• Lipa w Sądzie Autor: ~miałemAkcje [91.234.102.*]
    W dniu dzisiejszym Sąd utrzymał w mocy postanowienie prokuratury o odmowie wszczęcia śledztwa przeciwko Cedc. Dalej jesteśmy w ciemnej d.... 4 lipca jest kolejne posiedzenie Sądu w przedmiocie rozpoznania zażalenia na umorzenie śledztwa przez prokuraturę we wspomnianej kwestii
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~zartujesz [173.234.216.*]
    Bankructwo CEDC odbylo sie zgodnie z prawem? O kur...sad w USA tak stwierdzil, wszystkie rynki tak stwierdzily, sad w PL tak stwierdzil, wiekszosc ludzi tak stwierdzila, tylko trzech slepcow-zatwardzielcow-pustoglowow na tym forum tego i nie widzi? No ale oni maje na pewno racje...
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~zgrywus [178.36.181.*]
    Jaki sąd w PL - tak stwierdził ? ochlałeś się tego gówna z CEDC ?
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~zartujesz [173.234.216.*]
    Dnia 2014-06-18 o godz. 15:48 ~zgrywus napisał(a):
    > Jaki sąd w PL - tak stwierdził ? ochlałeś się tego gówna z CEDC ?

Nie umie czytac, czy nie umie mylec?
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~miałemAkcje [91.234.102.*]
    "zartujesz" jest powód dla którego wpadłeś w taką furie i obrażasz innych, których nie znasz? Musisz być wybitną jednostką, w swoim mniemaniu. W rzeczywistości jesreś zwykłym p....... którego nawet nie stać na to żeby mieć akcje, nawet Cedc, zwykły goło.....c
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [173.234.216.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [173.234.216.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~NOWY [77.255.17.*]
    Ze sługusami CEDC nie ma co korespondować.
  • Re Autor: ~mrfiesta [83.25.246.*]
    4lipca tez male raczej szanse mamy??? Czemu to rozdzielili to mnie zastanawia jak prawie jedno i to samo, tylko sygn rozne i ze to umorzenie. Dlugo trwala taka rozprawa byl ktos z was???
  • Re: Re Autor: ~HAhaha [83.26.117.*]
    Zadnej dzisiaj rozprawy w sprawie CEDC nie było , a te wasze Ds. VI 81/13- to inna sprawa. Wy juz nawet ludzmi próbujecie manipulowac...................Ale nic wam z tego nie wyszło................
  • Re: Re Autor: ~miałemAkcje [95.50.72.*]
    Nikt nikim nie manipuluje. A posiedzenie było. Nawet mnie powiadomili wezwaniem. Chcesz Haha podyskutować to podaj adres mailowy
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.73.176.*]
  • Re: Re Autor: ~miałemAkcje [95.50.72.*]
    Beeeee nie znam Pani Agnieszki działam niezależnie i wczorajsza sprawa w Sądzie odbywała się na Mój wniosek
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.26.117.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~HAhaha [83.26.117.*]
    Zadnej sprawy nie było wystarczy zadzwonic do sądu nr. tel na stronie internetowej.
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~Matoł [89.72.10.*]
    Myśle że nie zasądzą dopłaty do każdy sztuki akcji tym co mieli przed rabunkiem żeby wspomóc ruska bo jest biedny i musi to rozruszac , jeszcze można mu zatwierdzic zwolnienie z wszekiego rodzju podatków bo jest w potrzebie nie ma kasy heeee... heeee..
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~mrfiesta [83.25.246.*]
    To bylo czy nie bylo? Sygnatura ds 81 wlasnie nie wiem czego dotyczy i czemu ma to inny numer jak to niby ta sama sprawa, ale 211 jest wazna tam sie prokurator rozpisal i to na bank 4lipca sie wyjasni co dalej
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~HAhaha [83.26.117.*]
    Zadnej sprawy nie było gość chciał was narazić na pośmiewisko...................
    Ale to przecież twój koleżka............................
  • do haha Autor: ~mrfiesta [83.25.246.*]
    a czego dotyczy sygn ds VI 81/13 i czemu na 18 bylo wyznaczone posiedzenie
  • Re: do haha Autor: ~HAhaha [83.26.117.*]
    Zadzwon do sądu to ci powiedzą.......................
  • Re:haha Autor: ~mrfiesta [83.25.246.*]
    Dzieki haha .Ja tam czekam na 4 bo wiem ze to jest najwazniejsze wypociny prokuratora byly niezle , zobaczym co wtedy sad powie
  • Re:haha Autor: ~miałemAkcje [91.234.102.*]
    Prokurator 4 lipca zrobi to samo co było na wczorajszym posiedzeniu, czyli pozostawi w mocy zaskarżone postanowienie. Będzie przygotowane postanowienie wraz z pisemnym uzasadnieniem o utrzymaniu w mocy postanowienia prokuratury. Na postanowienie nie służy zażalenie. Wczoraj Sąd rozpatrywał moje indywidualne zażalenie na postanowienieo prokuratora w przedmiocie odmowy wszczęcia śledztwa przeciwko Cedc w sprawie anulacji akcji VI Ds 81/13. Sygnatura Sądowa XIV Kp 1484/14. I tutaj zaczyna się cyrk. Grupa pomoccedc pod wspomnianą sygnaturą ma postanowienie o umorzeniu śledztwa. Ja składałem indywidualne doniesienie i mnie prokurator pod tym samym Ds-em odmówił wszczęcia śledztwa z tym samym uzasadnieniem co umorzył śledztwo pomoccedc. To dlatego ktoś nie rozumiejący tematu wypisuje brednie. Uważam że mecenas grupy cedc pownien się ze mną skontaktować i połączyć siły
  • Re:haha Autor: ~HAhaha [83.26.117.*]
    Sprawa VI Ds.81/13 -nie dotyczyła CEDC...............
  • Re:haha Autor: ~miałemAkcje [91.234.102.*]
    Dotyczyła CEDC. Chyba że się Sąd lub Prokuratura pomyliła,ale nie sądzę. A dlaczego tak twierdzisz? Uważasz że was wkręcam? A może w czyimś interesie jest fałszowanie prawdy i faktów?
  • Re:haha Autor: ~mrfiesta [83.25.246.*]
    Haha czemu sie tak upiera, wiadomo wszyscy sa zli ze nici raczej z tego beda , ale zeby tak sie upierac po co.
  • Re:haha Autor: ~Hahaha [31.182.89.*]
    Człowieku nie upierać tylko powtarzam że ktos was próbuje wkręcać.
    Dlaczego nikogo nie było 18 -tego w sądzie????????
    Bo nie było sprawy CEDC!!!!!
    CZY TO TAK TRUDNO ZROZUMIEĆ?????????????????
    To po co zawiadomienia byly na ten dzien i ustalono dokladana godzine i sale. Nie pisz glupot haha , kto kogo wkreca
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~Hahaha [31.182.89.*]
    Zadzwon sobie jutro do sądu to zrozumiesz.
    Nie rozumiem po co to robicie, wystarczy zadzwonić .......i prosze o odpowiedz!
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~pikuś [89.73.176.*]
    Witam

Podejrzewam, że zrobili nas wszystkich w h.. i tych z pomoccedc i tych z cedcalternatywa, ponieważ w piśmie z sądu o posiedzeniu w dniu 18 czerwca jest sygnatura VI Ds 81/13, czyli z małym błędem 13 zamiast 14 a ja dysponuję pismem o postanowieniu o odmowie wszczęcia śledztwa z dnia 29 kwietnia 2014 z sygnaturą VI Ds. 81/14 i to jest sedno sprawy, bo oszuści zamienili Ds. VI 81/14 na VI Ds. 81/13 i wszystkich nas skłócili - ale nie ma co się obrażać - trzeba połączyć siły.
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~miałemAkcje [80.52.142.*]
    Mnie się wydaje, że z tymi Ds-ami jest inny temat. Pomoccedc składała doniesienie w 2013 r. a prokurator umorzył śledztwo w 2014 r. Drugie doniesienie alternatywycedc zostało złożone w 2014 r. już po zakończeniu śledztwa pomoccedc. Prokurator dał ciała bo to doniesienie podciągnoł pod wcześniejszy Ds ale odmówił wszczęcia. Na złożone zażalenie pomoccedc ustalono termin na 4 lipca a na złożone przez alternatywę na 18 czerwca. Uzasadnienie prokuratury w obydwu sprawach pomimo innych rozstrzygnięć jest takie samo. Dlatego jest tu pole do popisu dla Pani mecenas żeby tą gafę prokuratury wykorzystała w Sądzie 4 lipca i spowodowała żeby sprawa trafiła do ponownego rozpatrzenia. Ja tak to widzę i uważam że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~Hahaha [83.26.118.*]
    Kto wam w te bajki uwierzy????????????????????????
    Zawiadomienie złożone w 2014 a prokurator podciąga pod inna sprawe z 2013??????????????????
    Ludzie komu taki kit chcecie wciskać i dlaczego??????????????
    Wyszło na jaw że w balona robicie ludzi i teraz próbujecie sie wybielić to tylko najdelikatniejszy komentarz do tego.Wprowadzacie publicznie w bład ludzi.Piszecie ze sprawa jest o 10-45 a na papierze macie 10-15?????????
    A czy ten papier jest oryginalny to sprawdze to w sądzie!
    Kto dzwonił do Sądu?
    Ja bym zadzwonil , ale nie jestem strona na 18, po za tym haha ma cos racje to ktos celowo w blad wprowadza godzina tez sie nie zgadzała. Mam nadzieje ze 4 takich cyrkow nie bedzie
    Nie trzeba być stroną żeby udzielono informacji, to tak na marginesie
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~Hahaha [31.182.89.*]
    Przykro mi Panie Pikuś ale VI Ds.81/13 -taka sprawa jest tylko dotyczy innej sprawy.
    Powtarzam moje pytanie-dlaczego i z jakiego powodu ludzie zostali wprowadzeni w błąd ???????????
    Tylko proszę nie zganiać teraz tego na sąd.
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~hania [89.229.212.*]
    macie teraz jj auto ag kupowac a odrobicie straty
    Niech pikuś poda nr tel bezpośrednio do sądu do sekretariatu wydziału poda nr sygnatury i wszystko jutro ustalimy. Ja wiem że posiedzenie było. Mogę się założyć z niedowiarkami i oponentami
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.72.10.*]
  • Do Sherlocka Holmesa w spódnicy Autor: ~pikuś [89.73.176.*]
    Do Sherlocka Holmesa w spódnicy, czyli pani Hahaha z pomoccedc nic nie dociera i nie ma co na nią liczyć, a szkoda bo rok temu na spotkaniu w Warszawie trochę inaczej to wyglądało a dzisiaj to zamiast oskarżać tych co ukradli akcje, oskarża tych, którzy starają się robić coś pozytywnego w sprawie CEDC, czy to nie wydaje się wam dziwne?
  • Re: Do Sherlocka Holmesa w spódnicy Autor: ~miałemAkcje [80.52.142.*]
    A to tu jest "spiritus omen" tego całego zamieszania,już teraz czaję bazę.
  • Re: Do Sherlocka Holmesa w spódnicy Autor: ~HAhaha [83.26.112.*]
    Jak na razie to wy manipulujecie ludzmi i wprowdzacie celowo w błąd.
    Ludzie nawet do sądu nie potraficie zadzwonić bo się boicie prawdy o 18-tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Do Sherlocka Holmesa w spódnicy Autor: ~HAhaha [83.26.112.*]
    Manipulujecie ludzmi w sprawie sprawy VI Ds.81/13.................
    Dlaczego świadomie oszukaliście ludzi???????????????
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~Matoł [89.72.10.*]
    Nawet cenzura jest na forum jak napiszesz coś prawdy to zaraz usuną może to co teraz napisałem też usuną heee... heeee... przykład idzie z góry a za dół zawsze się biorą heeee... heee...
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~NOWY [212.14.63.*]
    To ci z KNF i podobni nieudacznicy prawdopodobnie kasują wpisy!!! bo nie chcą w eterze infa o swojej nieudolności!! ale MY się nie damy, prawda???>
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~pikuś [89.73.176.*]
    Prawda !!!
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~goo [31.61.131.*]
    Aforti holdig polecam
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~Matoł [77.114.51.*]
    Jak go nigdzie nie wpuszczą na giełde to jeszcze może rok dwa i po sowiecie heeee... heeee...
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~mrfiesta [83.25.247.*]
    To w koncu jak 18 byla jakas rozprawa z cedc czy nie juz nie mowie o przekreconych sygn albo godzinach ale samo posiedzenie czy bylo?????
    Oczywiście że była. Tylko szkoda że ze skutkiem negatywnym. Obawiam się żeby 4 nie było tak samo
  • Do mrfiesta Autor: ~pikuś [89.73.176.*]
    Dziwię się tobie "mrfiesta" ponieważ dostałeś maila ze zdjęciem zawiadomienia o posiedzeniu sądu, które odbyło się 18 czerwca, a tam na zdjęciu jest nawet nr telefonu, który można wykonać aby potwierdzić temat, dlatego ostrzegam wszystkich zainteresowanych tematem CEDC, przed panią "Hahaha", która trzęsie grupą pomoccedc i która ostatnio zaczęła na forum atakować poszkodowanych przez CEDC , czy to nie daje do myślenia, że coś tu jest nie halo ???
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.