Spieracie się co bedzie juto czy pojutrze, a najważniejsze (DLA MNIE) jest co będzie za kilka miesięcy (jutro jest mniej istotne).
Nie będę się powtarzał więc poniżej zacytuję swój post z 5 lutego b.r.
Dlaczego uważałem, że tu będą wzrosty (też nie będę się powtarzał) napisałem w innych postach.
Rok 2015 to rok URSUSA.
Autor: ~Warren [46.186.56.*]2015-02-05 22:31
Wczoraj rano napisałem poniższy cytat gdyż jestem przekonany, że wcześniej czy później URSUS da mi sporo zarobić. I tylko się cieszyć, że nie trzeba było długo czkać, że JUŻ WCZORAJ nastąpiły RUCHY i zbiórka akcji. Widać - wzrostu kursu akcji nastąpi po prostu jeszcze szybciej.
Kupiłem te akcje wcale nie licząc na wczorajszy wzrost tylko na mocną WINDĘ która tu W TYM ROKU nastąpi. Nie interesuje mnie czy jutro spadnie 2% czy wzrośnie 5% (choć wolę by wzrosło ; ). Mnie przede wszystkim interesuje sprzedaż tych akcji z znacznie większym zyskiem.
Ursus to nie ryzykowny Bumech czy PBG to FUNDAMENT, to konkret i spółka o ogromnym potencjale. Tu są PERSPEKTYWY, a to się przy inwestycji (a nie grze) liczy.
Podkreślam, że to moja prywatna opinia, a każdy niech robi tak jak sam uważa...
cyt,,A kiedy wywindują? Któż to wie? Dla mnie wydaje się, że już niedługo dlatego zacząłem zakupy, ale winda może być i za pół roku (choć nadal myślę, że będzie to znacznie wcześniej)."