W dniu dzisiejszym Sąd utrzymał w mocy postanowienie prokuratury o odmowie wszczęcia śledztwa przeciwko Cedc. Dalej jesteśmy w ciemnej d.... 4 lipca jest kolejne posiedzenie Sądu w przedmiocie rozpoznania zażalenia na umorzenie śledztwa przez prokuraturę we wspomnianej kwestii
Bankructwo CEDC odbylo sie zgodnie z prawem? O kur...sad w USA tak stwierdzil, wszystkie rynki tak stwierdzily, sad w PL tak stwierdzil, wiekszosc ludzi tak stwierdzila, tylko trzech slepcow-zatwardzielcow-pustoglowow na tym forum tego i nie widzi? No ale oni maje na pewno racje...
"zartujesz" jest powód dla którego wpadłeś w taką furie i obrażasz innych, których nie znasz? Musisz być wybitną jednostką, w swoim mniemaniu. W rzeczywistości jesreś zwykłym p....... którego nawet nie stać na to żeby mieć akcje, nawet Cedc, zwykły goło.....c
4lipca tez male raczej szanse mamy??? Czemu to rozdzielili to mnie zastanawia jak prawie jedno i to samo, tylko sygn rozne i ze to umorzenie. Dlugo trwala taka rozprawa byl ktos z was???
Zadnej dzisiaj rozprawy w sprawie CEDC nie było , a te wasze Ds. VI 81/13- to inna sprawa. Wy juz nawet ludzmi próbujecie manipulowac...................Ale nic wam z tego nie wyszło................
Myśle że nie zasądzą dopłaty do każdy sztuki akcji tym co mieli przed rabunkiem żeby wspomóc ruska bo jest biedny i musi to rozruszac , jeszcze można mu zatwierdzic zwolnienie z wszekiego rodzju podatków bo jest w potrzebie nie ma kasy heeee... heeee..
To bylo czy nie bylo? Sygnatura ds 81 wlasnie nie wiem czego dotyczy i czemu ma to inny numer jak to niby ta sama sprawa, ale 211 jest wazna tam sie prokurator rozpisal i to na bank 4lipca sie wyjasni co dalej
Prokurator 4 lipca zrobi to samo co było na wczorajszym posiedzeniu, czyli pozostawi w mocy zaskarżone postanowienie. Będzie przygotowane postanowienie wraz z pisemnym uzasadnieniem o utrzymaniu w mocy postanowienia prokuratury. Na postanowienie nie służy zażalenie. Wczoraj Sąd rozpatrywał moje indywidualne zażalenie na postanowienieo prokuratora w przedmiocie odmowy wszczęcia śledztwa przeciwko Cedc w sprawie anulacji akcji VI Ds 81/13. Sygnatura Sądowa XIV Kp 1484/14. I tutaj zaczyna się cyrk. Grupa pomoccedc pod wspomnianą sygnaturą ma postanowienie o umorzeniu śledztwa. Ja składałem indywidualne doniesienie i mnie prokurator pod tym samym Ds-em odmówił wszczęcia śledztwa z tym samym uzasadnieniem co umorzył śledztwo pomoccedc. To dlatego ktoś nie rozumiejący tematu wypisuje brednie. Uważam że mecenas grupy cedc pownien się ze mną skontaktować i połączyć siły
Dotyczyła CEDC. Chyba że się Sąd lub Prokuratura pomyliła,ale nie sądzę. A dlaczego tak twierdzisz? Uważasz że was wkręcam? A może w czyimś interesie jest fałszowanie prawdy i faktów?
Człowieku nie upierać tylko powtarzam że ktos was próbuje wkręcać. Dlaczego nikogo nie było 18 -tego w sądzie???????? Bo nie było sprawy CEDC!!!!! CZY TO TAK TRUDNO ZROZUMIEĆ?????????????????
Podejrzewam, że zrobili nas wszystkich w h.. i tych z pomoccedc i tych z cedcalternatywa, ponieważ w piśmie z sądu o posiedzeniu w dniu 18 czerwca jest sygnatura VI Ds 81/13, czyli z małym błędem 13 zamiast 14 a ja dysponuję pismem o postanowieniu o odmowie wszczęcia śledztwa z dnia 29 kwietnia 2014 z sygnaturą VI Ds. 81/14 i to jest sedno sprawy, bo oszuści zamienili Ds. VI 81/14 na VI Ds. 81/13 i wszystkich nas skłócili - ale nie ma co się obrażać - trzeba połączyć siły.
Mnie się wydaje, że z tymi Ds-ami jest inny temat. Pomoccedc składała doniesienie w 2013 r. a prokurator umorzył śledztwo w 2014 r. Drugie doniesienie alternatywycedc zostało złożone w 2014 r. już po zakończeniu śledztwa pomoccedc. Prokurator dał ciała bo to doniesienie podciągnoł pod wcześniejszy Ds ale odmówił wszczęcia. Na złożone zażalenie pomoccedc ustalono termin na 4 lipca a na złożone przez alternatywę na 18 czerwca. Uzasadnienie prokuratury w obydwu sprawach pomimo innych rozstrzygnięć jest takie samo. Dlatego jest tu pole do popisu dla Pani mecenas żeby tą gafę prokuratury wykorzystała w Sądzie 4 lipca i spowodowała żeby sprawa trafiła do ponownego rozpatrzenia. Ja tak to widzę i uważam że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Kto wam w te bajki uwierzy???????????????????????? Zawiadomienie złożone w 2014 a prokurator podciąga pod inna sprawe z 2013?????????????????? Ludzie komu taki kit chcecie wciskać i dlaczego?????????????? Wyszło na jaw że w balona robicie ludzi i teraz próbujecie sie wybielić to tylko najdelikatniejszy komentarz do tego.Wprowadzacie publicznie w bład ludzi.Piszecie ze sprawa jest o 10-45 a na papierze macie 10-15????????? A czy ten papier jest oryginalny to sprawdze to w sądzie!
Ja bym zadzwonil , ale nie jestem strona na 18, po za tym haha ma cos racje to ktos celowo w blad wprowadza godzina tez sie nie zgadzała. Mam nadzieje ze 4 takich cyrkow nie bedzie
Przykro mi Panie Pikuś ale VI Ds.81/13 -taka sprawa jest tylko dotyczy innej sprawy. Powtarzam moje pytanie-dlaczego i z jakiego powodu ludzie zostali wprowadzeni w błąd ??????????? Tylko proszę nie zganiać teraz tego na sąd.
Niech pikuś poda nr tel bezpośrednio do sądu do sekretariatu wydziału poda nr sygnatury i wszystko jutro ustalimy. Ja wiem że posiedzenie było. Mogę się założyć z niedowiarkami i oponentami
Do Sherlocka Holmesa w spódnicy, czyli pani Hahaha z pomoccedc nic nie dociera i nie ma co na nią liczyć, a szkoda bo rok temu na spotkaniu w Warszawie trochę inaczej to wyglądało a dzisiaj to zamiast oskarżać tych co ukradli akcje, oskarża tych, którzy starają się robić coś pozytywnego w sprawie CEDC, czy to nie wydaje się wam dziwne?
Jak na razie to wy manipulujecie ludzmi i wprowdzacie celowo w błąd. Ludzie nawet do sądu nie potraficie zadzwonić bo się boicie prawdy o 18-tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nawet cenzura jest na forum jak napiszesz coś prawdy to zaraz usuną może to co teraz napisałem też usuną heee... heeee... przykład idzie z góry a za dół zawsze się biorą heeee... heee...
Dziwię się tobie "mrfiesta" ponieważ dostałeś maila ze zdjęciem zawiadomienia o posiedzeniu sądu, które odbyło się 18 czerwca, a tam na zdjęciu jest nawet nr telefonu, który można wykonać aby potwierdzić temat, dlatego ostrzegam wszystkich zainteresowanych tematem CEDC, przed panią "Hahaha", która trzęsie grupą pomoccedc i która ostatnio zaczęła na forum atakować poszkodowanych przez CEDC , czy to nie daje do myślenia, że coś tu jest nie halo ???