Dnia 2016-08-23 o godz. 13:37 ~flcn napisał(a):
> Nowy termin podałem ale jak widzę regupki ciągle niezadowolone. Cena się zgadza i będzie taka przy kolejnym wezwaniu ale regupki niezadowolone.
>
> Cóż trudno być zadowolonym skoro nie ma się akcji IPX a czeka się na wezwanie ale jak się jest w grupie specjalnej troski to wszystko można. Przecież nikt nie będzie się czepiał regupkich.
>
> PS. Co z dzisiejszym uzasadnieniem niskiej wyceny ? Już któryś z regupkich sprawdził że zadłużenie zmalało ? A no tak teraz jest wyczekiwanie na raport BRS. tam z pewnością uzasadnią czemu z IPX zabrano działkę i ponad 60 mln PLN pójdzie na konta BRS :DD
>
żadnego terminu nie podałeś, tylko usiłowałeś być - kolejny raz zresztą nieudolnie - dowcipny...
żadnego wezwania nie było, choc chciałes sie zakładać i wyszedłeś na najwiekszego abderytę watku ipx, co inni ci udowodnili, a ewa znokautowała
nie masz pojecia, czy mam lub nie mam akcji ipx i tego wiedzieć nigdy nie będziesz - jak zwykle znów fantazjujesz i z tych fantazji tworzysz sobie fakty jak było z pisaniem o wezwaniu
kolejny raz naśmiewasz się z osób specjalnej troski (tak jak przedtem z emerytów i rencistów oraz kobiet), a ja ci przypomnę, ze takie wyśmiewanie, czyli wyrządzone zło wraca i obyś kiedyś ty lub ktoś z twych bliskich nie wymagał specjalnej troski...
bo co innego przekomarzanie na forum, a co innego wyśmiewanie mnie czy innych sięganiem po upokarzające odnoszenie się do osób wymagających specjalnej troski...
no i czytaj ze zrozumieniem, abderyto, a nie konfabuluj juz na etapie czytania dorabiajac fakty do swych fantazji...