Straszą bo spada, Grecja, Chiny, Putin i co jeszcze? .... Kto sprzedaje gdy spada?
Teraz? Przecież tu teraz duszą drobnicę.
A wiecie co jeszcze? Po WYNIKACH zobaczycie
co jeszcze. A będą
REWELACYJNE. Mieszam w głowie?
A mieszam (od grudnia 2014) od 2 zł ...
Pokażcie gdzie można tyle zarobić w tak krótkim czasie?
Ale na giełdzie
można i stracić ... ale nie tym razem tu na URSUSIE. Cierpliwi o mocnych nerwach swoje zarobią (tak myślę).
To moje zdanie które jest niezmienne. Przed URSUSEM przyszłość, tu drzwi dopiero się otwierają...
Od zawsze pisałem, że tu nikt za darmo pieniędzy nie daje, że to nie będzie spacerek, że będą zawieruchy, korekty z chwilowymi panikami włącznie, jak i z chwilami euforii ... bo tak jest na giełdzie.
Już nawet nie chciałem tu pisać jako duch - przez te zawistne ataki dzieciarni która sprzedał na dnie i na mnie wylewa swoje żale? A co ja Wam zawiniłem? To takie dziwne I nienormalne (dla Feniksa2000 i Timo), że kupiłem te akcje na dnie i trzymam (mając swoje zdanie?)
A co w tym takiego dziwnego? Dziwne to jest sprzedanie akcji na dnie i siedzenie non stop przed ekranem i pisanie na forum jaka to ta giełda zła. A stań przed Pałacem Kultury z transparentem to będziesz bardziej skuteczny. Namówiliście tu masę ludzi by sprzedali na dnie i teraz jeszcze macie czelność mnie obrażać? Mnie który wtedy kupował i sugerował, że to nie czas na sprzedaż?
Udajecie czy strata was tak poraziła, że tego nie kumacie? Wystarczy...
Pozdrawiam tych co mnie rozumieją i tych co są Normalnymi Ludźmi.
Rynku nic nie oszuka.Wszystko kwestia czasu.A r 2015 jest rokiem URSUSA Autor: ~grek
Najważniejsze jest co będzie za kilka miesięcy (jutro mniej istotne)FENIKS2000 - pisałeś by czekać to po co sprzedałeś przed wybiciem?