a unikaj, mareczku, unikaj!... skoro tak się boisz moich postów...
a toś mnie rozbawił od rana...
ale faktycznie - mając do wyboru: być jak ty klakierem flinstona (lub jego klonem pod kolejnym nickiem) albo być przez ciebie uważanym za człowieka Romana, to wolę to drugie...
flinston, udowodnij swoje ostatnie stwierdzenie: "Jak widać Roman nie wstrzymał skupu ALC ale wstrzymał wzrosty IPX. Stary sprawdzony numer."
Udowodnij to faktami tak, bym na ich podstawie mógł napisać skargę do knf czy gdzie tam jeszcze można. A jeśli nie możesz niczego udowodnić lub skarżysz się płaczliwie na coś, co jest legalne - wypłakuj się w fartuszek mamusi...
skoro wtopiłeś - to tnij straty i zarabiaj gdzie indziej albo trzymaj do czasu zysku i nie rób z siebie płaczliwego leszcza albo przemądrzałego konfabulanta jak z wrzaskliwym pisaniem miesiącami o wezwaniu...
buhahaha... wycena spółki!... to twój jedyny dowód?!
Takie teksty do większości spółek na bananie możesz teraz odnieść... i nie tylko na gopw
flinston, nie kompromituj się! to ma być twój koronny dowód?!
ty jesteś większy cienias niż sądziłem...
to chyba tobie płacą za takie bzdury - masz płacone za wątek? za post? a może dniówkę? albo od kursu?...
flinston, co ty robisz na gpw, jak nie wiesz o co tu chodzi?! podstawowa reguła na giełdzie brzmi: kto uważa że spółka jest za droga niech ją sprzeda, a kto, że za tania niech kupuje...
Dyskusja z wami to jak gra przeciwko Romanowi. Bez szans.
Tyle że on ma w tym interes a wy regupki ośmieszacie się za darmo. No tak to macie wpisane w obowiązki poddanych :DD
Dnia 2016-08-18 o godz. 11:52 ~flcn napisał(a): > Dyskusja z wami to jak gra przeciwko Romanowi. Bez szans. > > Tyle że on ma w tym interes a wy regupki ośmieszacie się za darmo. No tak to macie wpisane w obowiązki poddanych :DD
flinston, tobie w wygłupach nikt nie dorówna, a jak sie przyciśnie ciebie do ściany o konkrety, popiskujesz bzdetami
o wezwaniu pół roku nawijałeś, bo tak sobie ubzdurałeś
wczoraj kolejną bzdurę palnąłeś, której uzasadnić ani dowieść nie potrafisz...
sam pisujesz pod kilkoma nickami i tym samym IP, a teraz w każdym poście przeciw twym bzdurom widzisz jakąś grupę...
W zeszłym roku proponowałem Mu wymianę akcji Impka na akcje Borka. Toż to to samo; ale wszystkie informacje ze spółek byłyby korzystne. A tu tylko nerwy i nerwy; ciągła frustracja odbija się na zdrowiu; u wszystkich.
Dnia 2016-08-23 o godz. 12:48 ~elemelek napisał(a): > W zeszłym roku proponowałem Mu wymianę akcji Impka na akcje Borka. > Toż to to samo; ale wszystkie informacje ze spółek byłyby korzystne. > A tu tylko nerwy i nerwy; ciągła frustracja odbija się na zdrowiu; u wszystkich. > >
dobre! ale mnie akurat irytacja i agresja abderyty flinstona bawi niepomiernie...
tak jak onegdaj jego bajki o wezwaniu czy inne teorie spiskowe
a szczególnie jak siebie klonował i sobie klakierował...:D :D
Na wasze posty regupki będę odpowiadał na tym wątku bo was dotyczy.
Wasze wypociny o tym że spółka jest tania ze względu na zadłużenie jest kolejnym szczytem głupoty który właśnie zdobyliście. W tej wspinaczce nikt was już nie pokona ale będę uważnie śledził wasze dokonania bo to zapewne nie jest ostanie.
Jak można być totalnym abderytą ? To tak jak być totalnym torunianinem albo kikolaninem :DD No tak jeden w grupie specjalnej troski znalazł słowo abderyta ale drugi nie zna jego znaczenia więc wyszedł totalny idiotyzm czyli regupki :DD
flinston, po tym twoim totalnym wygłupie z wezwanie, o którym wrzeszczałeś na forum miesiącami, nikt cię nie przebije w byciu total-abderytą jesteś "miszczem"
Nowy termin podałem ale jak widzę regupki ciągle niezadowolone. Cena się zgadza i będzie taka przy kolejnym wezwaniu ale regupki niezadowolone.
Cóż trudno być zadowolonym skoro nie ma się akcji IPX a czeka się na wezwanie ale jak się jest w grupie specjalnej troski to wszystko można. Przecież nikt nie będzie się czepiał regupkich.
PS. Co z dzisiejszym uzasadnieniem niskiej wyceny ? Już któryś z regupkich sprawdził że zadłużenie zmalało ? A no tak teraz jest wyczekiwanie na raport BRS. tam z pewnością uzasadnią czemu z IPX zabrano działkę i ponad 60 mln PLN pójdzie na konta BRS :DD
Dnia 2016-08-23 o godz. 13:37 ~flcn napisał(a): > Nowy termin podałem ale jak widzę regupki ciągle niezadowolone. Cena się zgadza i będzie taka przy kolejnym wezwaniu ale regupki niezadowolone. > > Cóż trudno być zadowolonym skoro nie ma się akcji IPX a czeka się na wezwanie ale jak się jest w grupie specjalnej troski to wszystko można. Przecież nikt nie będzie się czepiał regupkich. > > PS. Co z dzisiejszym uzasadnieniem niskiej wyceny ? Już któryś z regupkich sprawdził że zadłużenie zmalało ? A no tak teraz jest wyczekiwanie na raport BRS. tam z pewnością uzasadnią czemu z IPX zabrano działkę i ponad 60 mln PLN pójdzie na konta BRS :DD >
żadnego terminu nie podałeś, tylko usiłowałeś być - kolejny raz zresztą nieudolnie - dowcipny... żadnego wezwania nie było, choc chciałes sie zakładać i wyszedłeś na najwiekszego abderytę watku ipx, co inni ci udowodnili, a ewa znokautowała nie masz pojecia, czy mam lub nie mam akcji ipx i tego wiedzieć nigdy nie będziesz - jak zwykle znów fantazjujesz i z tych fantazji tworzysz sobie fakty jak było z pisaniem o wezwaniu
kolejny raz naśmiewasz się z osób specjalnej troski (tak jak przedtem z emerytów i rencistów oraz kobiet), a ja ci przypomnę, ze takie wyśmiewanie, czyli wyrządzone zło wraca i obyś kiedyś ty lub ktoś z twych bliskich nie wymagał specjalnej troski...
bo co innego przekomarzanie na forum, a co innego wyśmiewanie mnie czy innych sięganiem po upokarzające odnoszenie się do osób wymagających specjalnej troski...
no i czytaj ze zrozumieniem, abderyto, a nie konfabuluj juz na etapie czytania dorabiajac fakty do swych fantazji...
Bystrzaki, (które sprzedały na górce po raporcie) można trochę podebrać po 2,64. Parę procent będzie w górę; i następne kółeczko będzie. Pozdrawiam trzymacza.
Tylko regupki mogą wymyślić coś takiego jak totalny abderyta ale jak się jest totalnym torunianinem to nic dziwnego. Normalni torunianie na szczęście są normalni a totalni to ci z grupy specjalnej troski.
Czytanie ze zrozumieniem to czynność której żaden z grupy regupki jeszcze nie opanował i jak na razie szans na zmianę stanu rzeczy nie ma. Z podstawowymi działaniami matematycznymi też jest duży problem ale za to z radosną twórczością jest bardzo bogato. Dzisiejszy hit dnia " IPX jest tak nisko wyceniany ponieważ ma duże zadłużenie" :DD
Do rad typu kupno akcji IPX powyżej 2,90 PLN to dobra inwestycja dzisiaj doszło stwierdzenie że niska wycena jest spowodowana dużym zadłużeniem spółki.
Z niecierpliwością czekam na kolejne posty regupki i złote stwierdzenia myślicieli którzy wymyślili pojęcie totalny abderyta :DD
PS. Nie macie regupki pojęcia o IP o czym pisałem już wiele razy ale coś mi się zdaje że wasza lokalizacja to Toruń. To może zaproście waszą bohaterkę Ewę na pierniki. Tylko żeby wam się od tego nie popierniczyło (bardziej) :DD
flinston, jak zwykle konfabulujesz i fantazjujesz... nokaut Ewy spowodował u ciebie faktycznie niezły szok... wkopała cię dziewczyna śmiechem po pachy w beton...
a co do rad - ty jesteś tu jesteś "miszczem" w pierniczeniu o wezwaniach... :D
z niecierpliwoscia czekam, kiedy ogłosisz swój nowy termin i nowe fantazje...
no i twórz dalej swoje klony pod jednym IP...
nie lubisz Torunia? - nie szkodzi, to twój problem... a jak chcesz adres - uklęknij i poproś... :D
No to wiadomo że regupki są z Torunia. Cóż za dziwny zbieg okoliczności :DD
Tak wiem że wiele spraw załatwiacie na klęczkach ale mnie to zupełnie nie interesuje.
już wiesz, ze z torunia?... dobre! :D eh, flinston, ty jesteś arcyabderyta :D mozna cię robić we fleta jak tylko się chce, łykasz wszystko jak pelikan żaby...
wystarczy ci coś podsunąć, a ty już dorabiasz sobie teoryjkę... kolejny raz skompromitowałeś się...
ty nawet nie widzisz tego, jak łatwo cię podpuscić, by osiągnąć z ciebie niezły polew... ;D
a co do klęczek, to z tobą jest tak w starym dowcipie:
Kilku gości się modli się w ciszy, a jeden z nich głośno prosi o pięć tysięcy zarobku. W końcu jeden z tych modlących się w ciszy wstaje i podchodzi do tego głośno proszącego i mówi mu: - Masz tu te swoje kilka tysiaków i sp....laj stąd, bo my modlimy się o prawdziwe pieniądze...
Tak więc, flinstonie-abderyto, tak jest tutaj z twoim pisaniem, ale marudź i rozbawiaj mnie dalej... :D
No i już jest wesoło a dzień dopiero się zaczyna. Właśnie regupki arcytorunianie zaczęli pracę.
Ja wiem że robienie kogoś we fleta, czy raczej komuś to wasze ulubione zajęcie ale mnie w to nie zupełnie nie interesuje. Do tej zabawy musicie szukać sobie gdzie indziej.
Skupcie się na waszej grupie specjalnej troski. Bycie arcy torunianinem czy totalnym torunianinem musi być ciężkie. To że pierniczycie to już było wiadomo od dawna a teraz wszystko stało się jasne.
Dnia 2016-08-24 o godz. 10:27 ~flcn napisał(a): > Nie musicie się nade mną użalać regupki. > > Skupcie się na waszej grupie specjalnej troski. Bycie arcy torunianinem czy totalnym torunianinem musi być ciężkie. To że pierniczycie to już było wiadomo od dawna a teraz wszystko stało się jasne. >
ależ współczuję ci, bo: - piszesz schizofrenicznie w liczbie mnogiej (do mnie i wystepując pod wieloma nickami, a jednym IP) - wtopiłeś w ipx na górce i nie umiesz pogodzić się ze stratą - nie umiesz ciąć strat - zawsze szukasz winnych swej wtopy poza sobą - naśmiewasz się, z osób wymagajacych specjalnej troski, emerytów, rencistów i kobiet (wyrządzone zło wraca, flinston!) - zostałeś znokautowany przez Ewę - straciłeś robotę u Romana lub jej nie dostałeś i dlatego od dawna tak personalnie go atakujesz - odreagowujesz swe frustracje i kompleksy na forum - masz brzydkie skojarzenia, o których często piszesz, więc chyba jakaś trauma z dzieciństwa... - masz uraz do mieszkańców Torunia... - wyciągasz pochopne wnioski - konfabulujsz i żałośnie fantazjujesz - nie umiesz uzasadnić swych twierdzeń - skompromitowałeś się z wezwaniem...
sporo tego, flinstonie... naprawdę ci współczuję, że na własne życzenie wciąż robisz z siebie forumowego abderytę...
Nie chce mi się szukać postu ale to wy regupki stwierdziliście że jest was więcej więc wychodzi, że oprócz schizofrenii dolega wam jeszcze skleroza.
Załączałem, nawet wczoraj komunikat KNF. Pewnie to konfabulacja.
Rozumiem, że totalni torunianie czy arcy torunianie nie lubią pozostałych torunian. Ja nie mam powodu żeby ich nie lubić.
Jeżeli pracownicy Romana mają w obowiązkach ośmieszanie się na forach internetowych to dziękuję taka praca mnie nie interesuje ale jak widać żadna praca nie hańbi i regupki zawsze się znajdą.
PS. Umówcie się z tą Ewą waszą bohaterką. Może przestaniecie pierniczyć :DD
Dnia 2016-08-24 o godz. 11:52 ~flcn napisał(a): > Nie chce mi się szukać postu ale to wy regupki stwierdziliście że jest was więcej więc wychodzi, że oprócz schizofrenii dolega wam jeszcze skleroza. > > Załączałem, nawet wczoraj komunikat KNF. Pewnie to konfabulacja. > > Rozumiem, że totalni torunianie czy arcy torunianie nie lubią pozostałych torunian. Ja nie mam powodu żeby ich nie lubić. > > Jeżeli pracownicy Romana mają w obowiązkach ośmieszanie się na forach internetowych to dziękuję taka praca mnie nie interesuje ale jak widać żadna praca nie hańbi i regupki zawsze się znajdą. > > PS. Umówcie się z tą Ewą waszą bohaterką. Może przestaniecie pierniczyć :DD >
nie chce ci się, flinston, szukać, bo wiesz, ze nie znajdziesz... tak jak nie znajdziesz niczego o Toruniu poza twoimi durakowatymi insynuacjami... :D
to tobie dolega schizo i skleroza
komunikat knf nie ma nic wspólnego z twoimi fantazjami o wezwaniu
nie wiem, co robią pracownicy Romana, ale z tobą nie mieliby problemu, bo ty sam się ośmieszasz...
co do Ewy - rozumiem, że cię boli to, jak celnie i mocno cię znokautowała...