Jestem tutaj dzisiaj tylko gościnnie. Ten papier-śmieć od maja mnie nie interesuje!!! Tyle "pseudo porad " i analiz, które napisał/a/ tzw."Lilka" ,to nigdzie nikt nie napisał na żadnym forum! Kto czyta jeszcze te wypociny sprzeczne z faktami ? Wiadomo zaraz tzw."Lilka" mnie zełga ale cóż . Świat na tym się nie kończy. A propos jestem na GPW już 15 lat! To do wiadomości "Lilki"
Dnia 2015-08-07 o godz. 08:21 ~Karol-3 napisał(a): > Jestem tutaj dzisiaj tylko gościnnie. Ten papier-śmieć od maja mnie nie interesuje!!! > Tyle "pseudo porad " i analiz, które napisał/a/ tzw."Lilka" ,to nigdzie nikt nie napisał na żadnym forum! > Kto czyta jeszcze te wypociny sprzeczne z faktami ? > Wiadomo zaraz tzw."Lilka" mnie zełga ale cóż . Świat na tym się nie kończy. > A propos jestem na GPW już 15 lat! To do wiadomości "Lilki" > > >
dokladnie ona tylko innych umie krytykowac a nie widzi co sie dzieje z kursem i w spolce nalykala sie papieru
Albo reprezentuje kapitał spekulacyjny, który nachapał się przy minimach i wychodził na wiosennej podbitce czarując użytkowników forum jak to się super w spółce nie dzieje.
Dnia 2015-08-07 o godz. 11:28 kowal2200 napisał(a): > Albo reprezentuje kapitał spekulacyjny, który nachapał się przy minimach i wychodził na wiosennej podbitce czarując użytkowników forum jak to się super w spółce nie dzieje.
nawet niewiadomo czy ma akcje bo tak sie chwali a nie pokazala,roberto mial odwage i pokazal ze ma,bo to moze jakis naganiacz zwykly z biomaxa podstawiona zeby czarowac na forum:)))
Dnia 2015-08-07 o godz. 08:21 ~Karol-3 napisał(a): > Jestem tutaj dzisiaj tylko gościnnie. Ten papier-śmieć od maja mnie nie interesuje!!! > Tyle "pseudo porad " i analiz, które napisał/a/ tzw."Lilka" ,to nigdzie nikt nie napisał na żadnym forum! > Kto czyta jeszcze te wypociny sprzeczne z faktami ? > Wiadomo zaraz tzw."Lilka" mnie zełga ale cóż . Świat na tym się nie kończy. > A propos jestem na GPW już 15 lat! To do wiadomości "Lilki" > > >
Przyznaj się ile straciłeś przez te 15 lat? ha ha ha pewnie cała renta poszła w piz....
Zapomniales już, jak sie brandzlowales tu u nas na forum biomaxa, że udało ci sie kupić Hetan i Infra kilka dni po debiucie? Zapomniales, jak sie chwaliles że masz Infre po 5zł? Twoje wpisy są do odnalezienia, komu zależy na prawdzie to sobie odgrzebie. Ja nie musze grzebać, bo doskonale pamietam jak szalałeś, że masz Infre po 5zł.
I teraz każdy może sobie zobaczyć na wykresach tych spółek, ile warte jest to twoje 15letnie doswiadczenie na giełdzie.... Jeśli każda twoja giełdowa inwestycja przez te 15 lat wygląda tak jak Infra i Hetan, to od dziś jestem moim "mistrzem". Dorobiles się chłopie chyba już potężnego...długu urodziny. 15 lat.....współczuję.
Macie z glupablem teraz dyżur? To zadziwiające, tuż przed raportem nagle ni z gruszki ni z pietruszki, znowu pojawiają się ci sami naganiacze na spadek glupablo i Karolek. Przypadek? Nie sądzę.
A poza tym stara nuda - kowal, który nie może zdzierżyć że kupował biomaxa w 2011 roku i do dziś nie może odrobić tej mega straty. Glupablo, który wypiera sie swoich wlasnych wpisow o trójkątach i pali glupa, że ktoś sie pod niego podszywa na zarejestrowanym nicku i który nie chce tych akcji, ale wstaje nawet w środku nocy, by naganiac tutaj na spadek. Pamietacie jego wpisy z 4.00 rano? Kto chce, niech sobie odgrzebie jego posty z 4.00 rano.
Nudy i powtarzalne regularnie przed raportami scenariusze naganiaczy. Wasze płatne dyżury aż w oczy rażą. Musicie popracować nad lepszym kamuflażem.
A ty Karolek nie uciekaj, tylko pochwal się nam ile już jestes w plecy na Infra i na Hetanie. Tak sie chwaliłeś przy zakupie,pochwal się też przy stracie. 15 lat i ciągle do tyłu w portfelu..... Co inwestycja, to wtopa. Naprawde ci współczuję. Tak szczerze.
Raczej przestrzega przed czymś co od 5 lat wyciąga łapska po kasę do innych a samo nie zarabia. Widać to szczególnie po kursie. Kiedy koniec zabawy i upadłość?
Ty mnie o to pytasz? Nie pomyliles adresatow? Przeciez wszyscy twoi koledzy od nagonki od 2 miesiecy widza tutaj codziennie 10 gr, a twoj najwiekszy idol- kris- bodajze w zeszlym tygodniu juz tu kupowal po 7 gr. W tamtym dniu nawet na gpwataku pisal, ze po poludniu 7 gr. Sprawdz sobie w archiwum wpisow. To bylo tak żalosne.... Wiec o upadlosc pytaj specjalistow od upadlosci a nie mnie, bo ja upadac nie zamierzam w dlugim terminie, a co dopiero do najblizszego raportu.
Żegnam oplacane regularne dyżurne przedraportowe towarzystwo wzajemnej nagonki i upadlosci od dawien dawna i na wieki wiekow. Podziwiam was, naprawde. Marnowac czas na forum spolki, ktorej akcji sie nie ma, nie zamierza miec i do tego jeszcze w upadlosci.... Jestescie tak nudni w tej swojej rutynie i przewidywalnosci naganiania na spadek, ze az mi was żal. No ale cóż.... Każdy orze jak moze :)
Jeden nie ma akcji i nagania na spadek, bo chce koniecznie odkupic taniej, a drugi ma duzy pakiet akcji i tez nagania na spadek, bo jego celem jest zrealizowac jak najwieksza strate.... Srednia zakupu 26 gr, ale po co sprzedac po 17 gr jak mozna sprzedac po 10 albo nawet 7 gr. Te upaly jednak niektorym zbyt mocno dokuczaja i logika myslenia siada.
Aha, i jeszcze na koniec z gory serdecznie wam dziekuje za kolejna porcje inwektyw i wyzwisk. Paradoksalnie czynicie mi tym spora uprzejmosc, bo to jest najbardziej wymowny wyraz waszej slabosci w dyskusji i bezradnosci. Zawsze, ale to zawsze, kiedy ktos przechodzi w rozmowie w zwykle rynsztokowe inwektywy to sam stawia siebie na przegranej pozycji, bo inwektywy to niepodwazalny wyraz kapitulacji w dyskusji w kazdej mozliwej kulturze i w kazdym zakątku swiata. Takze zostawiam wam szerokie pole do popisu. Ładujcie ile wam klawiatury wytrzymaja, i tak mnie tu juz nie bedzie. Zreszta mnie to nie przeszkadza bo i tak ja wiem i wy tez juz wiecie, ze nie dajecie sobie ze mna rady na tym forum. Ja potrafie sklecic post bez inwektyw, a wy jak jak mnie nie zwyzywacie od najgorszych to az was skręca ze zlosci. Ale tak jak napisalam - im cięższe wyzwiska, tym ostrzejszy obraz waszej nieporadnosci w dyskusji. Mimo wszystko pozdrawiam i zycze goracej polemiki w waszym wlasnym towarzystwie.
A o moj kapital sie nie martwcie. Wiem, ze straznicy cudzego kapitalu zawsze byli, sa i beda na gieldzie, ale ja akurat nie potrzebuje waszego "charytatywnego" wspomagania. Pa.
Dnia 2015-08-08 o godz. 08:58 ~roberto napisał(a): > Ok rozumiem tylko po co od 6 rana siedzisz na forum tej smiesznej spółki bez przyszłości?:) bez sensu
od ktorej ja siedze to nie ma zadnego wplywu na kurs spolki,pokazuje poprostu jak klamliwa naganiaczka jest lilka kurs i rynek to pokazal i pokazuje dalej ,te klamliwe oszczerstwa wobec innych osob a sama sie wybiela obrzydliwe to jest
"Jeden nie ma akcji i nagania na spadek, bo chce koniecznie odkupic taniej, a drugi ma duzy pakiet akcji i tez nagania na spadek, bo jego celem jest zrealizowac jak najwieksza strate.... Srednia zakupu 26 gr, ale po co sprzedac po 17 gr jak mozna sprzedac po 10 albo nawet 7 gr. Te upaly jednak niektorym zbyt mocno dokuczaja i logika myslenia siada."
Tacy mityczni naganiacze na spadki są wytykani palcami i obrażani na spółkach spekulacyjnych, które przeszły już do historii np. Petrol, EFH. Posty piszą płatne trole, które siedzą całymi dniami i nie pozwalają źle napisać o ich pracodawcy. Cel jest oczywiście jeden: upchnąć jak najwięcej bzezwartościowych papierów na jak najwyższych poziomach oraz wywołać wśród ubranych już akcjonariuszy poczucie że mają na swoich kontach zaksięgowany bezcenny papier, który wkrótce pofrunie do nieba. Moim zdaniem takie jest właśnie twoje zadanie lilka. Jeśli chcesz podyskutować merytorycznie to powiedz z czego spółka ma zamiar spłacić kapitał z obligacji, bo na tą chwilę wygląda to na zwykłą piramidę finansową: kolejne emisje akcji, obligacji oraz pozyskane dotacje finansują zabawę chłopakom, ale jeśli nie zarabiają to kiedyś kasa się skończy i co wtedy twoim zdaniem zrobią?
Dnia 2015-08-08 o godz. 10:38 kowal2200 napisał(a): > "Jeden nie ma akcji i nagania na spadek, bo chce koniecznie odkupic taniej, a drugi ma duzy pakiet akcji i tez nagania na spadek, bo jego celem jest zrealizowac jak najwieksza strate.... > Srednia zakupu 26 gr, ale po co sprzedac po 17 gr jak mozna sprzedac po 10 albo nawet 7 gr. > Te upaly jednak niektorym zbyt mocno dokuczaja i logika myslenia siada." > > Tacy mityczni naganiacze na spadki są wytykani palcami i obrażani na spółkach spekulacyjnych, które przeszły już do historii np. Petrol, EFH. Posty piszą płatne trole, które siedzą całymi dniami i nie pozwalają źle napisać o ich pracodawcy. Cel jest oczywiście jeden: upchnąć jak najwięcej bzezwartościowych papierów na jak najwyższych poziomach oraz wywołać wśród ubranych już akcjonariuszy poczucie że mają na swoich kontach zaksięgowany bezcenny papier, który wkrótce pofrunie do nieba. Moim zdaniem takie jest właśnie twoje zadanie lilka. > Jeśli chcesz podyskutować merytorycznie to powiedz z czego spółka ma zamiar spłacić kapitał z obligacji, bo na tą chwilę wygląda to na zwykłą piramidę finansową: kolejne emisje akcji, obligacji oraz pozyskane dotacje finansują zabawę chłopakom, ale jeśli nie zarabiają to kiedyś kasa się skończy i co wtedy twoim zdaniem zrobią?
kowal to jest cala prawda takie miala zadanie,niezle manipulowala tu inwestorami
Rozumiem tych ,którzy mają akcje i piszą na forum ,bo przecież z jakichś pozytywnych powodów kupili jej akcje, ale jeśli od rana nawet w sobotę ktoś pisze że spółka jest be i siedzi na forum tak samo często jak ci którzy mają jej akcje ,to jaki ma cel? Tak zapewne cały czas altruiści przestrzegają nas przed zakupem tego badziewia ! :)
Dodam tylko ,że Biomax niedawno bo około pół roku temu wszedł na rynek ze swoim produktem , więc na efekty trzeba jeszcze poczekać i szykuje następne produkty . Panowie dokładnie wiecie co jest grane i udajecie głupa . Kowal ty też .
"Dodam tylko ,że Biomax niedawno bo około pół roku temu wszedł na rynek ze swoim produktem , więc na efekty trzeba jeszcze poczekać i szykuje następne produkty"
Ty lepiej poczytaj raporty bo tam trzeba szukać prawdy o tym co się naprawdę dzieje w spółce i takich kwiatków jak ten: W okresie sprawozdawczym, w przeliczeniu na pełne etaty, Spółka zatrudniała 3 osoby.
Dnia 2015-08-08 o godz. 11:47 ~echo napisał(a): > Rozumiem tych ,którzy mają akcje i piszą na forum ,bo przecież z jakichś pozytywnych powodów kupili jej akcje, ale jeśli od rana nawet w sobotę ktoś pisze że spółka jest be i siedzi na forum tak samo często jak ci którzy mają jej akcje ,to jaki ma cel? > Tak zapewne cały czas altruiści przestrzegają nas przed zakupem tego badziewia ! :) > > Dodam tylko ,że Biomax niedawno bo około pół roku temu wszedł na rynek ze swoim produktem , więc na efekty trzeba jeszcze poczekać i szykuje następne produkty . > Panowie dokładnie wiecie co jest grane i udajecie głupa . Kowal ty też .
no nie ale sie usmialem jezeli moj post ma zalezec od ktorej ja jestem na forum na kurs spolki szok to nie masz zielonego pojecia co sie w spolce dzieje,tak jak napisal kowal z czego maja splacic obligacje 4mln,i pusto w kasie,no nic pocieszajcie sie dalej z kolezanka lilka nawzajem
kowal2200, to se looknij w aktywa obrotowe, też na stronie 8 :) Poza tym - nasz Prometeuszu, wysmaruj jeszcze maila do dwóch głównych akcjonariuszy Biomaxa, otwórz im oczy, być może nie orientują się, co posiadają w portfelu :)))
Drogi kolego, te fundusze nie są od tego co mają mieć w portfelu tylko są częścią misternego planu i mają w nim swój udział. Zrozumiałem to ok. rok temu po lekturze memorandum informacyjnego dotyczącego obligacji a wcześniej zastanawiałem się po co zostały stworzone. Właścicielami faktycznymi akcji Biomax jest pan Kaczyński który poprzez KRONOS CAPITAL SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA który ma ok. 70% akcji oraz pan Koy a w zasadzie jego matka gdyż on sam ma liczne problemy finansowe i kłopoty z komornikami co wrzucałem już na forum i było szybko kasowane gdyż komuś nie jest na rękę wyciąganie prawdy na wierzch. Więc Janina Koy kontroluje ok 15% akcji poprzez fundusz krzak MAX INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. Obligacje posiadają iluzoryczne zabezpieczenie w postaci zastawu na akcjach funduszu krzaka co nie ma strony internetowej ani numeru telefonu KRONOS CAPITAL. Czyli w dużym uproszczeniu jeśli kasa się skończy i nie będzie za co spłacić obligacji to obligatariusze dostaną tak naprawdę bezwartościowe akcje zamiast gotówki, którą wyłożyli na zakup obligacji. A zarząd powie że przecież mają akcje, które mogą sprzedać, oczywiście za bezcen i pod warunkiem że będą jeszcze notowane na GPW. Osobom dociekliwym polecam lekturę w/w memorandum i zawartej w nim wyceny spółki zrobionej przez zaprzyjaźnionego księgowego oraz opisanymi czynnikami ryzyka. Po przeczytaniu niech każdy sam sobie odpowie na pytanie czy kupił by obligacje.
Dnia 2015-08-17 o godz. 14:11 kowal2200 napisał(a): > Drogi kolego, > te fundusze nie są od tego co mają mieć w portfelu tylko są częścią misternego planu i mają w nim swój udział. Zrozumiałem to ok. rok temu po lekturze memorandum informacyjnego dotyczącego obligacji a wcześniej zastanawiałem się po co zostały stworzone. Właścicielami faktycznymi akcji Biomax jest pan Kaczyński który poprzez KRONOS CAPITAL SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA który ma ok. 70% akcji oraz pan Koy a w zasadzie jego matka gdyż on sam ma liczne problemy finansowe i kłopoty z komornikami co wrzucałem już na forum i było szybko kasowane gdyż komuś nie jest na rękę wyciąganie prawdy na wierzch. Więc Janina Koy kontroluje ok 15% akcji poprzez fundusz krzak MAX INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. > Obligacje posiadają iluzoryczne zabezpieczenie w postaci zastawu na akcjach funduszu krzaka co nie ma strony internetowej ani numeru telefonu KRONOS CAPITAL. Czyli w dużym uproszczeniu jeśli kasa się skończy i nie będzie za co spłacić obligacji to obligatariusze dostaną tak naprawdę bezwartościowe akcje zamiast gotówki, którą wyłożyli na zakup obligacji. A zarząd powie że przecież mają akcje, które mogą sprzedać, oczywiście za bezcen i pod warunkiem że będą jeszcze notowane na GPW. > Osobom dociekliwym polecam lekturę w/w memorandum i zawartej w nim wyceny spółki zrobionej przez zaprzyjaźnionego księgowego oraz opisanymi czynnikami ryzyka. Po przeczytaniu niech każdy sam sobie odpowie na pytanie czy kupił by obligacje.
brawo kowal lepiej tego nie mozna bylo napisac.Ps a lilka wasza guru byla tu podstawiona zeby przedstawic spolke jak w najlepszych perspektywach
pare faktow jest na plus, ktos przmielil troche akcji, AD wysoko, moze sie tu jeszcze wszystko zdarzyc, nie sa bankrutami jeszcze,moze nas milo zaskocza