obserwujcie KCI. Wczoraj Nastąpiło wybicie z konsolidacji i szansa na bardzo duży wzrost w kolejnych sesjach. Potencjał ogromny bo wartość księgowa jednej akcji to około 5,70 zł. Do osiągnięcia tego poziomu trzeba 600% wzrostu i tyle będzie :)
tu nie chodzi o spółkę , tylko wyciszyć żeby bezpiecznie mógł się ulotnić ten pajac , odciągnąć w czasie te przekręty i utopione pieniądze nasze puścić w nie pamięć ,
A ja myśle ze coś jeszcze z tego będzie. Czytałem plan restrukturyzacji (pomysł na firmę niby jest) i oby się tego trzymali to za pare lat będziemy już zarobieni. Wiadomo gadać i pisać można wszystko, liczą się fakty (czyt. kontrakty i ewentualne zyski oczywiscie) ale nie po to zatrudniali kozaka z doświadczeniem, żeby pomogl im wyjsc na prosta i nie po to Nowacki zrobił wyjazd, zeby teraz było jeszcze gorzej niż jest. Hajs zamrożony jak narazie i pozostaje nam czekać cierpliwie...byle nie było większych pleców tylko... niech powoli podnoszą się z kolan, czego im naprawdę z całego serca zycze!!
. niech powoli podnoszą się z kolan, czego im naprawdę z całego serca zycze!! Ja myślę tak samo a na dokładkę powiem, że dość dziwne ruchy wykonuje kurs, niecierpliwi próbują upychać duże jak na tę spółkę pakiety i uwalają kurs, a tak na dobrą sprawę wystarczy koleś ze 100 tys i wykupuje całą podaż do 36 zł,//// jak PXM wywinął się z upadku to jak go wywindowali uważam, że aż za wysoko
A ten kozak to sam będzie sprzedawał? Bo coś mi się zdaje, że tam już nie ma kto... A wypadałoby mieć trochę doświadczenia w branży, chyba, że ściągną pistoletów, co im obojętne co i gdzie sprzedają :) Wtedy to już tylko pogratulaowć.
Moim zdaniem to już koniec zamknęli fabryki Celma chyba Complex jak się dowiedziałem to wyszedłem z inwestycje ze strata ale giełda mnie nauczyła lepiej wyjść ze stratą niż z niczym. jeśli zostawi się kase a firma się restrukturyzuje to na odrobienie strat czeka się latami
Moim zdaniem to już koniec zamknęli fabryki Celma chyba Complex jak się dowiedziałem to wyszedłem z inwestycje ze strata ale giełda mnie nauczyła lepiej wyjść ze stratą niż z niczym. jeśli zostawi się kase a firma się restrukturyzuje to na odrobienie strat czeka się latami