I to nazywa się to Redwood. Grupa Kapitałowa .Holding S.A. Kupując w IPO źeby wyrównać straty akconariusz do akcji musi dopłacić około 7. złotych. Małe wyliczenie spółka na starcie była warta 127.5 mln do tego trzeba dodać około 50% inflacja za ponad 7 lat co daje 191.mln pozostało 13 mln realns strata 178 mln daje to stratę 7 złotych na akcję.przy kursie 0.51 pln .Kursy i dopłaty podaję przed resplitem.Niestety akconariusze muszą podzielić rewiry na szukanie po kubłach i źyczyłbym sobie źeby Pan Nowacki nie szperał w moich kubłach.Dla mnie tutaj to raczej game over.
Gorszej padliny ,jak gram trochę na gpw《od 19 lat》 nigdy nie widziałem ,wywaliłem w piątek po 5.10 nigdy więcej takich akcji. Odnoszę wraźenie źe zarządy w innych spółkach w sytuacji takich ogromnych spadków robią interwencje ograniczające spadki. Ale tu w tym zarządzie muszą być jakieś matołki wspóczuje wszystkim.
myślę Szanowny Panie zorientowany że to nie SP anu pękła gumka od majtek i nie zrobiła tak mocnego uderzenia o ziemię że aż SP egzorcysta dostał nerwowych drgań Panowie ktoś ma sraczkę albo usiłuje nas nastraszyć co Wy na to
Od tygodni próbowałem puścić te śmieci w obieg ale odrzucało mi zlecenia. Na szczęście w piątek się udało. 40% straty to nie mało szczególnie gdy się posiada nie dużo. Miałem te papiery od roku i wystarczy mi do końca życia żeby więcej w takie g...no się nie pchać. Nie wiem kto skupuje po jednej akcji w trakcie dnia ale w takim tempie i po dwóch scaleniach do śmierci bym ich nie sprzedał. Żadnej informacji od zarządu o stracie/ zysku, o planach i strategii. DNO!!!
A co byś powiedział na ponad 7 lat pobytu tutaj i straceniu wszystkiego co osiągnełeś w źyciu i teraz pozostał bruk. i kubły. A niektóre osoby stracą parę tysięcy i dramatyzują .
Nie dramatyzuję. Wszyscy wiemy w co gramy. Niech każdy odpowie sobie czy warto nadal trzymać zamrożone pieniądze w papierach redwood. W tej chwili zlecenie kupna już jest po 4,60 i nie łudzę się że będzie wyżej. Życzę powodzenia.
Dnia 2015-01-28 o godz. 12:09 ~egzorrcysta napisał(a): > Dnia 2015-01-27 o godz. 07:49 ~as napisał(a): > > pisałem, to jest tyle warte co nowickiego majtki , przegniłe w kroku > > 20 naszych baniek zostało spłukane w sedesie. > Asie czy tu jest jakakolwiek szansa ? czy upadłość jest juź pewna ? >
odpowiem wprost , to co sprzedał za 20 mil chce teraz ten co nazywasz prezesem ,( bo ja mam inne zdanie odnośnie tego nic ),odebrać biedocie 500 razy taniej , ja mu życzę żeby w końcu rak zaczął go po trochu szczypać , a te pieniądze wywoływały już powolne duszności , nie uleczalne
widać i to gołym okiem że jakiś grubas podtrzymuje kurs i nie pozwala spaść niżej a to znaczy że to koniec spadków i jak się tłusty obkupi to pomkniemy na północ trzeba tylko trochę czasu
Jaki grubas popyt zerowy a jak coś stoi to poniźej cen tranzakcyjnych.a na podaźy całe mnóstwo.to właśnie grubasy tam stoją i czekają aź drobnica coś łyknie.ale drobnica juź dawno się zorientowała o wartości Pana M.N
Tomasz Michal mnie rownież winny jest sporo pieniedzy.Trzymac smiecia juz nie bede, bo nie ma szans na sensowne wzrosty, tyle że nikt tego nie chce ode mnie kupic.Na szczescie do raportu daleko wiec mam szanse na trafienie leszcza.
Dnia 2015-01-30 o godz. 09:44 ~Mac napisał(a): > Tomasz Michal mnie rownież winny jest sporo pieniedzy.Trzymac smiecia juz nie bede, bo nie ma szans na sensowne wzrosty, tyle że nikt tego nie chce ode mnie kupic.Na szczescie do raportu daleko wiec mam szanse na trafienie leszcza.
Ta podaź ponad 2,3 tys to Twoja? Jak to Twoje to gratuluję wystawiania podaźy na rynku kiedy handluje się jedna akcja dziennie.Pozdr.
Przesadzasz Egzo.Zobacz np na dzisiejszy obrót. Przy takim ssaniu mam szanse w jakieś 2-3 lata pozbyć się reszty.
A tak poważnie moim zdaniem nie ma szans na jakikolwiek zysk, jesli ktoś wszedł w tym samym czasie jak Ty czy Ja. Za kase zainwestowana moglem kupic auto, a teraz to na rowerek trzykolowy dla dziecko starczy. Całe to g...o zwane holdingiem tonie, a zarzad nie ma realnego pomyslu jak ich ratować. Poczekajmy na wyniki i koleine tlumaczenia. Jedyna szansa to inwestor z zagranicy ktory sie zlapie na ladne opakowanie i z duza kasa. Pewnie będzie tez próba wprowadzenia na GPW jakiejś padaczki z tzw portfela ale raczej nie Celmy bo tam cały czas straty.