Ty mnie o to pytasz? Nie pomyliles adresatow?
Przeciez wszyscy twoi koledzy od nagonki od 2 miesiecy widza tutaj codziennie 10 gr, a twoj najwiekszy idol- kris- bodajze w zeszlym tygodniu juz tu kupowal po 7 gr.
W tamtym dniu nawet na gpwataku pisal, ze po poludniu 7 gr. Sprawdz sobie w archiwum wpisow.
To bylo tak żalosne....
Wiec o upadlosc pytaj specjalistow od upadlosci a nie mnie, bo ja upadac nie zamierzam w dlugim terminie, a co dopiero do najblizszego raportu.
Żegnam oplacane regularne dyżurne przedraportowe towarzystwo wzajemnej nagonki i upadlosci od dawien dawna i na wieki wiekow.
Podziwiam was, naprawde. Marnowac czas na forum spolki, ktorej akcji sie nie ma, nie zamierza miec i do tego jeszcze w upadlosci....
Jestescie tak nudni w tej swojej rutynie i przewidywalnosci naganiania na spadek, ze az mi was żal.
No ale cóż.... Każdy orze jak moze :)
Jeden nie ma akcji i nagania na spadek, bo chce koniecznie odkupic taniej, a drugi ma duzy pakiet akcji i tez nagania na spadek, bo jego celem jest zrealizowac jak najwieksza strate....
Srednia zakupu 26 gr, ale po co sprzedac po 17 gr jak mozna sprzedac po 10 albo nawet 7 gr.
Te upaly jednak niektorym zbyt mocno dokuczaja i logika myslenia siada.