• nwza potwierdzone Autor: ~tata [79.186.113.*]
    akcje potwierdzone skanem na WZA dzisiaj to 167900
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~Ernest [155.158.32.*]
    • Umieszczając wpis w rodzaju "NWZA potwierdzone" demotywujesz innych akcjonariuszy, których głosy są bezcenne i każdy z nich się liczy. Jak widzisz forum Bankiera, nie wygenerowało potrzebnej liczby głosów, poza mało znaczącym minimum. Idziesz na łatwiznę, na zasadzie jakoś to będzie. Powtarzam, że na razie jesteś w punkcie zero. Idziesz na łatwiznę, z tą liczbą akcji nie masz po, co się wybierać do Warszawy, już ci mówiłem, że nie przegłosujesz żadnej uchwały i cała zabawa będzie na darmo. Co z tego, że uda się zwołać NWZA, czemu to ma służyć bez podjęcia uchwał ? Co pojedziesz sobie pokrzyczeć na prezesa :))) ?
    • Trzeba odwołać prezesa i to jest podstawowa uchwała do przegłosowania.
    • Potrzebujesz min. 20 % głosów, a ile masz ....
    • Nie założyłeś grupy na Facebook-u.... i innych portalach
    • Nie zjednoczyłeś sił z "mostelektrim" i "akcjon"
    • Bez propozycji projektów uchwał na NWZA ludzie, nie wiedzą czego oczekiwać....znając ich treść łatwiej podjąć im decyzję o realnym zaangażowaniu wiążącym się np. z przyjazdem do Warszawy.
    • Zobacz, że większość wpisów pochodzi od osób, które forum traktuje jak miejsce do użalania się, pokrzykiwania lub teren gdzie ktoś za nich "coś" zrobi bez ich udziału i tak myślą od co najmniej 2 lat. Bierz poprawkę na to, że z tych "potwierdzonych stanów rachunków" część może odpaść lub okazać się nieprawdziwa.
    • Jeżeli do 30,04.2016 r,. nie skierujesz formalnie poprawnego żądania zwołania NWZA wraz projektami uchwał to odpuść sobie, sprawy zaszły za daleko i zbyt wielu jest, którzy w inny sposób zarobią na likwidacji spółki. Cypryjskie wynalazki umożliwiają takie rozliczenie przedsięwzięcia, że tam swoi ludzie nie będą stratni, akcjonariusze obejdą się smakiem z pustymi kieszeniami.  Tu wg mnie na odległość zajeżdża jakimiś służbami kręcącymi lody nie na pierwszej spółce z gpw.
    • Zobaczysz jak będą się piętrzyć przeszkody ze strony spółki, by doprowadzić do zwołania NWZA....wykorzystają każdą możliwość. Może się okazać, że np. w dniu NWZA prezes zaniemoże na grypę żołądkową :))), nie żartuję..., a bez prezesa nie będzie NWZA....odrób lekcje i zorientuj się, co w takiej sytuacji zrobić. Nie szukaj w osobie prezes-a sprzymierzeńca.

To mój ostatni wpis. Nie mam powodów, by dalej poświęcać czas na tym forum. Zrobisz, co chcesz, mimo wszystko życzę powodzenia.
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~mostelektrim [94.254.241.*]
    a dlaczego 30.04.2016 jest graniczną datą ?
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~xxx [57.66.78.*]
    Proszę przestańcie się nawzajem krytykować. Może lepiej wspólnie podjąć współpracę i wypracować działania do odzyskania kasy.

• Re: nwza potwierdzone Autor: ~kkkkk [87.105.250.*]
    oj P .Ernest nie ma co wytykać" tata" jak czytam powyższe pańskie wpisy widać że pan jest zorientowany nie mógłby pan pomóc???
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~tata [79.186.113.*]
    propozycje mogą trafić tylko do tych którzy ujawnią ile mają akcjii skanem z konta maklerskiego.i z takimi ludźmi można tylko rozważać czego ma dotyczyć walne.nie wykluczam nikogo nawet ciebie ernest jak i porozumienia z innymi akcjonariuszami. jak bedziemy mieć ponad 5% potwierdzonych głosów .jeżeli chodzi o uchwały to ujawni je zarząd bo musi.ja się dziwię że niektórzy się boją wszak ja wysyłam każdemu skan swego konta maklerskiego który mnie przyśle swoje. i uwaga proszę się nie bać nie jestem oszustem!
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~wrona [31.132.65.*]
    Co to da to jest wszystko za późno.
    Decyzje zapadły.
    Walka z wiatrakami.
    Jestem pełen uznania dla organizatorów sprawy ale dlaczego dopiero teraz???????????????
    Można było taką akcję wcześniej organizować i nacisnąć KNF, która w sprawie zrobiła wiele złego a może to celowa ustawka była.
     Niech ich .... .!!!!! Te wszystkie zawieszenia bezterminowe i "upadłości " są bardzo podejrzane bo był ciąg pozytywnych ( kłamliwych prawdopodobnie )informacji, rekomendacji i nagle taki stan....np. Kopahaus, SSI itp....
    Miejmy nadzieję ze decydentów w tych sprawach dopadnie ręka sprawiedliwości.
  • jak się czują MONGÓLY WYDYMANE przez OSZUSTÓW z MSX ? Autor: ~xxx [178.37.6.*]
    było słuchać ostrzeżeń o MONGOLSKIM BALONIE :-)
  • Re: jak się czują MONGÓLY WYDYMANE przez OSZUSTÓW z MSX ? Autor: ~dun [31.132.65.*]
    Ostrzeżenia i błędne informacje są na wszystkich spółkach GPW wprowadzają w błąd celowo przez takich "życzliwych" jak ty.

• Re: jak się czują MONGÓLY WYDYMANE przez OSZUSTÓW z MSX ? Autor: ~xxx [178.37.6.*]
    nie tylko na bezwartościowych FUGAZI :-)
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~tata [83.21.71.*]
    mamy potwierdzone183180 akcji
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~tata [83.21.71.*]
    mamy 194980 akcji potwierdzonych skanem ekranu.pozdrawiam
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~mostelektrim [94.254.242.*]
    271480 ?
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~Piotr [83.22.5.*]
    Jaja sobie robicie? troche nie ten czas.!
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~tata [83.11.241.*]
    mamy potwierdzone skanem 300890.pozdrawiam
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~tata [83.11.241.*]
    mamy potwierdzone skanem 300890.pozdrawiam
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~keram [89.77.92.*]
    Jak zrobić ten skan i gdzie go wysłać ? Mam 9 k
  • Re: keram Autor: ~ygrek [91.231.122.*]
    zrób zdjecie konta biura maklerskiego by była widoczna ilośc akcji msx i prześlij to zdjecie w załączniku na konto mailowe tata, podane wcześniej.
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~tata [83.20.234.*]
    mamy 392660
    mayamak1986@gmail.com 
    sprawa dot. Nicolas Games, gdzie był podobny smród.
    Facet podjął się skupienia akcjonariuszy podobnie jak Ty.
    Nie znam stanu twojej praktycznej wiedzy ww. zakresie stąd pozwalam sobie odesłać do SSI - Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych. Na cuda nie liczyłbym, ale na otrzymanie od nich praktycznych wskazówek, jak najbardziej. Oni nic za nikogo nie zrobią i to należy od razu podkreślić. Miałem się nie odzywać, ale .... tylko krowa nie zmienia decyzji i poglądów.

Co do pytania mostelektrim, dlaczego 30.04.2016 r. jest terminem granicznym....? - przez ponad dwa lata nie zebrano nawet dwóch akcjonariuszy, ludzie gapili się w monitory licząc na cud i na to, że łaskawie prezes ruszy cztery litery, uzupełni skład władz, zawiadomi prokuraturę/złoży pozew w Sądzie przeciwko Tarantodze o zwrot. kosztów prac poszukiwawczych, kosztów wynagrodzeń pracowników zaangażowanych w projekt mongolski, w tym kosztów wynagrodzenia jego .... osoby, o wykupienie obligacji (żeby było dowcipniej niezabezpieczonych, bo przecież przedsięwzięcie oparte było na zaufaniu :)))...., tak ufali, że 90 % aktywów MSX wpakowali do MRH nie wprowadzając nikogo do władz tej spółki....) no cóż tak Polacy z Polakami robili interes nie swoimi pieniędzmi, dlatego powtarzam to jest sprawa kryminalna, choć gra jest na zwłokę i na ukazywanie sprawy w kontekście nie wywiązania się
    kontrahenta w interesach z umów cywilno-prawnych.

Dopiero zabranie ludziom sprzed oczu wykresu notowań trochę ich otrzeźwiło, ale jak widać nie wystarczająco i nadal liczą na cud, którego tu nie będzie. W naturalny sposób z dnia na dzień po pierwszym tygodniu od wykopania spółki z gpw (choć jeszcze nie z KDPW, co można zrobić na wniosek spółki praktycznie z dnia na dzień i domknąć w ten sposób drzwi do gpw na ostatni zamek)
    emocje opadną, ludzie pogodzą się ze stratą (mieli na to ponad dwa lata). Nie ma czasu na  czekanie, aż jakimś trafem uda się zebrać słuszną ilość głosów. Tu nie chodzi o dramatyzowanie, tylko fakt, że naprawdę nie ma już czasu i te kilka tygodni to jest i tak zbyt dużo o czym się niedługo przekonamy.

Nie rozumiem stwierdzenia, że NWZA jest potwierdzone (pomijam fakt, że nawet nie wystąpiono o jego zwołanie).
    13705289 szt. akcji x 5 % = 685 264 szt., a ile macie ...ok. 300.000 szt., a to co zebrałeś można było bez wysiłku kupić na ostatnich sesjach za 15 tys. złotych.
    Gdzie są ci ludzie, którzy kupili po ok. 3-8 groszy akcje w liczbie (korzystam z zawodnej pamięci) ok. 2 milionów sztuk....  jak dla mnie tylko w celu torpedowania uchwał na NWZA. To znikoma cena za bezpieczne ...yłki.

Tak jak mówiłem potrzebujecie min. 2 741 056 szt., jednych to zmotywuje innych nie i będzie to dla nich wymówka, że się nie da...

Zaproście na ew. NWZA dziennikarkę z radia TOK FM - program  "Twoja Sprawa", kobieta zajmuje się różnymi tematami od złej ceny w markecie na produkcie, po różnego typu oszustwa. Wcześniej trzeba jej dobrze udokumentować sprawę od strony merytoryczno-faktycznej. Im większy szum w tej sprawie tym trudniej będzie zamieść ją pod usmarkany wcześniej innymi sprawami dywan.

Możecie ustalić termin walnego np. na sobotę i dogodną godzinę, tak by ludzie bez problemu mogli przyjechać osobiście.

Innej drogi jak upadek tej firmy nie ma, tam za dużo cichociemni mają do stracenia i nie tylko finansowo. Dla mnie oczywistym jest dlaczego inwestorzy, którzy mogliby jednym palcem zwołać NWZA tego nie uczynili...pewnie też bym się bał, tak jak tej sprawy boją się prokuratorzy, przerzucając ją jak gorący kartofel, to tylko ludzie (na forum ktoś wcześniej pisał, jak odsyłano jego sprawę od biurka do biurka).

A gdzie "akcjon"  i jego samozwańcza grupa, która miała mieć rzekomo 3 % akcji ....)))), zignorował inicjatywę "tata" próbując tworzyć kolejną niezależną inicjatywę w tej samej sprawie ???

mostelektrim składaj jeżeli zamierzałeś zawiadomienie do prokuratury, trudniej im będzie sprawę przydeptać butem, a gdy cię oleją ślij wszystko z odpisem do Prokuratora Generalnego. To jedyna metoda, która może choć trochę przyczyni się do tego, by konkretni złodzieje poumaczali na tej sprawie.
    Pora zgasić światło... tak to niestety bywa, gdy nie chce się nawet wysłuchać życzliwych rad, nie mówiąc o ich zastosowaniu, a konkretne uwagi i słowa krytyki zamiast odbierać jako motywujące do łatwych do wprowadzenia działań w bardzo krótkim czasie traktuje się jako urażające ego ich adresata. Postawa "zrobię to po swojemu" nie sprawdzi się w zderzeniu z profesjonalnymi przeciwnikami. Podjąłeś się poprowadzić konkretną sprawę, jak rozumiem kompleksowo, nikt ci nie wyrywał berła z rąk dla dobra sprawy, bo gdzie dwóch się bije.... Jak widzisz w  blisko dwa tygodnie nie zebrałeś nawet 5 % głosów, a co dopiero takiej ilości, która umożliwi przegłosowanie uchwał. Uchwał, których projekty wg twojego zamysłu mają być tajne do czasu ich opublikowania przed Walnym :))), a więc musisz się ich wstydzić, albo nie masz zielonego pojęcia co ma być ich przedmiotem ...., a brak informacji o tym czego można oczekiwać po Walnym zdecydowanie zniechęca potencjalnych sprzymierzeńców. O innych motywach takie postępowania pisałem wcześniej i nie są one pozytywne. Pociągniesz w przepaść pozostałych...co ty chłopie myślisz, że ktoś ci zapłaci 12,50 zł za walor chacha :))) (to są twoje słowa), pewnie to jest jedna z tych TAJNYCH UCHWAŁ, by każdej z tych kilkunastu osób, która przyłączy się do twojej grupy wypłacić taką kwotę i pewnie jeszcze mają to zasponsorować pozostali akcjonariusze cha cha :))), odsyłam do KSH, KH, prawa upadłościowego i innych aktów prawnych celem otrzeźwienia. Przypomnę się na forum, gdy już spółkę wykreślą z KRS-u i wspomnę.... A NIE MÓWIŁEM....
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~kkk [87.105.250.*]
    do Ernest ale jesteś złośliwy nie krytykuj jak jesteś tak obeznany to dlaczego sam się nie podjąłeś pozdrawiam
    powody ???:
    - byli przede mną tacy, którzy próbowali zbierać chętnych do kooperacji dublując w ten sposób "tata", co mogło wprowadzić przede wszystkim chaos, tworzenie się wielu grup "wzajemnej adoracji", a tu nie chodzi o to, kto ma dłuższego...ale o szybkie i efektywne działanie
    - zwykłem szanować ludzi z inicjatywą, a z taką wystąpił "tata", więc nie zamierzałem nigdy mu bruździć próbując skrzyknąć ludzi w swojej piaskownicy
    - zdaję sobie sprawę ze skali trudności przeprowadzenia przegłosowania stosownych uchwał na Walnym, potrzeba tu zaangażowania czasowego na co najmniej pół etatu..., nie wyolbrzymiam sprawy, zobaczysz, że gdy sprawa się rypnie zrozumiesz, że trzeba było podjąć o wiele szersze działania niż do tej pory
    - nie poświęcę się sprawie za "dziękuję", ty bardziej, że aż tyle nie umoczyłem, by było to tego warte, bardziej zależało by mi na rozliczeniu władz MSX ze sposobu nadzoru nad MSX od czasu podania do publiczne wiadomości inf. nt. "projektu mongolskiego", a tego nie zrobisz bez raportów finansowych pokazujących ile kapitałów zostało ew. utraconych. Znając wysokość szkody prokurator nie ma powodów do odmowy wszczęcia postępowania lub jego umorzenia, a tak co powiesz, że spółka straciła kapitały...a ile ?...:))) i oto wg mnie się sprawa rozbija, że na rękę jest konkretnym osobom, by tych raportów nigdy nie było, poza tym czego oczy nie widzą tego sercu....
    - nie muszę się dowartościowywać angażując się w tę sprawę, a przy okazji na odległość wyczuwam śliniące się "stołków" osoby, co zobaczysz na ew. Walnym, a właściwie już przed po zgłoszeniu projektów uchwal i nie chodzi mi jedynie o tych , którzy zabrali głos na forum, bo tu w blokach startowych jest więcej osób
    - samozwańczo ustawiłem się w roli amatorsko doradzającego zgodnie z własnym sumieniem i wiedzą oraz tym co podpowiada mój nos, smrodu jest tu dużo, moje oceny nie są niezmienne i nieomylne, wiele tu domysłów, spekulacji, język wypowiedzi ostry, ale nie jest to miejsc do głaskania, a jeżeli ktoś myśli inaczej zreflektuje się po Walnym, że pretensje można mieć do tych śliskich, uśmiechniętych chłoptasiów, a nie do nabzdyczonego gościa, który nie owija w bawełnę i mówi wprost, że ktoś puścił bąka, zamiast robić przerwę na wietrzenie sali z uśmiechem na twarzy
    - co mogłem to podpowiedziałem, skupiło się tu już kilkanaście poważnych osób, każdy ma swój rozum, to są ich nie moje pieniądze, tak jak nikt ich nie zmuszał do inwestowania w te akcje, tak nikt ich nie zmusi do słuchania podpowiedzi, luźnych uwag etc. a jak widać nikt przez dwa tygodnie nie wysilił jednego zwoju mózgowego, by podpowiedzieć jakieś inne rozwiązanie sprawy, w tym najważniejsze dot. szybkiego zebrania 20 % głosów (wg mnie to jest minimum z minimum), a w tym tempie ich gromadzenia zbierzecie je za 4-5 miesięcy, tylko, że wtedy po co....?
    - od co najmniej 2 lat należało zwołać Walne i podziękować wiadomej osobie za przychodzenie do służbowego pokoju, to że tego nie zrobiono jest naszą wspólną winą i za to zapłaciliśmy własnymi pieniędzmi
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~ygrek [91.231.122.*]
    Ernest, mnie też wkurza nasz akcjonariat . Czekaja nie wiadomo na co, zamiast wysyłac do tata stan swoich akcji. Sam tata nie ma wymaganej ilości akcji, wiec nie miej do niego pretensji , bo sam nic nie może. Wyskoczył akcjon z informacja że ma 3 % akcji i zamilkł. No jezeli mamy taki akcjonariat to sam widzisz. Swoja droga to ciekawe czemu Jędrzejewski i Elektrim milczą?
  • nwza potwierdzone Autor: ~ryś [89.64.57.*]
    PROSZĘ O PODANIE ADRESU MAIL'OWEGO POSIADACZA CO NAJMNIEJ 43000 AKCJI ALE KONIECZNIE Z OKOLIC WARSZAWY, MOŻE COŚ RUSZYMY.
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~cotobedzie [109.173.221.*]
    Prawda jest taka, ze drobni maja akcji tyle co nic, jesli jest to w sumie 10% to huk. Wiec to akurat powod do zadowolenia,akcje pozbierane,to bylo oczywiste. Jak my wyciagniemy 5% to oni na walnym wyciagna 6, jak my 10 to oni 11,a jak my jakims cudem 50(co oczywiscie jest niemozliwe) to oni 51. Chce Wam uswiadomic,ze gracie tu ze 100% komunista czyli Solorzem. Typowy zlodziej,ktory bardzo nie lubi sie dzielic, a poniewaz w wypatrzonym wymiarze sprawiedliwosci ma plecy(bo to w duzej mierze ta sama liga ludzi) zapomnijcie o pozwach. Ja uwazam,ze za jakis czas sprawy msx beda odkrecane,ale dla tych co nie chca czekac lub sadza,ze taki proces nie nastapi, rade mam nastepujaca. Ulozyc ladne pismo z krotkim opisem sytuacji, wskazaniem naduzyc jak i bohaterow, kazdy ze swojego meila wali na skrzyneczke Ministra Ziobro do Krakowa ,wtedy bedzie szansa,ze sprawa zajma sie niewykolejeni moralnie prokuratorzy z nakazu Prokuratora Generalnego. Pomyslcie raczej o takiej formie,ona jest mozliwa do realizacji i moze byc przede wszystkim SKUTECZNA !!! Pozdrawiam
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~ygrek [91.231.122.*]
    o czym ty mówisz?? z jakiego art. mamy sie żalić w prokuraturze?, jakie przestępstwo zostalo dokonane? To że spółkę wyrzucono z giełdy to jakie to jest przestepstwo?, szkoda marnować czas na coś, co zostanie i tak odrzucone.
    - podstawowa sprawa z "tatą" jest taka , że facet ewidentnie jest typem "ciepłej kluseczki", która grzeje gdzieś pośladki i myśli, że rzeczy same za siebie się załatwią, a przy okazji jak dla mnie to typ mega flegmatyka, a tu nie ma czasu na wyczekiwanie, że na jednym forum "Bankiera" zbierze się oczekiwana liczba akcjonariuszy, a czasu nie ma już wcale, prezes pilnuje jedynie by tym co nawiali z władz spółki i nie chodzi mi tu tylko o tych, którzy dali drapaka dwa lata temu, ale tych którzy rozstali się ze spółką w czasie, gdy piano o "projekcie mongolskim"....myśląc, ze gdy sprawa się rypnie nikt ich nie będzie z tą sprawą kojarzył....

- zwróć uwagę że inwestorzy instytucjonalni zgodnie pouciekali ze spółki zaraz po ogłoszeniu "projektu mongolskiego"...przypadek...nie sądzę...gdyby ufali władzom MSXC, to był to moment na angażowanie się, a nie wychodzenie....

- "tata" swoim marazmem jak najbardziej zasłużył na otrzeźwiającego kopniaka, przypominam, że chciał dopiero po tygodniu podać adres e-mail do kontaktu z nim :))))) RATUNKUUUUUUUU, CO ZA OFERMA :)))), ŻAL MI TYCH OSÓB, KTÓRYM ZROBIŁ NADZIEJĘ NA WALNE, W TYM TEMPIE NIE ZDĄŻY PRZED GUDNIEM :)))), TYLE ŻE O WIELE WCZEŚNIEJ NIE BĘDZIE ŚLADU PO TEJ FIRMIE.
    Dopiero moja krytyka takiego podejścia "przyśpieszyła" podanie e-maila kilku dniach, zamiast po tygodniu.

- zobaczysz ile jeszcze tu zbabrze zakochany w sobie "tata", mylisz się, ten człowiek zasługuje na krytykę, bo nie zauważa, że źle się do sprawy zabrał i nie ma cech które są tu potrzebne, a powołana krytyka miała na celu przede wszystkim pomóc, ale dla słabego człowieka widać jest zabójcza, a maminsynka rozdepczą pierwsze lepsze typy w Warszawie i wróci z podkulonym ogonkiem nadal nie rozumiejąc, że problem tkwił w nim, a zapłacą za to ludzie, którzy mu zawierzą

- nie chciało mu się nawet nasmarować jednej linijki na forum "Onet-u", dopiero po moim wpisie pojawiło się kilkunastu nowych akcjonariuszy podających na forum "Bankier-a" swoje e-maile i liczbę akcji, śmiem twierdzić, że 60 % głosów pochodzi z "Onetowego" forum....

- wnioski wyciągnij sam....tu nie ma czego cukrować, nawet przy maksimum dobrej woli

• Re: nwza potwierdzone Autor: ~tata [83.21.70.*]
    na moim mailu zbieramy się dobrowolnie bez urazy już ci pisałem.ludzie potwierdzili skanem ze swego konta dobrowolnie że mają akcje.zbierzemy 5% to sobie mailowo pogadamy.ja nie prę na przedstawiciela tej grupy bo to musimy sobie ustalić.osobiście nie wierzę że ktoś ma ileś akcji jak nie potwierdzi domem maklerskim.jeszcze jedno nie czepiaj się mnie bo nie masz o co .czepiaj się zarządu i rady nadzorczej.
    nadal nie rozumiesz, że 5 % głosów nic nie da po zwołaniem Walnego, tylko po co ???, nic nie przegłosujesz i z tego powodu krytykowałem marazm twojej aktywności, która nie gwarantował zebrania minimum 20 % głosów, bez których nie masz po co wybierać się do Warszawy, widać, że nawet nie raczyłeś przeczytać moich sugestii, bo wiesz lepiej...., to są ostatnie tygodnie tej spółki, czy będzie to  6 tygodni, czy 16-ście nie ma znaczenia, bo i tak nie przegłosujesz z 5 % uchwały o odwołaniu wiadomej osoby, a dlaczego...?? już ci to wyjaśniałem....kilkukrotnie, a to była podstawowa sprawa, reszta uchwał to kosmetyka w tej sytuacji
    mamy potwierdzone 444060 akcji.pozdrawiam
    mamy potwierdzone 501662 akcji
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~tata [83.21.48.*]
    mamy potwierdzone 502462 akcje.niewiele brakuje do 5%
    • coś ci się pomyliło.....wcześniej twierdziłeś, że masz już "nwza potwiedzone", a teraz brakuje wg ciebie "niewiele" głosów do jego zwołania ..:)))) ???
    • dajesz kolejny wyraz swojemu ignoranctwu.....już raz ci Spółka odpowiedziała, co o tobie myśli, kiedy wysmarowałeś do niej żądanie zwołania NWZA ...:)))), bez spełnienia podstawowego wymogu formalnego w postaci  reprezentowania 5 % głosów...:)))
    • a te "prawie" powoduje, że od dwóch tygodni jesteś w punkcie zero, bo nie posłuchałeś wskazówek...)))
    • z przyjemnością poczekam, aż cię rozliczą ludzie, którym zabrałeś to, czego nie mają wiele, a mianowicie czas
    • tu nie będzie miejsca na poprawki, ani powtórne podejście, właśnie zmarnowałeś dwa tygodnie czasu
    • pozwolenie na to, byś zajął się zbieraniem głosów BYŁO BŁĘDEM, ludzie ci tego nie darują i nie myśl sobie, że to jest zabawa i nie broń się twierdzeniem, że każda z tych osób zaufała ci dobrowolnie, więc mogą ci co najwyżej....
    • sam na siebie ukręciłeś bat i będzie bolało, a ja nie żałuję osób, które nie uczą się na WCZEŚNIEJSZYCH WŁASNYCH błędach
    • NIC NIE PRZEGŁOSUJESZ Z 5 %.
    • JAK DLA MNIE WYGLĄADA NA TO, ŻE WSPÓŁPRACUJESZ Z OSOBAMI, KTÓRYM SĄ NA RĘKE TWOJE POZOROWANE DZIAŁANIA, MAMISZ LUDZI, TWIERDZĄĆ, ŻE WSTARCZY 5 % GŁOSÓW DO PRZEGŁOSOWANIA UCHWAŁ I TO W SWOIM CZASIE WYPOMNĘ CI JUŻ W INNYCH OKOLICZNOŚCIACH.
    • CELOWO, NIE PODJĄŁEŚ SIĘ ZBIERANIA GŁOSÓW NA INNYM PORTALU, BO NIE CHODZIŁOTU O SKUTECZNE DZIAŁANIE, A JEDYNIE O JEGO POZOROWANIE
    • PODOBNE ZARZUTY ODNOSZĄ SIĘ DO  "akcjona", "RYSIA"
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~tata [83.20.90.*]
    o co tobie chodzi/. czep się zarządu i rady nadzorczej pokaż że masz jaja i założyłeś już sprawę w sądzie przeciw MSX.
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~tata [79.184.171.*]
    mamy potwierdzone 510804 akcje.przypominam emeil gdzie można przesłać skan swoich akcji tata.wilk1952@gmail.com 
    jeżeli chcesz się przyłączyć do grupy.
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~Pio [82.132.212.*]
    Przypominam emeil gdzie można przesłać skan swoich akcji tata.wilk1952@gmail.com 
    jeżeli chcesz się przyłączyć do grupy.
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~tata [79.186.113.*]
    witam mamy potwierdzone 585973 akcje skanem.pozdrawiam
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~tata [83.8.188.*]
    stan akcji potwierdzonych na dzisiaj bez zmian.zapraszam do grupy brakuje niewiele.do 5%.czas ucieka i nie ma na co czekać.gdyby akcjon i ernest się przyłączył moglibyśmy zwołać walne i wyjaśnić sytuację spółki i naszych akcji.pozdrawiam
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~tata [83.11.172.*]
    witam.mamy potwierdzone 601486 akcji.pozdrawiam.
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~Piotr [83.29.7.*]
    Tata mam pytanko.. jaka to ilosc osób?
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~tata [83.11.180.*]
    27
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~Piotr [83.29.7.*]
    Dziekuję
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~Pio [82.132.218.*]
    Ile sztuk akcji stanowi 5%?
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~tata [83.20.90.*]
    mamy potwierdzone skanem 630000 akcji.do 5% niewiele brakuje.pozdrawiam tych co odważyli się przyłączyć do grupy musimy zebrać przynajmniej 710000 akcji .
  • Re: nwza potwierdzone Autor: ~Toshny [37.47.13.*]
    Ludziska co jest z wami??? Wszyscy Ci co maja akcje i ich wam nie szkoda wysyłać te potwierdzenia z kont!!! Nie czaje tego. Bawicie sie w giełdę zeby tracic?
  • Rozbawiony do bulu (pisownia prezydencka) Autor: ~Ernest [155.158.32.*]
    13705289 x 5 % = 685264,45
    to tyle z rachunków
    a podstawa to, że niema już powodów do zwołania Walnego, bo po co ?,
    ponadto za życia spółki nie zgromadzisz 5 % (już widzę jak ci którzy kupili po kilka tysięcy akcji wydają np. po 100 zł, na opłatę zaświadczenia z biura maklerskiego i taksę notarialną za pełnomocnictwo),
    a na deser: 5 % nie da nic poza bezproduktywną wycieczką do Warszawy.
    Nie skorzystałeś z podpowiedzi, które dzisiaj nie mają żadnej wartości z powodu upływu czasu.
    W grupie masz osobnika, który posługiwał się na tym forum nickiem: kolo_msx...wcześniej powiedziałbym uważaj na niego, ale teraz to również nie ma znaczenia.
    Tak jak przewidziałem po upływie 2 miesięcy będziesz nadal w punkcie zero... :)))) Jakie zaangażowanie, takie efekty.
    Na końcu "zjedzą cię ludzie", na co już wcześniej wskazałem.

• Re: Rozbawiony do bulu (pisownia prezydencka) Autor: ~merol [188.33.45.*]
    A ja powiedziałbym żeby uważać na Ciebie, wszystkie Twoje wpisy świadczą o tym ! Jesteś zarozumiały, trochę więcej skromności,
    mądrali i cwaniaczków to tu już nie potrzebujemy.
  • Re: Rozbawiony do bulu (pisownia prezydencka) Autor: ~tata [83.20.203.*]
    jeżeli jedna osoba która przesłała mi maila potwierdzi stan akcji po dniu zawieszenia bezterminowego to będziemy mieć 5 % akcji i ruszymy z procedurami.pozdrawiam .
[x]
MSXRESOUR 25,00% 0,05 2016-03-31 15:28:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.