Witam zlecenia po dowolnej kwocie warto wystawiać bo to dobrze wygląda i więcej osób przystąpi można tak robić
Problem jest w tym jak w razie godziny W lub innych pilnych ustaleń się ze sobą skontaktujecie??
Pamiętajcie iż jeśli nawet nie kupi żadnej akcji/ale raczej kupi aż się zdziwicie a jak ma jeszcze słupy to co będzie/ teraz możecie przekonać niezdecydowanych aby nie sprzedawali/ nawet jeśli w wezwaniu nie kupi żadnej akcji będzie głosowanie o wyrzuceniu z GPW, czy macie tyle akcji aby przegłosować ,potem będziecie szukać pseudonimów z forum, osobiście na walne nie każdy pojedzie /sam uważam iż to niepotrzebny wydatek/ lepiej dać pełnomocnictwo,dlatego musicie mieć do siebie kontakt
Tylko telefon ,a że nikt z was nie będzie chciał podawać do siebie publicznie numeru przy nicku byłoby podanych ze 100 telefonów to prościej aby 1 osoba podała publicznie telefon/może kupić nawet nowy numer starter/ a pozostali wysyłają smsy i musicie wybrać osobę do której macie zaufanie aby nie utracić bazy danych ta osoba kupuje starter i daje numer i to jest najpilniejsze działanie chyba iż da swój prywatny numer musicie wybrać zaufaną osobę tak aby jakiś słup przeciwnika nie dał numeru telefonu
Tylko telefon bo przerabiałem to
stworzyłem nawet stronę internetową nie mając wiedzy /pierwszy raz to robiłem/ co prawda nie mam czasu na uaktualnianie wszystkich informacji , u was może będzie ktoś kto się podejmie
link Mamy grupę na Facebooku link poniżej
link Jednak to są działania na potem i nieobowiązkowe teraz podać telefon i liczyć ile was zostanie i ustalać strategię jak zablokować wyrzucenie z gpw i uniknąć przymusowego wykupu ,bo tylko razem dacie radę ,a jak nie chcecie to wasz wybór,Ja jadę za granicę i będę miał mało czasu na społeczne doradzanie pamiętajcie wasza kasa abyście potem nie płakali/ prześledźcie wątki spółek wyrzuconych z GPW lub tam gdzie jest przymusowy wykup bez waszej zgody /
Pozdrawiam Andrzejewski