• Do 22 i 666 Autor: ~jaza [77.253.27.*]
    No i jak tam panowie specjaliści. Gdzie wasze 1.00-1.30 na koniec sierpnia. Mam nadzieję że to już koniec waszej kariery na tym forum. Jesteście w tej chwili kompletnie skompromitowani. Szkoda tylko że oszukaliście wielu niedoświadczonych inwestorów którzy się was posłuchali i sprzedali ze stratą. Jedno tylko jest pocieszające, że ci wszyscy co tu przez was stracili na zawsze was oleją. A reszta będzie wasze komentarze omijać szerokim łukiem.
  • Re: Do 22 i 666 Autor: ~nisse [86.111.104.*]
    tymi frustratami powinny zająć się odpowiednie urzędy za rozsiewanie nieprawdziwych informacji o spółce.
  • Re: Do 22 i 666 Autor: ~jaza [164.127.202.*]
    to pisałem ja-znawca i mądry trzynastoletni mądrala jaza
  • Re: Do 22 i 666 Autor: ~22 [213.158.216.*]
    buta, chciwość i pycha pana zgubił, do tego brak umięjętności czytania tekstu ze zrozumieniem
  • Re: Do 22 Autor: ~jaza [87.205.238.*]
    Tu nie chodzi o pychę, czy chciwość . Tutaj chodzi o pewne zasady. Na giełdzie tak jak wszędzie, raz na wozie, raz pod wozem. Chociaż do puki w akcjonariacie jest Solorz i Jędrzejewski nic tu jeszcze nie jest przesądzone. I tak jak dzisiaj jesteśmy w odwrocie, równie dobrze za jakis czas sytuacja może się diametralnie zmienić. Nie takie rzeczy na GPW się widziało.
    Drażniło mnie zawsze jedno.Bezpardonowe, infantylne i bezwzględne parcie do zysków przez tutejszych naganiaczy i oszustów. Do których i ciebie zaliczam. Idziecie po trupach i z troską o akcjonariuszy na ustach. Jesteście pijawkami które wysysają im ostatnia krew. I nie gadaj mi o dobroci serca, altruizmie itp bzdurach. Tam gdzie są pieniądze nie ma bezinteresownej pomocy. Jest za to całe mnóstwo dziadostwa.Teraz też nie jesteście tutaj przypadkowo.
    A wracając jeszcze to twojej oceny, to mam nadzieje że to samo byś powiedział panu Jędrzejewskiemu. On jest w podobnej sytuacji jak reszta akcjonariuszy. I zapewne nie napiszesz że akcje dostał za friko.
    A i jeszcze jedno. Dzisiejsze pajacowanie twojego kolegi, przygłupawego "antydebila". Tylko utwierdza mnie w moich twierdzeniach. Bardzo się dzisiaj 'bezinteresownie" napracował. Pewnie dlatego ze się bardzo o nas zamartwia.
  • Re: Do 22 Autor: ~22 [178.180.10.*]
    w jakim ty świecie żyjesz? musi być tam bardzo ponuro skoro do nikogo nie masz zaufania a twoja frustracja jest tak wielka. Dobra rada otwórz się, szanuj zdanie innych.
    Po prostu żyję w realnym świecie, a nie w wirtualnej rzeczywistości i dziecinnej fantazji.
  • Re: Do 22 Autor: ~22 [213.158.216.*]
    zapewniam cię, że realny świat jest inny, musisz zmienić podejście i co najważniejsze musisz wierzyć. Wiara to podstawa, bo "... jeśli Chrystus z nami, którz przeciwko nam?" Pokój z Tobą Bracie!
    Szkoda że nie miałeś Chrystusa na ustach jak posiadałeś akcje MSX i pisałeś zgoła w odmiennym tonie w kontekście spółki. Widzisz mam dosyć dobrą pamięć i takie rzeczy pamiętam. Ale mimo wszystko dziękuję. Dobrze słyszeć jak się ludzie twojego pokroju nawracają.
  • Re: Do 22 Autor: ~22 [178.180.77.*]
    jak widać miałem rację co spółka potwierdziła oficjalnymi komunikatami, nikogo nie ubliżałem od nieudaczników, analfabetów i płatnych naganiaczy. Niestety ty w tym przodowałeś. A akcje mam do dzisiaj.

• Re: Do 22 Autor: ~pakro [31.63.66.*]
    Tylko ciekawe po co tu jest Elektrim
    Każdy zdrowo myślący człowiek, jak widzi zagrożenie to ucieka. Chcesz powiedzieć, że przewidując katastrofę, zresztą nie raz ja opisując nie sprzedałeś takiego papieru???
    Przed chwilą przecież mi napisałeś :"buta, chciwość i pycha pana zgubił, do tego brak umięjętności czytania tekstu ze zrozumieniem" 
    Ty rozumiem wszystko zrozumiałeś i papier trzymałeś dalej? Liczyłeś że odbije? Przecież to czysta chciwość. Posiadając walor pisałeś źle o spółce negując takie osoby jak ja? Przecież to czysta pycha.
    Dzieciaku, gubisz się potwornie. Nie kontrolujesz tego co piszesz, zresztą już nie pierwszy raz. Oprzytomniej i się nie kompromituj
  • Re: Do 22 Autor: ~mongolgold [83.24.108.*]
    jak to mowia madry czlowiek po szkodzie ….ku przestrodze

• Plejada gwiazd Autor: ~jaza [77.255.213.*] 2015-02-25 12:00
    • Czy nie zastanawia was bardzo, dlaczego ciągle, nieprzerwanie i namiętnie, ludzie bez akcji, przeciwni spółce starają się zadbać o nas i o nasze zainwestowane pieniądze. Czy nie dostrzegacie ich taktyki związanej z ciągłym pisaniem niedorzeczności,przewalaniem akcji z wora do wora, zmianą nicków i działaniem mającym na celu zdyskredytowanie spółki i zachęceniem do wyprzedaż drobnicy.
    • Niestety są jeszcze tacy, którzy dają się na te machloje i oszustwa tej bezczelnej grupy cwaniaków nabrać.
    • Dedykuję to 22, baltazarowi, wydobywcy,zeg,xxx,kazikowi,arnoldowi, mongołowi,art,asowi i ....jak kogoś nie wymieniłem, to przepraszam. Trochę się was nazbierało chłopaki. Musi wam bardzo zależeć.

• Co prawda napisałem ten teks w jednym z wątków, ale myślę że można śmiało go wyemitować jako wątek samodzielny.
    • OdpowiedzZgłoś do moderatora11
    •  Re: Plejada gwiazd Autor: ~sprawiedliwy [83.9.208.*] 2015-02-25 12:10
    • patrzac historycznie nasuwa sie jedna jedyna odpowiedz  
    • chca cie przestrzec przed wtopa pewnie ?????

• kwiecien 2007 cena akcji 300 zl
    • wrzesien 2009 cena akcji 70 zl
    • czerwiec 2011 cena akcji 40 zL
    • maj 2013 cena akcji 3 zl
    • styczen 2014 cena akcji 1.26 zl ufffffff
    • styczen 2015 cena akcji 1.20 zl uffffff

bez komentarza ….zebym nie byl posadzony o naganianie albo dwulicowoscs czyste fakty do sprawdzenia

smialo mozna dodac kwiecien 2015 cena akcji 0.51 gr

pozdrawiam
  • Re: Do 22 Autor: ~pokro [31.63.66.*]
    Ale co wy tu ludzie pokazujecie,na tej spólce były wzrosty i były spadki.Mozna było i stracic i zarobic a wy panowie mongolgoldy czy 22 czesto pisaliscie w dołkach ze spadnie a rosło.Nie wybielajcie sie tak
  • Re: Do 22 Autor: ~pokro [31.63.66.*]
    Tego juz czytac nie mozna
  • Re: Do 22 Autor: ~22 [37.30.183.*]
    bo tacy z nas specjaliści, leszcze przekonani o swojej nieomylności :))), żeby nie powiedzieć frajerzy
  • mongoł Autor: ~jaza [87.205.238.*]
    Jakoś tylko zapomniałeś o wybiciach które pozwoliły zarobić na tej spółce nawet do ponad 300 %. Ale przecież zrobiłeś to niechcący.
    Oj mongol, kto jak kto, ale ty tu się nie wybielisz. Nigdy nie siedziałeś tu ze szczytnych celów. Mamona to twoje motto życiowe. Byłeś dobrym chłopcem jak akcje posiadałeś i zaciętym przeciwnikiem spółki jak je sprzedałeś.Przypomnij wszystkim jak sprzedałeś w okolicach 1,2, apotem skomlałeś i płakałeś żeby dogonić pociąg który pojechał na ponad 2 zł.
    Przepisz 100 razy słowo hipokryzja , może wtedy zrozumiesz kim jesteś.
  • Re: mongoł Autor: ~mongogold [83.24.108.*]
    jaza ty to jednak nierefolmowalny jestes ….udawaj dalej ze ci portfel puchnie

300% zarobic moze i tak ale ty 30% nie potrafisz zarobic a woli scislosci stracic mozna bylo 30 000tys %
  • Re: mongoł Autor: ~mongolgold [83.24.108.*]
    byl kolo msx byl inf korki niezrzeszony fredek i inni jeszcze tylko jaza zostal niestrudzony

• Re: mongoł Autor: ~korki [107.170.205.*]
    Jestem,tylko z przymułami nie ma sensu dyskutowac
  • Re: mongoł Autor: ~niezrzeszony [91.192.165.*]
    Po to mongoł odstałeś wolną rękę, żebyś naganiał. Nadal chcę dokupić tanio, a nie w okolicach 1 zł. DO ROBOTY LENIU.

PS
    Widzę jaza, że masz nowe zwierzątko. A jak ładnie przy nodze chodzi.
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: mongoł Autor: ~pokro [31.63.66.*]
    A biorac pod uwage rok 2006 były wzrosty 1200 %,co to za głupie gadanie

wkoncu sie odezwali naganiacze i nieudacznicy z pelnymi portfelami i jeszcze chca zeby z nich przyklad brac
  • Re: mongoł Autor: ~pokro [178.56.184.*]
    Przestan facet gadac bo sam tu pewnie niezle wtopiłes,tak to jest jak sie w dołkach sprzedaje i na górkach kupuje
    a kto ty jestes …... jakis pajac ..co od miesiaca na msx i pewnie kupil tanio po 1.60 zl
    Nie twoja sprawz zulu
    Ty pewnie po 0.51 sprzedałes
    nerwy puszczaja ????? czy ty taki ham
    Albo przez ciebie ktos strzedał
    no to dobrze zrobil
  • Re: mongoł Autor: ~22 [178.180.59.*]
    jak tam korki co powiesz ludziom, których namówiłeś do kupna po 1,2?
  • Re: mongoł Autor: ~korki [199.189.86.*]
    Po pierwsze nikogo nie namawiałem tylko ostrzegłem ich przed wami,wasze wpisy sa na forum.Po drugie to ludzie mogli duzo zarobic urosło ponad 100 %
    troche wiecej niz 100% ………musi urosnac zeby bylo 1.20 korki myslenie nie boli
    To prawie 100%
  • Re: mongoł Autor: ~22 [37.30.183.*]
    to teraz napisz jeszcze, kto przewidywał 50 groszy
  • Re: mongoł Autor: ~korki [31.61.129.*]
    Nie widze 50 gr. a niektórzy pisali nawet o 0.20
    według tko to jest duzo wyzej
    Ale jednak najpierw były wzrosty,a 0.50 na razie nie widze
  • Re: mongoł Autor: ~22 [188.146.72.*]
    no masz rację 51 groszy to nie to samo co 50, tu się z tobą zgadzam :))) popatrz jak to punkt widzenia zmienia się wraz z punktem siedzenia
  • Re: mongoł Autor: ~pokro [31.63.64.*]
    O 0.51 mozesz sobie kolego pomarzyc
  • Re: mongoł Autor: ~antydebil [164.127.217.*]
    i tak do 5 gr, nastepnego resplitu, a oni przekomarzac sie beda o 1 gr. Jak tko bylo -80, to nieważne bo to tko. Jak jest tko na + ,to najwazniejsza rzecz w spółce. Mówie Wam ze to celowe klakiery pod wieloma nickami, bo nie chce mi sie wierzyc ze mozna miec taki rozum
  • Re: mongoł Autor: ~deg [31.61.129.*]
    Ciekawe koego antydebil,22 z ilu jeszcze nicków i ip bedziesz pisał,juz w tym watku 22,antydebil wystepuje pod kilkoma IP
  • Re: mongoł Autor: ~deg [31.61.131.*]
    Innych oczernia a sam z tysiaca nicków pisze
[x]
MSXRESOUR 25,00% 0,05 2016-03-31 15:28:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.