człowiek nie jest nieomylny ten kto sprzedaje traci -proste chyba że kupił HAWE ponad 5 lat temu albo gra DT i mieli NON STOP ale na takich też są sposoby -co widać w tej chwili
Także wysokie obroty towarzyszyły wczoraj spółce Hawe. W pewnej chwili kurs był już naprawdę wysoko jednak nie udało utrzymać się do końca sesji tak wysokiej ceny. W efekcie powstaje pin bar, który może sugerować zejście na niższe poziomy. Warto spojrzeć szerzej na wykres, gdyż aktualnie ma miejsce test wybitej już dolnej krawędzi kanału spadkowego, który mieścił w sobie cały, trwający nadal trend spadkowy. Dodatkowo na dnie można zaobserwować formacje trójkąta prostokątnego, którego niebawem powinno dojść do wybicia. Wyjście dołem spowoduje ponowny test poprzednich dołków. Wybicie górą otworzy drogę do oporu 2,26 – 2,29 zł. To o 15% wyżej od obecnej ceny.
Dnia 2015-02-12 o godz. 08:31 ~hwe napisał(a): > Analitycy DM BZ WBK w raporcie z 11 lutego 2015 r. wydali rekomendacje dla następujących spółek: > HAWE (KUPUJ, 4,40),
24 maja 2012 roku Z archiwum:
W wyniku transakcji nabycia w dniu 23 maja 2012 roku BZ WBK Asset Management S.A. zwiększyło swoje zaangażowanie w HAWE do 5 380 465 akcji, co stanowi 5,02% udziału w obecnym kapitale zakładowym oraz w ogólnej liczbie głosów na Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy Spółki. „Zwiększenie zaangażowania BZ WBK Asset Management jest dla nas potwierdzeniem słuszności realizowanej strategii rozwoju HAWE. To kolejny dowód na to, iż renomowane instytucje finansowe pozytywnie oceniają potencjał oraz perspektywy dalszego rozwoju Spółki. Informacja ta szczególnie jest istotna w kontekście zawiązanego w dniu wczorajszym konsorcjum pomiędzy HAWE S.A. i IT POLPAGER S.A.
W tamtym czasie akcje chodziły na rynku powyżej 4 zł :))
Dnia 2016-01-22 o godz. 14:30 ~blackboo napisał(a): > Dnia 2015-02-12 o godz. 15:18 ~blackboo napisał(a): > > DLACZEGO FACHOWIEĆ I SPECJALISTA W TEJ BRANŻY ODSZEDŁ????POMYSLCIE ZANIM DACIE SIE UBRAĆ... > > bankrut, bo zadłużyli HAWE i wydoili z kasy >
potrafi tak nadawać na spółkę przez dobre kilka lat, nawet jakby wtopił to w końcu by sobie dał spokój ..... albo sfrustrowany były pracownik, może dziecko pracownika ..... albo ma interes w tym ... 3-4 lata walić tak w spółkę na forum to trzeba mieć ....
Moja aktywności jest teraz gdy wiem co czeka kurs dlatego przestrzegam drobny ratujcie się puki jest czas. Przestrzegam przed HAWE, a teraz jest tuż przed upadłością likwidacyjną o której jestem więcej niż przekonany że będzie
i choćby tylko jedna osoba uratowała się przed utratą 100 % kasy to już ma sens moje pisanie nie piszę za często ale czas końca HAWE nadchodzi i po nim już nie będę pisał na tym forum z przyczyn oczywistych
a na ratunek nie macie co liczyć
Dnia 2016-01-22 o godz. 14:47 ~pechowyInwestor napisał(a): > potrafi tak nadawać na spółkę przez dobre kilka lat, nawet jakby wtopił to w końcu by sobie dał spokój ..... albo sfrustrowany były pracownik, może dziecko pracownika ..... albo ma interes w tym ... 3-4 lata walić tak w spółkę na forum to trzeba mieć ....
Dnia 2016-01-22 o godz. 14:58 ~blackboo napisał(a): > Moja aktywności jest teraz gdy wiem co czeka kurs dlatego przestrzegam drobny ratujcie się puki jest czas. > Przestrzegam przed HAWE, a teraz jest tuż przed upadłością likwidacyjną o której jestem więcej niż przekonany że będzie > > i choćby tylko jedna osoba uratowała się przed utratą 100 % kasy to już ma sens moje pisanie > nie piszę za często ale czas końca HAWE nadchodzi i po nim już nie będę pisał na tym forum z przyczyn oczywistych > > a na ratunek nie macie co liczyć > > Dnia 2016-01-22 o godz. 14:47 ~pechowyInwestor napisał(a): > > potrafi tak nadawać na spółkę przez dobre kilka lat, nawet jakby wtopił to w końcu by sobie dał spokój ..... albo sfrustrowany były pracownik, może dziecko pracownika ..... albo ma interes w tym ... 3-4 lata walić tak w spółkę na forum to trzeba mieć .... >