Dnia 2017-02-24 o godz. 21:43 ~666 napisał(a):
> To był żart z tym Tarnowem :-), pewnie, że nie ale to pokazuje trochę skalę problemów ITB z ME albo vice versa.
> Powodów zgłaszania wniosków o upadłość w obecnej rzeczywistości jest niestety wiele i tylko w niewielkiej części jest to chęć niezwłocznego zaspokojenia się z majątku dłużnika.... Zresztą ME gdzieś tam po drodze dostał nawet zabezpieczenie więc nie ma co larum robić na siłę. Tutaj też można obstawiać któryś z tych powodów ale po co? znacznie lepiej skupić się na tym co teraz i w przyszłości.
>
> Inwestycyjnie/mieszkaniowo Lublin to wybacz naprawdę, ale dla mnie to tam już wrony nawet zawracają.... :-( przepraszam. Coś tam się dzieje na pewno ale to nie jest poziom aglomeracji z centralnej czy zachodniej Polski. Dla mnie inwestycyjnie to taka linia demarkacyjna wyznaczana przez Nowy Sącz, Tarnów, Radom i do góry, a po prawej pusto ....
>
> Jak w Krakowie ? upadłość to jest Lublin właściwy.
> Co do negocjacji z Mota to uważaj bo oni grają ostro :-))))
link>
> W pozostałej części zgadzam się z Tobą tylko myślę, że trzeba czekać spokojnie aż sytuacja się jeszcze co nieco wyklaruje. Na pewno 02 maja będzie widać więcej, a wcześniej zobaczymy.
>
> Na tamtego technicznie nie patrz, to nie ma sensu, to czysty hazard przy tym co tam się dzieje :-). W ciągu najbliższych dwóch tygodni powinno być coś więcej widać.
>
Znam sprawę, tragedia. Zawsze uważałem, że szefa i pracownicę powinien dzielić dystans. Ale facet który to zrobił- psychopata.
Tu myślę, ze dużo wcześniej będzie odpał. Jeśli nie to będę sukcesywnie dokupował. Ja bym tak nie wartościował co do regionów. Lubię Lublin i okolice, lubię Zamość i Białystok też lubię. Co do nieruchomości widziałem kilka pereł w tych regionach. Taka spółeczka, zdołowana, płytka, nie ma fundów i może być w zasadzie tylko lepiej. Czego tu się obawiać?