Hans , ja już nie wiem jak do was pisać. Może piszę nie po polsku ? Może po arabsku ? Ile to razy proszę, aby moje wpisy czytać uważnie.
1. Napisałem wyraźnie, że moim zdaniem kurs GTC ma już za sobą dno i tak dalej twierdzę. z tego jednoznacznie wynika, że ewentualne spadki mogą być jedynie korektami, ale już trendu wzrostowego ! 2. Ostrzegłem was wyraźnie przed tą korektą, mało tego napisałem, że dużą część akcji sprzedałem ! 3. Wczoraj po powrocie z Weekendu napisałem, że GTC wisi i miałem na myśli formację WISIELCA jak się tam utworzyła ! 4. Nie uważam, ponadto, aby ten spadek był jednodniowy. Moim zdaniem potrwa dłużej.
Bardzo was więc proszę, nie wkładajcie mi do gęby proroctw, bo nie jestem prorokiem a jedynie analitykiem a jeśli już, to piszcie o tym co powiedziałem a nie o tym co wam po głowie chodzi i co myślicie, że powiedziałem jak nie powiedziałem. To jest proste jak podanie ręki.
Kamerdyner W moich wpisach dotyczących GTC nie ma ani jednej SPRZECZNOŚCI ! Jeśli ktoś twierdzi inaczej, to proszę to zacytować. No chyba, że się słucha co wypisują hajterzy, ale to już inna bajka. Na WIGU oraz WIGU 20 Mamy spadkową formację Gartleya !
Fajnie napisane . Uważam, ze ja ktoś chciał wziac naprawdę sporo akcji powinien wykorzystać juz dzisiejsza gwałtowna korektę. osobiscie widzę tutaj juz wygaszanie obrotów na spadkach i popyt będzie juz dochodził do głosu.
Dnia 2015-03-23 o godz. 10:30 ~mrkuchar napisał(a): > Fajnie napisane . Uważam, ze ja ktoś chciał wziac naprawdę sporo akcji powinien wykorzystać juz dzisiejsza gwałtowna korektę. osobiscie widzę tutaj juz wygaszanie obrotów na spadkach i popyt będzie juz dochodził do głosu.
nie chwal dnia przed zachodem słońca , zamiast papugować CK , przeczytaj lepiej raport
Dnia 2015-03-23 o godz. 10:36 kamerdyner-profesora napisał(a): > I tu się z toba nie zgadzam mrkuchar. > Uważam, że dzisiejszy spadek tylko potwierdzi formację wisielca i spadek na GTC będzie dalej kontynuowany.
Gamoniu bez szkoły , akurat tylko zobacz jaka Twoja wiarygodność na tym forum jest na poziomie zerowym :)
To co się obecnie stało z GTC jest przykładem na to, że oprócz analizy samej spółki, trzeba analizować równocześnie to co dzieje się na średnich rynkowych ( gdzie jak pamiętacie napisałem w piątek, że widzę wyraźną słabość) , oraz to co dzieje się na kontraktach na wig 20. Podejrzewam nieśmiało, że nikt z was tego dotychczas nie robił i wyrażam nadzieję, że przynajmniej od tego momentu jeden z was na to będzie zwracać uwagę. Nałożyła się bowiem korekta na akcjach GTC, z korektą na kontraktach. Powstała formacja Gartleya, która to potwierdziła a wynik widzicie sami.
ja widzę słabość GTC od 2011 roku , do dzisiaj nie widzę pozytywów na GTC i w cale nie potrzebuje znajomości kresek AT GTC nie radzi sobie w tej rzeczywistości i zaczyna tonąc w długach Rating GTC to CCC+ , więc spółka jest zagrożona upadłością
Może i nie widzisz antygtc, ale to wyłącznie twoja zasługa. Na tym wzroście obecnie zarobiłem na tych akcjach kilkanaście tysięcy, ale jak mniemam dla ciebie, to gra nie warta świeczki.
Dnia 2015-03-23 o godz. 11:09 kamerdyner-profesora napisał(a): > Może i nie widzisz antygtc, ale to wyłącznie twoja zasługa. > Na tym wzroście obecnie zarobiłem na tych akcjach kilkanaście tysięcy, ale jak mniemam dla ciebie, to gra nie warta świeczki.
to że zarobiłeś to nie zmienia faktu , że GTC jest słabe na bankrutach też można zarabiać zawsze ktoś zarabia i ktoś traci
GTC nie jest bankrutem i nigdy nie było. Owszem sytuacja w spółce nie jest różowa i z tym się mogę zgodzić. Od kilku miesięcy jest nowy prezes. mam nadzieję, że będzie tą spółką lepiej zarządzał i wykorzysta jej potencjał wzrostowy. Bardzo mocno zaangażowały się w nią fundusze, zwłaszcza amerykanie mają dużą ilość tych akcji. Ale skoro ty uważasz inaczej, to może jestes mądrzejszy od innych. Twój pesymizm bierz sie z tego, że dostałeś na tej spółce baty i nie możesz o tym zapomnieć, ale to już historia nie warta nawet wspomnień.
Dnia 2015-03-23 o godz. 11:20 kamerdyner-profesora napisał(a): > GTC nie jest bankrutem i nigdy nie było. > Owszem sytuacja w spółce nie jest różowa i z tym się mogę zgodzić. Od kilku miesięcy jest nowy prezes. mam nadzieję, że będzie tą spółką lepiej zarządzał i wykorzysta jej potencjał wzrostowy. Bardzo mocno zaangażowały się w nią fundusze, zwłaszcza amerykanie mają dużą ilość tych akcji. Ale skoro ty uważasz inaczej, to może jestes mądrzejszy od innych. > Twój pesymizm bierz sie z tego, że dostałeś na tej spółce baty i nie możesz o tym zapomnieć, ale to już historia nie warta nawet wspomnień.
jeszcze nie jest bankrutem , ale jak tak dalej będzie jak jest to może być za kilka lat od 4 lat się stacza w dół , tego nie zaprzeczysz , same odpisy i przeszacowania w dół i straty pod pretekstem magicznego kryzysu , aż mi się śmiać chce z tych raportów , do tego dochodzi kolosalne zadłużenie którego nie są w stanie spłacić , to jak można taka spółkę wychwalać ???
Jestem ostatni, który tą spółkę chciałby wychwalać. Nic podobnego. Ja jedynie twierdzę, że nie zasługuje na taką opinię jak twoja. Mało tego, dla mnie najważniejsze, że jej wykres jest geometryczny. A jesli zbankrutuje, tak jak twierdzisz, to sam jej krzyż na grobie postawię, bo obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny śnieg, razem z prezesem i radą nadzorczą. Mnie obchodzi wyłącznie to, czy stosując analizę techniczną zwaną niegdyś księżycową, mogę na tym papierze zarobić, czy nie. Ja twierdzę, że jest tu całkiem spory potencjał do wzrostu. A co będzie potem ? Ano jeśli ci co pokończyli studia niektóre i kursy doszkalające tak wspaniale będą zarządzali jak dotychczas, to niech zdycha pod płotem.
Dnia 2015-03-23 o godz. 12:13 kamerdyner-profesora napisał(a): > Jestem ostatni, który tą spółkę chciałby wychwalać. Nic podobnego. > Ja jedynie twierdzę, że nie zasługuje na taką opinię jak twoja. Mało tego, dla mnie najważniejsze, że jej wykres jest geometryczny. > A jesli zbankrutuje, tak jak twierdzisz, to sam jej krzyż na grobie postawię, bo obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny śnieg, razem z prezesem i radą nadzorczą. > Mnie obchodzi wyłącznie to, czy stosując analizę techniczną zwaną niegdyś księżycową, mogę na tym papierze zarobić, czy nie. > Ja twierdzę, że jest tu całkiem spory potencjał do wzrostu. A co będzie potem ? > Ano jeśli ci co pokończyli studia niektóre i kursy doszkalające tak wspaniale będą zarządzali jak dotychczas, to niech zdycha pod płotem.
każdego te spółki na GPW obchodzą tyle co zeszłoroczny śnieg , każdy chce zarobić , ale żeby tu zarobić duże pieniądze a nie jakieś nędzne parę procent , to GTC musi w końcu zaczać zarabiać a jak widac nie potrafi tylko kombinuje jak tu dostać kasę od akcjonariuszy co mi się nie podoba zwłaszcza że żadnego efektu nie ma z tych dodruków tylko dalsze straty i GTC zasługuje na krytykę
Dnia 2015-03-23 o godz. 12:37 ~mrkuchar napisał(a): > Mozna dzisiaj brać tego taniego towaru ile dusza zapragnie :) anty ty masz te akcje czy tylko tak tutaj zasmiecasz wątek?
mam akcje i chce sprzedać , tylko nie mogę bo mam stratę , a oni jeszcze takie beznadziejne raporty publikują to muszę ich krytykować :)
Dnia 2015-03-23 o godz. 13:30 kamerdyner-profesora napisał(a): > Anty GTC, > ja mam lepszy pomysł. Oni niedługo zrobią walne, to ty od razu bracie startuj na prezesa. > Lepiej nie będzie , ale weselej.
:) ja tu jestem anty do GTC to nie mam szans , ale mam czas poczekam na lepsze czasy wiecznie nie będą ponosić strat i może 2015 r. będzie na PLUS ???
Jeśli założymy, że patrzymy na GTC poprzez pryzmat 60 minut i wzrosty zaliczymy do pierwszej fali, to korekta jako fala druga zatrzyma się na wiadomym poziomie i moim zdaniem nie ma się co spieszyć z kupowaniem.
Dnia 2015-03-23 o godz. 15:33 kamerdyner-profesora napisał(a): > Jeśli założymy, że patrzymy na GTC poprzez pryzmat 60 minut i wzrosty zaliczymy do pierwszej fali, to korekta jako fala druga zatrzyma się na wiadomym poziomie i moim zdaniem nie ma się co spieszyć z kupowaniem.
Jak nie ma się co spieszyć z kupowaniem akcji GTC , to w tym czasie wybierz się na lekcję matematyki do szkoły wieczorowej dla dorosłych :)
Dnia 2015-03-23 o godz. 10:14 kamerdyner-profesora napisał(a): > Hans , ja już nie wiem jak do was pisać. > Może piszę nie po polsku ? Może po arabsku ? > Ile to razy proszę, aby moje wpisy czytać uważnie. > > 1. Napisałem wyraźnie, że moim zdaniem kurs GTC ma już za sobą dno i tak dalej twierdzę. > z tego jednoznacznie wynika, że ewentualne spadki mogą być jedynie korektami, ale już trendu wzrostowego ! > 2. Ostrzegłem was wyraźnie przed tą korektą, mało tego napisałem, że dużą część akcji sprzedałem ! > 3. Wczoraj po powrocie z Weekendu napisałem, że GTC wisi i miałem na myśli formację WISIELCA jak się tam utworzyła ! > 4. Nie uważam, ponadto, aby ten spadek był jednodniowy. Moim zdaniem potrwa dłużej. > > Bardzo was więc proszę, nie wkładajcie mi do gęby proroctw, bo nie jestem prorokiem a jedynie analitykiem a jeśli już, to piszcie o tym co powiedziałem a nie o tym co wam po głowie chodzi i co myślicie, że powiedziałem jak nie powiedziałem. > To jest proste jak podanie ręki. > > Kamerdyner > W moich wpisach dotyczących GTC nie ma ani jednej SPRZECZNOŚCI ! > Jeśli ktoś twierdzi inaczej, to proszę to zacytować. No chyba, że się słucha co wypisują hajterzy, ale to już inna bajka. > Na WIGU oraz WIGU 20 Mamy spadkową formację Gartleya !
C K ➡ Napisał , cytuję :
Ostrzegłem Was wyraźnie przed tą korektą , mało tego napisałem , że dużą część akcji sprzedałem ❗. ....
Przecież ten nieudolny Kamerdyner & C K , akurat sprzedał te akcje GTC po 5 złotych i teraz na tym forum pisze wręcz prawdziwe dyrdymały nie z tej ziemi . ....
PS . Wszystko jest opisane w górnych wątkach i zarazem ten człowiek potrzebuje natychmiastowej pomocy biegłego psychiatry :)