Od zawsze wojowałem z oszustami i im podobnymi. A trzęś się nie mam powodu. A - jak i TY gdy mam akcje- to wolę by rosło niż spadło. Choć korekty i inne zawirowania sa nieuniknione.
Nawet nie wyobrażasz sobie ile musiałem (przez 2 lata) znieść ataków na Trakcji. Przybywali i znikali...
Poza tym unikam pisania PO CZASIE co robiłem i ile zarobiłem, a jak juz to podaję FAKTY podpierając się linkami.
Nie siedzę teraz ciągle przed ekranem bo po co? A zaraz jadę na plażę. Nadto 28 lub 29 lipca zniknę na min 3 tygodnie to odpoczniesz ode mnie.
A czy naganiasz czy nie naganiasz? Poczytaj swoje wpisy na Trakcji czy tu i je oceń. Ty jak piszesz to piszesz, a inny jak pisze to nagania? ; )
A jak kupisz Ursusa to po co? Bo wiesz, że pójdzie do góry i na nim zarobisz.
Ja nie gram na krótko tylko w Ursusa zainwestowałem i trzymam się swego. Wyrażam swoje zdanie i go bronię. Bo od tego jest to forum i mam do tego pełne prawo.
Czas weryfikuje wszystko stąd warto posiłkować się linkami (wtedy nie jest się gołosłownym).
Dajmy sobie spokój z ,,nieuprzejmościami". Czas zrobi i tak swoje. Uważam, że tu zarobię znacznie więcej niż dotychczas dlatego NIE SPRZEDAJĘ. Gdybym miał wątpliwości to już bym miał gotówkę na koncie.
Pozdrawiam.