- Umieszczając wpis w rodzaju "NWZA potwierdzone" demotywujesz innych akcjonariuszy, których głosy są bezcenne i każdy z nich się liczy. Jak widzisz forum Bankiera, nie wygenerowało potrzebnej liczby głosów, poza mało znaczącym minimum. Idziesz na łatwiznę, na zasadzie jakoś to będzie. Powtarzam, że na razie jesteś w punkcie zero. Idziesz na łatwiznę, z tą liczbą akcji nie masz po, co się wybierać do Warszawy, już ci mówiłem, że nie przegłosujesz żadnej uchwały i cała zabawa będzie na darmo. Co z tego, że uda się zwołać NWZA, czemu to ma służyć bez podjęcia uchwał ? Co pojedziesz sobie pokrzyczeć na prezesa :))) ?
- Trzeba odwołać prezesa i to jest podstawowa uchwała do przegłosowania.
- Potrzebujesz min. 20 % głosów, a ile masz ....
- Nie założyłeś grupy na Facebook-u.... i innych portalach
- Nie zjednoczyłeś sił z "mostelektrim" i "akcjon"
- Bez propozycji projektów uchwał na NWZA ludzie, nie wiedzą czego oczekiwać....znając ich treść łatwiej podjąć im decyzję o realnym zaangażowaniu wiążącym się np. z przyjazdem do Warszawy.
- Zobacz, że większość wpisów pochodzi od osób, które forum traktuje jak miejsce do użalania się, pokrzykiwania lub teren gdzie ktoś za nich "coś" zrobi bez ich udziału i tak myślą od co najmniej 2 lat. Bierz poprawkę na to, że z tych "potwierdzonych stanów rachunków" część może odpaść lub okazać się nieprawdziwa.
- Jeżeli do 30,04.2016 r,. nie skierujesz formalnie poprawnego żądania zwołania NWZA wraz projektami uchwał to odpuść sobie, sprawy zaszły za daleko i zbyt wielu jest, którzy w inny sposób zarobią na likwidacji spółki. Cypryjskie wynalazki umożliwiają takie rozliczenie przedsięwzięcia, że tam swoi ludzie nie będą stratni, akcjonariusze obejdą się smakiem z pustymi kieszeniami. Tu wg mnie na odległość zajeżdża jakimiś służbami kręcącymi lody nie na pierwszej spółce z gpw.
- Zobaczysz jak będą się piętrzyć przeszkody ze strony spółki, by doprowadzić do zwołania NWZA....wykorzystają każdą możliwość. Może się okazać, że np. w dniu NWZA prezes zaniemoże na grypę żołądkową :))), nie żartuję..., a bez prezesa nie będzie NWZA....odrób lekcje i zorientuj się, co w takiej sytuacji zrobić. Nie szukaj w osobie prezes-a sprzymierzeńca.
To mój ostatni wpis. Nie mam powodów, by dalej poświęcać czas na tym forum. Zrobisz, co chcesz, mimo wszystko życzę powodzenia.