrostu i tyle będzie :)
  • Re: panowe to nie jest tak Autor: ~Taki_Jeden [193.128.33.*]
    Poczekaj... Odrzucony wniosek Hertza otworzył drogę, żeby dobrać się materialnie do życi członkom zarządu... :)
  • Re: panowe to nie jest tak Autor: ~as [79.185.214.*]
    tu nie chodzi o spółkę , tylko wyciszyć żeby bezpiecznie mógł się ulotnić ten pajac , odciągnąć w czasie te przekręty i utopione pieniądze nasze puścić w nie pamięć ,
  • Re: panowe to nie jest tak Autor: ~raf [31.0.38.*]
    Na redwood cena księgowa 20 zł akcja. Potencjał wybicia 2300 %...to teoria. A co z realiami i realizacją..
  • Re: panowe to nie jest tak Autor: brooklyn81 [82.132.217.*]
    A ja myśle ze coś jeszcze z tego będzie. Czytałem plan restrukturyzacji (pomysł na firmę niby jest) i oby się tego trzymali to za pare lat będziemy już zarobieni. Wiadomo gadać i pisać można wszystko, liczą się fakty (czyt. kontrakty i ewentualne zyski oczywiscie) ale nie po to zatrudniali kozaka z doświadczeniem, żeby pomogl im wyjsc na prosta i nie po to Nowacki zrobił wyjazd, zeby teraz było jeszcze gorzej niż jest. Hajs zamrożony jak narazie i pozostaje nam czekać cierpliwie...byle nie było większych pleców tylko... niech powoli podnoszą się z kolan, czego im naprawdę z całego serca zycze!!

• Re: panowe to nie jest tak Autor: ~Tomi [83.21.2.*]
    . niech powoli podnoszą się z kolan, czego im naprawdę z całego serca zycze!! 
    Ja myślę tak samo a na dokładkę powiem, że dość dziwne ruchy wykonuje kurs, niecierpliwi próbują upychać duże jak na tę spółkę pakiety i uwalają kurs, a tak na dobrą sprawę wystarczy koleś ze 100 tys i wykupuje całą podaż do 36 zł,//// jak PXM wywinął się z upadku to jak go wywindowali uważam, że aż za wysoko
  • Re: panowe to nie jest tak Autor: ~Kil [93.137.23.*]
    A kto jest tym kozakiem ?
  • Re: panowe to nie jest tak Autor: ~Tomi [79.186.242.*]
    A kto jest tym kozakiem ?

Nie jesteś na bieżąco ? nowy prezes RWD
  • Re: panowe to nie jest tak Autor: ~Taki_Jeden [193.128.33.*]
    A ten kozak to sam będzie sprzedawał? Bo coś mi się zdaje, że tam już nie ma kto... A wypadałoby mieć trochę doświadczenia w branży, chyba, że ściągną pistoletów, co im obojętne co i gdzie sprzedają :) Wtedy to już tylko pogratulaowć.
  • Re: panowe to nie jest tak Autor: eltra [31.41.136.*]
    Moim zdaniem to już koniec zamknęli  fabryki Celma chyba Complex jak się dowiedziałem to wyszedłem z inwestycje ze strata ale giełda mnie nauczyła lepiej wyjść ze stratą niż z niczym. jeśli zostawi się kase a firma się  restrukturyzuje to na odrobienie strat czeka się latami
  • Re: panowe to nie jest tak Autor: eltra [31.41.136.*]
    Moim zdaniem to już koniec zamknęli  fabryki Celma chyba Complex jak się dowiedziałem to wyszedłem z inwestycje ze strata ale giełda mnie nauczyła lepiej wyjść ze stratą niż z niczym. jeśli zostawi się kase a firma się  restrukturyzuje to na odrobienie strat czeka się latami
  • Re: panowe to nie jest tak Autor: ~woolf [31.175.77.*]
    Nareszcie zbliża się ten długo oczekiwany inwestor z za wielkiej wody tym razem, to sam Donald Trump we własnej osobie. Innych nie stać.
[x]
REDWOOD -15,25% 0,05 2019-04-30 11:15:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.