Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,05 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: nwza potwierdzone

powody ???:
- byli przede mną tacy, którzy próbowali zbierać chętnych do kooperacji dublując w ten sposób "tata", co mogło wprowadzić przede wszystkim chaos, tworzenie się wielu grup "wzajemnej adoracji", a tu nie chodzi o to, kto ma dłuższego...ale o szybkie i efektywne działanie
- zwykłem szanować ludzi z inicjatywą, a z taką wystąpił "tata", więc nie zamierzałem nigdy mu bruździć próbując skrzyknąć ludzi w swojej piaskownicy
- zdaję sobie sprawę ze skali trudności przeprowadzenia przegłosowania stosownych uchwał na Walnym, potrzeba tu zaangażowania czasowego na co najmniej pół etatu..., nie wyolbrzymiam sprawy, zobaczysz, że gdy sprawa się rypnie zrozumiesz, że trzeba było podjąć o wiele szersze działania niż do tej pory
- nie poświęcę się sprawie za "dziękuję", ty bardziej, że aż tyle nie umoczyłem, by było to tego warte, bardziej zależało by mi na rozliczeniu władz MSX ze sposobu nadzoru nad MSX od czasu podania do publiczne wiadomości inf. nt. "projektu mongolskiego", a tego nie zrobisz bez raportów finansowych pokazujących ile kapitałów zostało ew. utraconych. Znając wysokość szkody prokurator nie ma powodów do odmowy wszczęcia postępowania lub jego umorzenia, a tak co powiesz, że spółka straciła kapitały...a ile ?...:))) i oto wg mnie się sprawa rozbija, że na rękę jest konkretnym osobom, by tych raportów nigdy nie było, poza tym czego oczy nie widzą tego sercu....
- nie muszę się dowartościowywać angażując się w tę sprawę, a przy okazji na odległość wyczuwam śliniące się "stołków" osoby, co zobaczysz na ew. Walnym, a właściwie już przed po zgłoszeniu projektów uchwal i nie chodzi mi jedynie o tych , którzy zabrali głos na forum, bo tu w blokach startowych jest więcej osób
- samozwańczo ustawiłem się w roli amatorsko doradzającego zgodnie z własnym sumieniem i wiedzą oraz tym co podpowiada mój nos, smrodu jest tu dużo, moje oceny nie są niezmienne i nieomylne, wiele tu domysłów, spekulacji, język wypowiedzi ostry, ale nie jest to miejsc do głaskania, a jeżeli ktoś myśli inaczej zreflektuje się po Walnym, że pretensje można mieć do tych śliskich, uśmiechniętych chłoptasiów, a nie do nabzdyczonego gościa, który nie owija w bawełnę i mówi wprost, że ktoś puścił bąka, zamiast robić przerwę na wietrzenie sali z uśmiechem na twarzy
- co mogłem to podpowiedziałem, skupiło się tu już kilkanaście poważnych osób, każdy ma swój rozum, to są ich nie moje pieniądze, tak jak nikt ich nie zmuszał do inwestowania w te akcje, tak nikt ich nie zmusi do słuchania podpowiedzi, luźnych uwag etc. a jak widać nikt przez dwa tygodnie nie wysilił jednego zwoju mózgowego, by podpowiedzieć jakieś inne rozwiązanie sprawy, w tym najważniejsze dot. szybkiego zebrania 20 % głosów (wg mnie to jest minimum z minimum), a w tym tempie ich gromadzenia zbierzecie je za 4-5 miesięcy, tylko, że wtedy po co....?
- od co najmniej 2 lat należało zwołać Walne i podziękować wiadomej osobie za przychodzenie do służbowego pokoju, to że tego nie zrobiono jest naszą wspólną winą i za to zapłaciliśmy własnymi pieniędzmi

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MSXRESOUR 25,00% 0,05 2016-03-31 15:28:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.