• Najważniejsze jest co będzie za kilka miesięcy (jutro mniej istotne) ... Autor: duch- [46.186.60.*]
    Straszą bo spada, Grecja, Chiny, Putin i co jeszcze? .... Kto sprzedaje gdy spada? Teraz? Przecież tu teraz duszą drobnicę.
    A wiecie co jeszcze? Po WYNIKACH zobaczycie co jeszcze. A będą REWELACYJNE.
    Mieszam w głowie?
    A mieszam (od grudnia 2014) od 2 zł ...
    Pokażcie gdzie można tyle zarobić w tak krótkim czasie?
    Ale na giełdzie można i stracić ... ale nie tym razem tu na URSUSIE. Cierpliwi o mocnych nerwach swoje zarobią (tak myślę).
    To moje zdanie które jest niezmienne. Przed URSUSEM przyszłość, tu drzwi dopiero się otwierają...

Od zawsze pisałem, że tu nikt za darmo pieniędzy nie daje, że to nie będzie spacerek, że będą zawieruchy, korekty z chwilowymi panikami włącznie, jak i z chwilami euforii ... bo tak jest na giełdzie.
    Już nawet nie chciałem tu pisać jako duch - przez te zawistne ataki dzieciarni która sprzedał na dnie i na mnie wylewa swoje żale? A co ja Wam zawiniłem? To takie dziwne I nienormalne (dla Feniksa2000 i Timo), że kupiłem te akcje na dnie i trzymam (mając swoje zdanie?) A co w tym takiego dziwnego? 
    Dziwne to jest sprzedanie akcji na dnie i siedzenie non stop przed ekranem i pisanie na forum jaka to ta giełda zła. A stań przed Pałacem Kultury z transparentem to będziesz bardziej skuteczny. Namówiliście tu masę ludzi by sprzedali na dnie i teraz jeszcze macie czelność mnie obrażać? Mnie który wtedy kupował i sugerował, że to nie czas na sprzedaż?
    Udajecie czy strata was tak poraziła, że tego nie kumacie?
    Wystarczy...
    Pozdrawiam tych co mnie rozumieją i tych co są Normalnymi Ludźmi.

Rynku nic nie oszuka.Wszystko kwestia czasu.A r 2015 jest rokiem URSUSA Autor: ~grek

Najważniejsze jest co będzie za kilka miesięcy (jutro mniej istotne)

FENIKS2000 - pisałeś by czekać to po co sprzedałeś przed wybiciem?
  • Najważniejsze jest co będzie za kilka miesięcy (jutro mniej istotne) .. Autor: duch- [46.186.60.*]
    To samo krzyczeliście (i ci sami) gdy było 2 zl i mnie obrażaliście.
    A ja pytam - ile teraz jest?

A wy (ci sami) - kupicie to siedzicie cicho lub zachwalacie. Sprzedacie to straszycie i wyzywacie - I TAK WKOŁO.
    Co wy z tego forum robicie?
  • ...Posłuchajcie ...............w długiej PERSPEKTYWIE ......... Autor: duch- [46.186.60.*]
    Powiem Wam tak:
    - Postaram się ograniczyć pisanie bo nie ma sensu abym pisał wciąż to co uważam, że będzie w przyszłości. A przecież PRZEDE WSZYSTKIM PRZYSZŁOŚĆ mnie interesuje w której przewiduję znaczny wzrost ceny akcji.
    To co ostatnio działo się na forum ukazało niezbicie, że co najmniej 80% ludzi forumowiczów to gracze krótkoterminowi. Do tego co niektórzy to ,,kawalarze" RADYKALNIE zmieniający poglądy - z chwilą kupna czy sprzedaży akcji. Więc jaki sens ma ta moja i kogokolwiek ,,dyskusja" z nimi. Niech się między sobą spieraj i oszukują.

Ja czekam SWOJEGO, choć czasem może też jakąś ilością zagram na krótko (może trafię, może coś dodatkowo uszczknę) i ... może od czasu do czasu coś tam napiszę na forum tym bardziej gdy wiem, że jest tu kila osób co czeka tak jak ja.

Teraz (krótkoterminowo) jest oczekiwane na Grecję, ale i tak żadne zawirowania w świecie czy polityce nie zahamują - w długiej PERSPEKTYWIE - rozwoju Ursusa i wiążącego się z tym wzrostu kursu.
    Pozdrawiam.

• ............w związku z dynamicznym rozwojem firmy............ Autor: ~mówiący-basem [81.190.148.*]
    Specjalnie dla feniksa:
    - w związku z dynamicznym rozwojem firmy : )
    - feniks piszesz, że tylko ci zarobili co grali na krótko? A co powiesz o tych co kupili po 2 zł (wtedy gdy tu NAMAWIAŁEŚ do sprzedaży- bo sam sprzedałeś)
    Tu za jakiś czas nie będzie nikogo na stratach bo cena akcji BĘDZIE BIŁA REKORDY!!!
    Ale nic nie będzie łatwo i jak po maśle. Ci najbardziej mówiący altem odpadli już na dnie (sam wiesz PO SOBIE, że nie takie to proste by wytrzymać) to giełda, a nie piaskownica!

cyt,,Handlowców, osób do pracy biurowej, mechaników i monterów poszukuje Ursus S.A. Fabryka maszyn rolniczych prowadzi nieustanną rekrutację w związku z dynamicznym rozwojem firmy."

http://www.strefabiznesu.kurierlubelski.pl/artykul/praca-w-lublinie-i-regionie-letni-wysyp-ofert-czeka-ponad-700-miejsc-pracy

• Najważniejsze jest co będzie za kilka miesięcy (jutro mniej istotne) ... Autor: ~mówiący-basem [81.190.150.*]
    Może i poniedziałek i nie tak istotny bo ważny jest 31 sierpień ; ), ale ten poniedziałek będzie już bez hamulca tj Grecji.
  • Najważniejsze jest co będzie za kilka miesięcy ... Autor: ~mówiący-basem [89.228.248.*]
    Po dzisiejszym infie sami widzicie. Nie ma co słuchać oszustow takich jak np (grający na krótko) naganiacz ursus.
    Kupi zachwala (i to jak!!!). Sprzeda to widzi problemy, albo Kazika o głębokość korekty pyta. A przy tym cenę prawie z dna podaje.
    W tym roku będą nowe kontrakty. Zapowiedzieli to BĘDĄ.
    Prezes zapowiedział super wyniki za IIQ i też BĘDĄ
    Nic nie dzieje się w trzy miesiące (Amika też rosła w potęgę, ale trwało to kilka lat). Tu też trzeba poczekać. A i trzeba przygotować się na różne niespodziani - czasem niemiłe (jak to na giełdzie). Ale najważniejszy jest cel.
    Naganiacz ursus zapowiedział ostatnio, że czeka na 2,58 i niech czeka.
    A kiedy ja sprzedam? Na razie sam nie wiem. Przy 4,10 może wyskoczę z części by odkupić taniej. A czy to zrobię... ? Czas pokaże.
    Ja jestem prawdziwym długoterminowym (bo trzymam już ponad pól roku ; ), a jak sprzedam to NIGDY nie zmienię nicku by naganiać na sprzedaż (tak jak zrobił ursus).
    Po prostu poinformuję, albo zamilczę.
    Pozdrawiam (duch-).

A ty ursus zejdź ze sceny mierny aktorzyno. Idź na Arctic i czejak na 30 zł które tam zapowiedziałeś.
    To co tu piszesz nie ma żadnego znaczenia.
  • Re: Najważniejsze jest co będzie za kilka miesięcy ... Autor: ~desperado [174.44.58.*]
    pozdro dla Ducha **Desperado **
  • Re: Najważniejsze jest co będzie za kilka miesięcy ... Autor: ~juras0007 [84.205.13.*]
    I oto tak duch pogadal sam ze sobą nawet siebie pozdrowil żenujace jak to niektorym odbija
  • do jurasa0007 Autor: duch- [89.228.76.*]
    juras0007 - a czy to tobie czasem nie odbija?
    Desperado do mój kolego z czasów gdy 2 lata byliśmy na Trakcji. On mieszka w USA i stamtąd pisze. To on JEDEN ze mną na dnie po 0,40 zł kupował (wtedy gdy już prawie WSZYSCY zwątpili)

A teraz ty widzę jesteś na Trakcji - widziałem tam twoje wpisy ,,typu rośnie bo ma rosnąć". Czy ja się tego czepiam i naigrywam.
    Zazdrościsz nam akcji Ursusa bo urósł, rośnie i rósł bedzie? A kto ci broni byś kupił? Czy ja tam na Trakcji kogoś się czepiam i wypisuję bzdury?

A tu masz co napisałem na Trakcji do Seby (gdy zapytał) .... i nadal uważam, że Trakcja teraz nie będzie rosła, chyba, że nareszcie zacznie zdobywać nowe kontrakty. Gdy ja tam byłem to miała portfel rzędu 4 MLD, a teraz raptem jeden z kawałkiem.
    napisałem, że odchodzę, ale życzę WSZYSTKIEGO najlepszego. Więc odpuść sobie te bezsensowne ataki.
    I masz trzeci link gdy na zapytanie Maszynisty poleciłem Ursusa (4 lutego) gdy kosztował 2,07  ( a wcześniej rafkao gdy kosztowało ok 5 zł)
    Z pozdrowieniami duch- (dawny szybki7, Warren)

............................................................................................................................................
     Tu cała prawda o Trakcji- gdzie ja, Krakus7, Seba , Pako, Maszynista , Desperado i kilku innych po 2 letnim ,,boju i znoju„ wyszliśmy z dużych strat z pokaźnym zyskiem.

https://www.bankier.pl/forum/temat_co-dalej-seba-i-inni-forumowicze-gracze,14591905.html
    https://www.bankier.pl/forum/temat_2-co-dalej-ii-bolek-seba-i-inni-forumowicze-gracze-2,14603489.html

Re: ..........................RAFAKO...................... 
    Autor: ~pozdr-z-ursusa [81.190.151.*]2015-02-04 12:33
    Czas na URSUS maszynisto.

• Re: do jurasa0007 Autor: ~lolek [15.203.162.*]
    Duchu,
    A na co teraz warto zwrócić uwage?

Pozdrawiam,
    Lolek
  • Re: do lolka Autor: duch- [89.228.76.*]
    Dnia 2015-07-22 o godz. 10:14 ~lolek napisał(a):
    > Duchu,
    > A na co teraz warto zwrócić uwage?
    >
    > Pozdrawiam,
    > Lolek

Teraz zbliżają się wybory i na to bym zwrócił uwagę ; ). Choć ja z Ursusa nie wychodzę bo gdy pojawi się to na co czekam (co zapowiadano) to wzrostom i to dużym tu nic nie przeszkodzi.
    Ursusem nie handluję - ja w niego zainwestowałem. I na dzień dzisiejszy inne spółki mnie nie interesują. Dziwna to moja taktyka (wiem), ale tak mam ... ; )
    A do gry na krótko? Są tu lepsi ode mnie. Zapytaj chociażby Desperado, Kazika czy byłego hahacza z Lubawy.
    Pozdrawiam.

• Re: do lolka Autor: ~juras0007 [84.205.13.*]
    DUCHU--ja na zadne akcje nie naganiam mam kilka wlasnie je wyjawilem ursusa tez mialem kilka razy i jeszcze go kupie tylko akurat nie w tej sytuacji gdy jest niewyjasniona druga tura ciagnikow a ty siedzisz tu i pilnujesz kazdego postu jaki sie pokaze na ursusie i to sie nazywa naganianie trzesiesz ssie zeby czasami nie spadlo a ja mysle ze jeszcze odkupie po 3 zlocisze
    Od zawsze wojowałem z oszustami i im podobnymi. A trzęś się nie mam powodu. A - jak i TY gdy mam akcje- to wolę by rosło niż spadło. Choć korekty i inne zawirowania sa nieuniknione.
    Nawet nie wyobrażasz sobie ile musiałem (przez 2 lata) znieść ataków na Trakcji. Przybywali i znikali...
    Poza tym unikam pisania PO CZASIE co robiłem i ile zarobiłem, a jak juz to podaję FAKTY podpierając się linkami.
    Nie siedzę teraz ciągle przed ekranem bo po co? A zaraz jadę na plażę. Nadto 28 lub 29 lipca zniknę na min 3 tygodnie to odpoczniesz ode mnie.
    A czy naganiasz czy nie naganiasz? Poczytaj swoje wpisy na Trakcji czy tu i je oceń. Ty jak piszesz to piszesz, a inny jak pisze to nagania? ; )
    A jak kupisz Ursusa to po co? Bo wiesz, że pójdzie do góry i na nim zarobisz.
    Ja nie gram na krótko tylko w Ursusa zainwestowałem i trzymam się swego. Wyrażam swoje zdanie i go bronię. Bo od tego jest to forum i mam do tego pełne prawo.
    Czas weryfikuje wszystko stąd warto posiłkować się linkami (wtedy nie jest się gołosłownym).
    Dajmy sobie spokój z ,,nieuprzejmościami". Czas zrobi i tak swoje. Uważam, że tu zarobię znacznie więcej niż dotychczas dlatego NIE SPRZEDAJĘ. Gdybym miał wątpliwości to już bym miał gotówkę na koncie.
    Pozdrawiam.

• Re: do lolka Autor: ~juras0007 [84.205.13.*]
    Różnica miedzy nami polega na tym ze ty zainwestowales i teraz sie trzesiesz ja juz od dawna bawie sie akcjami praktycznie juz nie musze inwestowac A co ty sie czepiles tej TRAKCJI ja kilka dni temu napisalem raz jedyny raz ze bedzie roslo czy muusi isc w gore cos w tym stylu i nic pozatym A kazdy nawet malo rozgarniety tu na tym forum wie ze jak bedą kontrakty to kazda spolka bedzie rosla nie tylko trakcja Życze sloneczka takie jakie ja mialem i polecam Mielno DW SYRENA
    Właśnie wróciłem.
    A ty dalej swoje. Człowieku co ty z tym trzęsieniem? Zapoznałeś się z linkami? Widać nie. Wiesz po ile mam kupione?
    Tak, że przestań takie rzeczy pisać. Gdybym miał wątpliwości to bym sprzedał choćby teraz i miałbym 60% ZYSKU.
    Ale dla mnie nieważne dziś. Dla mnie ważne jest co będzie za kilka miesięcy, a może lat? Kto to wie? O jednym jestem przekonany, że sprzedam te akcje jeszcze drożej.
    Dla ciebie to zabawa siedzieć i patrzeć od rana do wieczora w ekran? ? ?
    A wiesz jaka jest naprawdę różnica? Że, ty piszesz, a napisać można wszystko. Nawet to że jesteś księciem z bajki. A ja podaję FAKTY (linki).
    Odpuść sobie człowieku i pisz o spółce, a nie o mnie.
    Miłego dnia i dzięki za słońce (mam zapewnione ;).
    Życzę sukcesów.
  • Re: do lolka Autor: ~desperado [174.44.58.*]
    witam ducha chyba nie sprzedales? tak mysle nie inaczej pozdro
[x]
URSUS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.