• czy można podać CEDC o odszkodowanie? Autor: ~a_moze [89.229.132.*]
    czy można podać CEDC o odszkodowanie KNF nałożył karę (Ponadto, brak terminowego podawania inwestorom aktualnych informacji finansowych o CEDC miał miejsce w okresie bezpośrednio poprzedzającym anulowanie akcji tej spółki, notowanych na warszawskiej giełdzie, a zatem inwestorzy zostali pozbawieni informacji, które mogłyby im pozwolić na podjęcie świadomej decyzji, np. o wycofaniu się zainwestowania w CEDC. Stąd Komisja podjęła decyzję o nałożeniu na CEDC kary pieniężnej w wysokości 800 tysięcy złotych.) tak podaje KNF to może podać CEDC o odszkodowanie za wprowadzenie w błąd?
  • Re: czy można podać CEDC o odszkodowanie? Autor: ~miałemAkcje [91.234.102.*]
    Dnia 2015-06-17 o godz. 11:20 ~a_moze napisał(a):
    > czy można podać CEDC o odszkodowanie KNF nałożył karę (Ponadto, brak terminowego podawania inwestorom aktualnych informacji finansowych o CEDC miał miejsce w okresie bezpośrednio poprzedzającym anulowanie akcji tej spółki, notowanych na warszawskiej giełdzie, a zatem inwestorzy zostali pozbawieni informacji, które mogłyby im pozwolić na podjęcie świadomej decyzji, np. o wycofaniu się zainwestowania w CEDC. Stąd Komisja podjęła decyzję o nałożeniu na CEDC kary pieniężnej w wysokości 800 tysięcy złotych.) tak podaje KNF to może podać CEDC o odszkodowanie za wprowadzenie w błąd?

zawsze to możesz zrobić
  • Re: czy można podać CEDC o odszkodowanie? Autor: ~Matoł [87.207.215.*]
    Podaj tego dziada w kufajce to może trafi do pierdla na cacy .. heeee... heee...
    Zapomniałem jeszcze o nieudacznikach sami napiszcie co z nimi zrobic ... ????
  • Re: czy można podać CEDC o odszkodowanie? Autor: ~zebrak [83.27.25.*]
    dzisiaj mija 2 lata jak wykasowali nam akcje z kont :(
    Dzisiaj mija dwa gody a ten w kufajce i nieudaczniki sobie chodzą jakby nigdy nic i uważają że nic się nie stało a powinni byc gdzie heeee... heee.... w cupie i żrec zupe z brukwi ?????
  • Re: czy można podać CEDC o odszkodowanie? Autor: ~miałemAkcje [46.189.28.*]
    dziki kraj.zamykają tych co nie trzeba i robią afery na pokaz
  • Re: czy można podać CEDC o odszkodowanie? Autor: ~Matoł [5.60.26.*]
    Czy któremu już wypłaciły jakie odszkodowanie - tylko w towarze nie bieżcie niech sobie sami wychlają to co udiełały ... heeee... heeeee...
  • Re: czy można podać CEDC o odszkodowanie? Autor: ~NOWY [212.14.63.*]
    A ja nadal czekam na moja kasę!!!!
  • Re: czy można podać CEDC o odszkodowanie? Autor: ~Matoł [87.207.194.*]
    Sniło mi się dzisiaj że sprawcy rabunku stulecia i pomagierzy nieudaczniki trafią w przyszłym roku do pierdla to jest nagroda za zagrabione cudze mienie tylko niewiem gdzie ten pierdel jest zlokalizowany i ile lat będo odpracowywac - ponoc ten w kufajce będzie miał najlepszą fuche - operator ręcznej koparki i młota ,, JÓZEFA " to mu się należy jak psu zupa ... heeee... heeee..
    Oby!! Pozdrawiam
    Ciekawe jak ten w kufajce wybrnie z tego co nam ukrad nawet legalnym bimbrem go wykańczją heeee... heeee... na kolana i odaj to co zwinołeś porząnym ludziom - mały jak przyjdzie to go jeszcze pogoni czas nieuchronie nadchodzi oooddos , oooodddos wszystko razem z odsetkami .. heeeeee... heeee,,....
  • Re: czy można podać CEDC o odszkodowanie? Autor: ~miałemAkcje [91.234.102.*]
    Dnia 2015-07-30 o godz. 11:44 ~Matoł napisał(a):
    > Ciekawe jak ten w kufajce wybrnie z tego co nam ukrad nawet legalnym bimbrem go wykańczją heeee... heeee... na kolana i odaj to co zwinołeś porząnym ludziom - mały jak przyjdzie to go jeszcze pogoni czas nieuchronie nadchodzi oooddos , oooodddos wszystko razem z odsetkami .. heeeeee... heeee,,....

nie wybrnie,odda,albo Ci co nic nie zrobili
  • Re: czy można podać CEDC o odszkodowanie? Autor: ~zgrywus [178.36.30.*]
    Popieram poprzednika Pozdrawiam
    Ja też. Pozdrawiam i co???? czekamy, aż oddadzą nam to co nasze!!!
  • Re: czy można podać CEDC o odszkodowanie? Autor: ~zebrak [83.27.22.*]
    link 
    Obnizenie kary wiaze się z trudna sytuacja finansowa spolki. Ech, a co z nasza sytuacja i pustymi kontami bez akcji. Tym sie nikt nie przejmuje. Niby człowiek się już pogodzil, a jednak jak cos takiego czyta to boli .................. 

Dnia 2015-08-05 o godz. 22:37 ~zebrak napisał(a):
    >link
    > Obnizenie kary wiaze się z trudna sytuacja finansowa spolki. Ech, a co z nasza sytuacja i pustymi kontami bez akcji. Tym sie nikt nie przejmuje. Niby człowiek się już pogodzil, a jednak jak cos takiego czyta to boli .................. 
    >

następny dowód że są dogadani.niby kara,teraz niby odpowiedź że zła kondycja finansowa i zapewne anulacja kary. "żebrak" nie ma co się godzić ze stratą,trzeba tym sprzedajnym nierobom życie umilać i domagać się swojego,zagwarantowanego,ceny wykupu,chyba że to z góry było zaplanowane,to ktoś musi za to odpowiedzieć,tak to widzę
    ŻEBRAK - może ty się pogodziłeś ale dla mnie i wielu innych to jest zwykły wał wyrolowali nas mówiąc że zgodnie z prawem tylko u nas takiego prawa nie ma a teraz kombinują chyba opylic koledze mówiąc że mają problemy i tak załatwią nas bo slad się urwie kufajka nas wydyma przy pomocy naszych niudaczników heeee.. heeee.. ( mam cichą nadzieje w małym że to towarzystwo poprzymyka na swoim miejscu )....
  • Re: czy można podać CEDC o odszkodowanie? Autor: ~omnibus [195.116.196.*]
    Proponuję po zmianie władzy temat PIS owi podać, może jakaś komisja się pojawi :)
    Dnia 2015-08-13 o godz. 17:45 ~omnibus napisał(a):
    > Proponuję po zmianie władzy temat PIS owi podać, może jakaś komisja się pojawi :)

Komisja może nie powstanie, ale przed wyborami na pewno obiecają wszystko
  • Re: czy można podać CEDC o odszkodowanie? Autor: ~krata [91.213.137.*]
    Witam, dla mnie to ewidetnie wina urzędników bez wzglednie czy to knf czy gpw. Wprowadzenie w błąd inwestorów. Nie wiem czy można skarżyć się w IOSCO (International Organization of Securities Commissions) na  knf który jest członkiem tej organizacji? Wydaje mi się że to już tylko skarga do międzynarodowych instytucji może pomóc.
    Dnia 2015-08-31 o godz. 11:30 ~krata napisał(a):
    > Witam, dla mnie to ewidetnie wina urzędników bez wzglednie czy to knf czy gpw. Wprowadzenie w błąd inwestorów. Nie wiem czy można skarżyć się w IOSCO (International Organization of Securities Commissions) na  knf który jest członkiem tej organizacji? Wydaje mi się że to już tylko skarga do międzynarodowych instytucji może pomóc.

Masz jakiś pomysł?
  • Re: czy można podać CEDC o odszkodowanie? Autor: ~Matoł [46.215.69.*]
    Sniło mi się że mały przeczesywoł kieszenie temu w kufajce czy czasami niema naszych zrabowanych diengów ale komisyjnie żeby nieudaczniki nie zaświadczyli że te diengi to były tego w walonkach i wtedy przebudziło mnie głośne pianie koguta który piał z przerażenia bo w obejścu kręcił się lis wielkości psa fałszywa bestia od złodziejstwa heeee... heeee...
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 17:33:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.