Jesteśmy na razie w Pit-stopie i zmieniamy opony z deszczowych na slicki a jak wiadomo na na suchej nawierzchni można szybciej wchodzić w zakręty i jeszcze szybciej jechać na prostej.
To tego w kufajce wyślij w droge na byle jakich oponach zobaczymy jak sobie poradzi tylko przed jazdo zbadaj go alkomatem bo on może byc podejrzany że co wychlał byle jakiego napoju heeee... heee.... a i jeszcze niech nie zapomni odac to co przywłaszczył heeee... heeee..
Dnia 2015-01-13 o godz. 14:08 ~miałemAkcje napisał(a): > Dnia 2015-01-13 o godz. 14:02 ~observer napisał(a): > > A już zaczynało być cicho i miło... > > masz z tym problem?
Jak powinieneś pojąć z mojej powyższej wypowiedzi (jeżeli byś nie miał problemów ze zdolnościa rozumienia tekstu pisanego) to z "cicho i miło" nie mam problemu.
Te same problemy w rozumieniu przyczyniły się do twoich błedów na gieldzie z CEDC. Uniwersalnie by ci pomoglo gdybyś je mógl wyeliminować ze swojego życia. Ale tu nie jestem wielkim optimistą...
Dnia 2015-01-13 o godz. 14:28 ~observer napisał(a): > Dnia 2015-01-13 o godz. 14:08 ~miałemAkcje napisał(a): > > Dnia 2015-01-13 o godz. 14:02 ~observer napisał(a): > > > A już zaczynało być cicho i miło... > > > > masz z tym problem? > > Jak powinieneś pojąć z mojej powyższej wypowiedzi (jeżeli byś nie > miał problemów ze zdolnościa rozumienia tekstu pisanego) to z > "cicho i miło" nie mam problemu. > > Te same problemy w rozumieniu przyczyniły się do twoich błedów na > gieldzie z CEDC. Uniwersalnie by ci pomoglo gdybyś je mógl > wyeliminować ze swojego życia. Ale tu nie jestem wielkim optimistą...
Ty jednak masz problemy ze sobą. a tak do rzeczy moje błędy? moja sprawa. i tylko mnie utwierdzasz w tezie: że zaglądasz tu służbowo
Ukraść a przywłaszczyć jest różnica - Tu się nic nie wydarzy ponieważ była to kradzież z przyzwoleniem naszych nieudaczników . jaki był huczny debiut na GPW --CEDC analitycy dawali rekomendacje piękne ,prezes z przydupasami z usa w tym czasie liczyli zyski ale SWOJE ...SZAMBO nie pić tego szajsu - tylko to pozostało i tak to robię i z dala od usarańców..Pozdrawiam
SNIŁO MI SIĘ - że jakiś dziad w kufajce chodził po wsi i żebrał heeee... heeee.... strasznie płakał że bliżniego już nigdy nie skrzywdzi i przysięgał że nikt przez niego już nigdy nie będzie płakał prosił ludzi o przebaczenie jakąś skóre chleba i wtedy przebudziło mnie ujadanie psa .....
Dnia 2015-01-14 o godz. 13:41 ~Matoł napisał(a): > SNIŁO MI SIĘ - że jakiś dziad w kufajce chodził po > wsi i żebrał heeee... heeee.... strasznie płakał że > bliżniego już nigdy nie skrzywdzi i przysięgał że nikt > przez niego już nigdy nie będzie płakał prosił ludzi > o przebaczenie jakąś skóre chleba i wtedy przebudziło > mnie ujadanie psa .....
I w tym momencie sie zorientowales, że to sam szczekałes przez sen; w zwiazku z tym zacząłes skomleć...
Nie zawracajcie sobie tym ciołkiem głowy włóczy się po forach dużo spółek i wcina się bo chce pokazac jaki jest mądry a wychodzi na ciołka lepiej niech krowy na łące obserwuje to może mleka na wieczór udoic mu dadzą heeee... heeeee..
Dnia 2015-01-21 o godz. 09:36 ~NOWY napisał(a): > Witam . Jedyna nadzieja to straty Tariko, chęć powrotu na giełdę po nowa kasę. Musi wówczas pomyśleć i coś zrobić z " nami".
Zrozum, że nawet jeżeli CEDC powróci na giełdę, to NIC, ale to NIC, nie musi z "wami", jak to mówisz, zrobic. Stare akcje CEDC zostały anulowane. Jeżeli nowe akcje zostaną wyemitowane to to będa NOWE akcje, które się nijak nie bedą miały do starych, anulowanych akcji. Nawet jeżeli bedą miały ten sam symbol CEDC.
Myśl o tym w ten sam sposób jak myślisz o starych pieniadzach, które zostały unieważnione i zastąpione nowymi. Stare są warte tyle co papier, na którym zastały wydrukowane. Stare złotówki, nowe złotówki. Spróbuj coś teraz kupić za stare złotówki.
Po jakiego ...... tu siedzisz na forum i dajesz dobre rady, no chyba, że liczysz na honorarium, ale zapewniam cię, że z naszej strony zamiast honorarium możesz tutaj otrzymać jedynie parę h na dobranoc.
Dnia 2015-01-21 o godz. 18:26 ~pikuś napisał(a): > Po jakiego ...... tu siedzisz na forum i dajesz dobre rady, no chyba, że liczysz na honorarium, ale zapewniam cię, że z naszej strony zamiast honorarium możesz tutaj otrzymać jedynie parę h na dobranoc.
To co Ty zrobisz z danymi, które prezentuje to mi wisi i powiewa tak zwanym zwiędłym kalafiorem. Chciałem Ci jednak zwócić uwage, że nie do Ciebie pisałem, i że się po prostu wtrącasz, i to z chamskimi nalotami i z głupowatym nachyleniem w dodatku.
Ale się nie przejmuj zanadto. Nic na to nie możesz poradzić, jako że prostą niewiedzę można stosunkowo latwo naprawic. Glupoty za to się nijak nie da.
niestety observer ma rację , prawda jest taka że puki nie przywrócą starych akcji to nie wiem coby się działo to się nie liczymy . KDPW nic nie zrobi w tej sprawie ponieważ jak to się wyrazili nie posiadali akcji CEDC więc nie mają potrzeby o cokolwiek walczyć poza tym ewentualne przywrócenie dawało by złudne poczucie posiadania akcji ....
Dnia 2015-01-22 o godz. 08:07 ~xz napisał(a): > niestety observer ma rację , prawda jest taka że puki nie przywrócą starych akcji to nie wiem coby się działo to się nie liczymy . KDPW nic nie zrobi w tej sprawie ponieważ jak to się wyrazili nie posiadali akcji CEDC więc nie mają potrzeby o cokolwiek walczyć poza tym ewentualne przywrócenie dawało by złudne poczucie posiadania akcji .... >
co do racji observera mam duże wątpliwości. nie będę komentował jego toku myślenia. a kto czego nie dopilnował i nie wyegzekwował to ustali Sąd. niepotrzebne sianie niepokoju jest dywersją
Oddawać kasę a nie pi....ć. Jak Tariko będzie chciał powrócić na GPW to musi się wytłumaczyć przez tym zagarnięciem naszej kasy ,nie mówiąc już o poprawieniu wizerunku. Kto mu kupi akcje jak znowu może coś wykombinować??? Jego wizerunek jako biznesmena totalista mocno nadszarpnięty!!!! i to jest nasza szansa i o tym piszę. Pamiętacie! jak twierdził,że zapłaci 5 mln dolarów za anulowane akcje???
Dnia 2015-01-22 o godz. 09:00 ~miałemAkcje napisał(a):
> co do racji observera mam duże wątpliwości. nie będę komentował jego toku myślenia. a kto czego nie dopilnował i nie wyegzekwował to ustali Sąd. niepotrzebne sianie niepokoju jest dywersją
Żeby sąd coś ustalił, to najpierw musi być wniesiony pozew sądowy. To, generalnie podchodąc do sprawy, się nazywa "przyczynowość". Masz z tym, jak widać, problemy. Google?
A konfidenci jak zwykle na stanowiskach i pilnują aby niezwłocznie znikały nieprzychylne posty, no ale co zrobić psu rzucili kość to pilnuje pańskiego stołu, bo może za chwilę coś jeszcze z niego spadnie.
Po drugim co do wielkości akcjonariuszem polskiej dystrybucji Środkowoeuropejskiego Corporation (CEDC) Mark Kaufman zdecydowała się w sądzie zgromadzenia akcjonariuszy spółki, w kręgach biznesu mówi o konflikcie Kaufman i właściciela "rosyjski standard" Rustam Tariq. Przy okazji, jak się okazało, pan Tariq wcześniej udział w innych wielkich skandali finansowych Belta The Moscow post przez niezależnych ekspertów.