Musi być jakiś fundamentalny powód tych spadków, o którym nie ma pojęcia drobnica, a o którym dobrze wie grupa dobrze poinformowanych. Zapewne wszystko się wyjaśni, ale będzie już musztarda po obiedzie i zostaniecie z pakietem akcji w garści o wartości papieru toaletowego. Cały rynek ładnie rośnie a tu makabra i blisko paniki.
Trzeba sobie zadać już dzisiaj pytanie, czy nie dojdzie do bankructwa.
Wszyscy wiecie jak z dużym naciskiem nakłaniałem do wyjścia z tych akcji, po ogromnej dystrybucji jaką było widać na wykresie, a niejaki Szybki namawiał was do kupowania.
Teraz jesteście w czarnej d..... i niestety nic dobrego was tu nie czeka.
Trzymajcie się, posyłam wam dwa plutony SS jak to kiedyś powiedział Bruner w ,,Stawce większej niż życie,, , wiedząc , że to i tak nic nie da. Ale wy dzisiaj walczycie właśnie o życie i o przetrwanie.
Przykro mi bardzo.
Tzw. Chodzik... też na ogół pojawią się tutaj na krótko przed szczytem, naganiając na wzrosty i tak, jak teraz, na krótko przed odbiciem, naganiając na spadki. Co prawda jest to śmieszne i tylko dowodzi skrajnej arogancji MNI, ale przede wszystkim jest swoistym barometrem kursu akcji MIT!!
Bo i po co miałby tutaj wracać, niczym Ahaswer Żyd Wieczny Tułacz i pisać podobne brednie, wszak kosztuje to trochę trudu, mógłby w tym czasie, jako samozwańczy analityk specjalista skupić się na kumulowaniu zysków pod innym adresem!!
"Re: Pośmiejecie się aż Was brzuch rozboli
Autor: ~DJ Andrzej [79.191.28.*], 2012-09-16 14:03
Witam wszystkich
Trzy lata temu wychwalałem Chodzika jednak z perspektywy czasu uważam że powinniście myśleć samemu a nie sugerować się głosami innych.
Żadna z ocen sytuacji giełdowych z ostatnich dwóch lat Chodzika nie sprawdziła się . Wręcz przeciwnie doprowadziła do wielu tragedii i nieszczęść ludzkich. Ludzie ufający gadającym na forum prorokom i fachowcom o małej wiedzy i opierających się o fale El stracili wszystko. Jeśli macie jakieś wątpliwości zobaczcie na fora PBG HBPOLSKA. Teraz mogą odliczać sobie od zysków z giełdy przez 5 lat.
Za zyski państwo zabiera kasę a jak udupicie to sami odrabiajcie sobie straty.
Chodzik na tym i wielu innych forach przeżywał wiele zmian osobowości. Jak coś źle przepowiedział to uśmiercał się, zmieniał się w jakąś Mirosławę i inne forumowe twory. Ktoś z ludzi którzy stracili pod jego wpływem kasę namierzyli go i okazało się że jest odizolowaną osoba od społeczeństwa z dostępem do internetu.
Możecie to zweryfikować na innych forach.
Dlatego jeszcze raz PRZESTRZEGAM PRZED CHODZIKIEM
Pozdrawiam wszystkich
PS. Ja też straciłem kasę i to uczy pokory i myślenia przed pochopnymi decyzjami. I tylko kasę a nie jak inni gracze rodziny majątek a w konsekwencji ŻYCIE."
Re: Do fanów Witolda!!!
Autor | ~Mirosława [87.206.143.*] 2009-11-02 15:20 Zobacz wątki dotyczące Trakcja Polska
Zobacz profil Trakcja Polska
Akurat to wyjaśniłam dosyć dokładnie, tylko wszystkie wpisy zostały wycofane przez administratora, więc napiszę jeszcze raz.
Chodzik Księżycowy pozostawił mi swojego laptopa, wszystkie nagrania i notatki, dzięki niemu otworzyłam rachunek inwestycyjny.
Nasuwa mi sie jedno pytanie.
Panie Cercio,
nie ma pan przecież akcji Trakcji Polskiej skąd więc to przywiązanie do tego forum. Nie lepiej prowadzić dyskusię tam gdzie Pan tak wspaniale wszysktim doradzał.?
Na tamtych forach gdzie pana szanują bardziej niż gdziekolwiek i kochaja za trafne prognozy nieprzwdaż ? Dlaczego tam Pana nie chcą ?
Tutaj był Chodzik Kiężycowy i warto było się przeciw niemu związać nawet z innymi aby tylko mu dołożyć. Chodzik pisał , że Trakcja uzrośnie do końca pierwszego kwartału ponad 4.80. To nie jest wcale długoterminowa grognoza. Pożyjemy zobaczymy. Ja posiadam akcje tej spółki więc na tym forum jest moje miejsce a Pan nie posiada więc co tu jeszcze robi ? Skoncentrujmy się na Trakcji a o Chodziku Księżycowym nie ma co pisać bo już po sprawie. Jeśli chodzi o teorie spiskowe no to tak, w tym jest Pan znakomity. Może mój e-mail z Amsterdamu co ?
Chętnie zresztą opowiem o Chodziku więcej jeśli ktoś będzie na pogrzebie. Jestem brunetką i będę w zielonym palcie.
Mirosława
Po pierwsze nie było ani jednego mojego wpisu na MIT, mówiącego o wzroście tych akcji !
Kto tak mówi i kto tak pisze , jest po prostu zwykłym kłamcą. Proszę niech przytoczy ten wpis, wszystkie są nadal na tym forum.
Po drugie, od mojego ostrzeżenia o spadkach, pierwszego, drugiego i dziesiątego, akcje te straciły 50 %.
I to byłoby na tyle. Właśnie poczytałem sobie swoje wypowiedzi sprzed kilkunastu tygodni i ponownie popatrzyłem na wykres MIT.
Powiem wam jedno ! Tak widocznej dystrybucji nie widziałem na wykresie od lat. Było jasne, że duzi z tego papieru wychodzą i oddają wszystko drobnicy. Sami sobie jesteście winni.
Pierwszymi symptomami bankructwa jest chowanie głowy w piasek przez zarząd i prezesa.
Właśnie z taką obecnie sytuacja macie do czynienia.
Pozdrawiam i ostrzegam potencjalnych ,,inwestorów,, przed kupowaniem tych akcji obecnie.Spadająca siekiera poobcina wam palce.
Czy to nie jest ta spółka swego czasu łączona z aferą w strukturach administracji państwowej ?
Pytam, bo nie wiem, a jak nie wiem, to pytam. Bo jeśli tak, to niezależnie od tego, czy byli, czy nie byli winni, sprawa ponownie zostanie wyciągnięta przed wyborami do parlamentu polskiego.
No chyba, że MIT u już nie będzie.
Witam cie DOT. Dzięki mnie zaoszczędziłaś masę kasy, ale tak jak ludzie tuta,j długo nie słuchałaś moich rad, aż wreszcie sprzedałaś, szkoda, że tak późno. Dostałaś solidnego kuksańca od rynku, ale mogło być znacznie gorzej nieprawdaż ?
Zapewne uległaś czarowi Szybkiego jak namawiał aby MIT kupować i kupiłaś. Wszak bardzo go ceniłaś. Należysz do wielu, których wprowadził na pole minowe. Ile masz straty na MIT ?
35-40%. Znowu jesteś nie tam gdzie trzeba, a przestrzegałem, żeby kasę teraz trzymać przy sobie, ale ty jesteś przecież amatorką, a to nie miejsce dla amatorów.
Znowu skończy się tak jak poprzednio. Trzeciego razu nie będzie !
I jeszcze mały drobiazg DOT,
Moje pierwsze ostrzeżenia zamieściłem na forum MIT przy cenie 70 groszy. Każdy to może sprawdzić, wystarczy się cofnąć w czasie. Wszystko jest na forum Bankiera.
Ja Dorotko zalecałbym wizytę u okulisty. Bo każdy kto widzi i nie jest zaślepiony głupotą może sprawdzić po jakiej cenie teraz jest ten papier. Co prawda to jeszcze nie cena toaletowa, ale wszystko idzie w dobrym kierunku.
Na wykresie widać wolumenową formacje odwracania, więc spodziewajcie się odreagowania, czyli pierdnięcia w górę.
A ja pamiętam jak Chodzik - niekwestionowany anty analityk Bankiera - pisał na Bomi " Trzymajcie się , posyłam wam dwa plutony SS " w dniu wybuchu Powstania Warszawskiego , tego dnia kurs Bomi skoczył o prawie TRZYDZIEŚCI PROCENT :))
A gdzie kurs tej spółki jest dzisiaj ?
Czy to była zmiana trendu, czy tylko odreagowanie ?
Czy tego samego spodziewasz się na MIT ?
Skąd wiesz, że nie brałem udziału w tamtym wzroście, albo go nie inicjowałem ?
Zdaje się, że nie tak dawno wyraziłeś swoją opinie w sprawie pewnej spółki i jej kurs zachował się przeciwnie do tego co prognozowałeś, pamiętasz ?
Miałem ci to przypominać do końca świata, ale po co mam to robić, skoro tak naprawdę łazisz za mną po całym forum nie dlatego, że masz jakiekolwiek akcje, a dlatego, że taki jest twój sposób na życie. Ja to rozumie, to ma nawet swoją nazwę. Właśnie dlatego prawie się nie wypowiadam tam, gdzie jestem naprawdę zaangażowany. Zresztą połową kapitału gram na kontraktach terminowych. Ile to już lat za mną kroczysz ? Wiele zapewne i zobacz ciągle jestem i odbieram z rynku swoją daninę w odróżnieniu do tych co się pojawiają, tryskają optymizmem jak chociażby niejaki Szybki, a potem znikają cicho na zawsze i umierają goli. Przecież uważasz się za osobnika inteligentnego, wiec swój rozum masz. Tak jak napisałem, Akcje MIT mnie zupełnie nie obchodzą, obchodzi mnie zachowanie ludzi, którzy je posiadają i to stanowi ciekawe studium analizy psychologii rynku. Niestety, z żalem stwierdzam, że ten aspekt sprawy, niemniej ważny jak samo zawarcie transakcji, zupełnie jest pomijany przez tz. tłum, który znakomicie nadaje się do prowadzenia, jak stado baranów na regularne strzyżenie a potem równie pewny koniec.
Ale musi być coś co przyciąga cię do mnie jak magnez. Zapewne to styl moich wpisów. A może chęć pozostawania w pobliżu najlepszego analityka technicznego na forum Bankiera i zdobywcy wielu nagród w tej dziedzinie.
No i jeszcze o tej spółce co ją tak wychwalałeś, czyli BOMI.
Fatalny przykład wybrałeś, bo akurat była to,, formacja martwego kota,,
Przykład tylko tego, że jak się padlinę wywali z dziesiątego piętra na beton, to mimo wszystko podskoczy.
A może przewidujesz, że podobny los spotka MIT ?
Wiesz Antychodziku, nawet cię przez te lata polubiłem.Ot taki z ciebie pajacyk na sznureczkach co jak mu zagrają to tańczy. Takie czarne nieszkodliwe odbicie mojego charakteru.
Dnia 2014-05-24 o godz. 11:26 ~jendruś napisał(a):
> moim skromnym zdaniem przed wylotem na jednolite zrobia
> jeszcze podbitke i bedzie to okazja do wyjscia z papiera,
> sam sie wpakowalem po 0,60 ale trzymam i jestem czujny ...
tez mi sie widzi taki scenariusz , czekam , tyko frajerzy oddaja na duzej stracie
Sorry ale NIGDY nie wychwalałem Bomi więc nie kłam , co do 50% wzrostu to jednak było prawdą więc znowu wyszło na moje . Wieszczyłeś spadek na Bomi , a tu masz babo placek +50% i to w jeden dzień ...Kolejna sprawa JSW prognozowałem spadek długookresowy więc musisz jeszcze trochę poczekać , nie widzę żadnych przesłanek aby ta spółka zmieniła swój trend jedyny słuszny od chwili debiutu . Co do Szybkiego rozmawiałem z nim ostatnio , zarobił prawie 184 tyś siedzi aktualnie Chicago i bawi wnuka . No i na koniec , przestań zarzucać mi łażenie za tobą bo wiesz , że to nie prawda , to ty cały czas włazisz przede mnie , co tylko chcę coś napisać ty już tam siedzisz i taka jest prawda - czy ja poszedłem za tobą na twój pożałowania godny blog czy to ty przylazłeś na forum bankiera z powrotem ?
No to pozdrów Szybkiego ode mnie, niech bawi wnuka w Ameryce i niech tak pozostanie, chociaż dzisiaj nic nie stoi na przeszkodzie aby i z Ameryki inwestować na GPW. Co do zarobionych przez niego pieniędzy, to oczywiście się pomyliłeś, bo Szybki zarobił ponad ,,12 milionów,, a teraz okazało się, że nasza giełda jest dla niego za płytka.
JSW idzie do góry wiec na razie twoje przepowiednie możesz sobie schować w buty.
Mnie to zresztą nic nie obchodzi, bo tak naprawdę jestem zaangażowany w Netię i nic mi do innych spółek.
Ale wracając do MIT, to spadki pokonały i to bez problemu opór jaki stawiał ostatniej fali wzrostowej, 0.618 współczynnik Fibonacciego i jeśli cokolwiek z tej analizy technicznej kumasz, to przyznać musisz, że to nie jest wiadomość pomyślna.
Własnie skończyłem przegląd wszystkich płynnych spółek i powiem ci, że klimat zaczyna się nieco poprawiać, niestety kiepskie fundamentalnie nadal dołują. W przypadku MIT znamienne jest to, że trudno się dokopać do jakiejkolwiek wypowiedzi zarządu, czy prezesa. Oni po prostu uciekli, no może nie tak dosłownie, ale wiadomo o co chodzi.
Moim zdaniem MIT będzie co najmniej testował wsparcie historycznego dna i miejmy nadzieję, że się tam ten kurs zatrzyma i przynajmniej przejdzie do trendu bocznego. Tak czy inaczej, wszyscy posiadacze tych papierów mają poważny kłopot.
mówiłem wam wczesniej wsparcie dla tego poziomu 0,32 lub 0,33 zł a kupowanie na wyższym poziomie niesie spore ryzyko spadku kursu - ja na ogół zawsze mam racje
CK na dziesięć - pięć i mala trafi , a twoje ,,prognozy" są niestety DUŻO gorsze.
Autor: ~don kichot [83.24.112.*], 2013-05-29 22:53
Wielce szanowny panie CK...
Mówi ci to coś?
Tak się składa, że na twoich prognozach straciłem a gdy robiłem odwrotnie niż namawiałeś - zarobiłem.
Ogólnie na całym Bankierze przez 6 lat napisałem z 10 postów więc nie porównuj mnie z innymi krytykami twojej osoby. Do pisania zmusza mnie tylko przekraczająca wszelkie normy hipokryzja typu "kupujcie od 1,6 to dobra cena", "fala osiągnie 3zł" "sprzedałem po 1,40 to dobra cena do sprzedaży". Ja się ustawiłem na sprzedaż po 1,6 i gdybyś nie zasypał popytu tam by doszło.
Nie będę więcej nawet czytał twoich postów ponieważ będę sprzedawał każdą spółkę na której się ujawnisz a byłaby w moim portfelu i sugeruję to samo innym, którzy inwestują amatorsko. Jest tyle innych spółek.
Przepraszam za idiotę ale w życiu warto patrzeć czy to deszcz czy co innego spada nam na twarz.
No to teraz musisz sprzedać Netię !, bo ja jestem właśnie tam i rosnę jak szczypiorek na wiosnę. Ale powiem ci tak:
Gdybyś stosował się do podstawowych praw jakie obowiązują w analizie technicznej, to kierując się wyłącznie moimi sugestiami, zarobiłbyś w tamtym roku znaczącą kasę, powiem szczerze, dużą kasę, a w tym byłbyś wyraźnie do przodu. Bowiem 40% skuteczność pozwala na giełdzie całkiem dobrze zarabiać a jak nie kumasz o co biega, to chętnie ci to wytłumaczę.
I jeszcze jedno, to co piszę na forum, to tak samo postępuję i nie wiem jak to ci wychodzi, ale mnie wychodzi na plus. Gdzie więc jest pies pogrzebany ? Ano w pierwszym prawie inwestora.
Ale to prawo, przecież wszyscy znacie, bo to podstawa bez której niczego osiągnąć się nie da.
Nie wiem dlaczego jestem jaki jestem i nie wiem dlaczego mnie tak oceniasz, ale wiem na pewno, że nie masz pojęcia o inwestowaniu i nie wiesz jak brzmi pierwsze prawo inwestora.
Poza tym ja wiem, a ciebie nie będę przekonywał, że 40% trafionych inwestycji pozwala osiągać całkiem pokaźne zyski. Skoro nie wiesz jak się to robi, to poproś kogoś na forum aby ci wytłumaczył.
Poza ty nazwij się jakoś,np cymbał, jeleń, owca, czy jakoś podobnie, żebym wiedział komu odpowiadam. Zasraniec też by ci pasowało !
No i macie teraz odpowiedź, dlaczego tak kiepsko to inwestowanie co poniektórym wychodzi.
Obrażanie Chodzika Księżycowego, zawsze kiepsko się kończy dla frajerów co to czynią.
Najpierw cytat:
,,Tak się składa, że na twoich prognozach straciłem a gdy robiłem odwrotnie niż namawiałeś - zarobiłem. ,,
Zmusiłeś mnie do zajrzenia w notatki
Koleś, musisz być wyjątkowym nieudacznikiem. W tamtym roku pisałem o kupnie Sfinksa.
Raz przy 0.90 kupno, 2,35 sprzedaż.
Potem znowu kupno 1.14 i sprzedaż 1.20.
Tu można było jedynie zarobić.
Pisałem aby sprzedawać Trakcje i rzeczywiście bardzo mocno dołowała.
Potem bylem już na Sfinksie, wiec się Trakcją nie interesowałem, a ona po bardzo silnym spadku zaczęła iść do góry. Po drugim wyjściu ze Sfinksa, przeskoczyłem na Trakcję i pamiętam jak dziś na samym szczycie kiedy Szybki nawoływał do jej kupowania ja sprzedawałem. To były wszystkie moje transakcje w tamtym roku, gdzie więc mogłeś stracić ?
Pisałem o spadku na TPSA i był bardzo mocny z dwiema lukami i formacją zdechłego kota.
Pisałem o spadku Arctić i to też świetnie się sprawdziło.
A przede wszystkim w okolicach 0.70 wbrew Szybkiemu wielokrotnie ostrzegałem, że MIT poleci na pysk i tak się też stało.
Gdzie więc straciłeś niedojdo przeze mnie, no gdzie ?
Poza tym z twojego tekstu jasno wynika, że ty nie podejmujesz decyzji samodzielnie a jedynie w oparciu o to forum. Puknij się kilka razy w czoło, to ci to może pomoże. Kto tak robi, no kto ? Pretensje o nietrafione inwestycje, musisz mieć wyłącznie do siebie i to siebie i nikogo innego obwiniaj o straty.
Ja nikogo, do niczego nigdy nie namawiałem i nie namawiam. Przedstawiam tu jedynie moje spojrzenie na spółkę. Przy 0.70 ostrzegałem wielokrotnie i pisałem wielokrotnie o ogromnej dystrybucji jaka tam wtedy miała miejsce. Obecnie uważam, że wsparciem dla tych akcji może być historyczne dno i napisałem, że będzie dobrze jeśli od tego miejsca kurs pójdzie w bok.
Nie wkładaj więc w moje usta słów, które nigdy z nich nie padły.
"Wartość papieru toaletowego" "jestescie w czarnej d...e" to są słowa zachęty?
Sam się gubisz w tym wszystkim. napisałem Ci prosto - namawiasz do opuszczenia pozycji przy rannym kursie 0,39, a nawet cześć sprzedała po 0,38!
Przypomne te słowa już b. niedługo.
No cóż mam pewne przesłanie, które jak mniemam udaje mi się skutecznie ma forach zaszczepiać jego bywalcom. Można by rzec w skrócie wygląda to w przybliżeniu tak:
Chcesz być lekarzem, no to wiadomo. Studia, specjalizacja, masa nauki pracy.
Chcesz być adwokatem, no to wiadomo. Studia dużo nauki, dużo pracy.
Chcesz być inżynierem, no to wiadomo. Studia dużo nauki, masę pracy
Chcesz być inwestorem, no to wiadomo. Studia, dużo nauki, bardzo dużo pracy.
Chcesz być dostarczycielem kapitału na giełdzie, no to wiadomo. Czytanie forum Bankiera, głupie gadanie, zero nauki, wiele pretensji do wszystkich naokoło, tylko nie do siebie. Wiele agresji, koniec żałosny.
Ale ja naprawdę, wierzcie mi, mam wiele szacunku, do tych co mnie tu obrażają, ponieważ, miłe złego początki, lecz koniec żałosny zawsze kończy się tak samo, czyli do piachu.
A wiecie dlaczego, bo obiorę was ze skóry jak obiera się pomarańczę. Sok wycisnę a resztę ciepnę do kosza.
Ale mam nadzieję, że nieliczni z was, po przeczytaniu moich wpisów, zabiorą się do solidnej nauki i po latach będą sobie tak jak ja dzisiaj, popijać herbatę i mieć w nosie waszą krytykę.
Krytyka bowiem i głupota, jak gołębię zawsze wraca do właściciela.
Pytałem o pierwsze prawo inwestora, ani be, ani me, ani kukuryku. No to jak wam się udaje tak długo przetrwać na giełdzie ? Oto jest pytanie ? Moim zdaniem zdecydowanie za długo !
A oto następny przedstawiciel obrażających, niejaki Pataszon, a może po prostu zwykły patałach ? Zapakowany w akcje MIT ze znacznymi stratami i pretensjami do mnie, że te akcje dołowały 50 %.
Ty czytać nie potrafić jak ja pisać, przy 0.70 aby ty sprzedać ?
Wyładuj chłopcze swoje flustracje na Szybkim, adres w Stanach dostaniesz od kolegi, a na drugi raz podejmuj decyzje sam.
Tak jak wspomniałem widać na wolumenie małą formacje odwracającą. Ponieważ w niej energii tyle co kot napłakał,to możecie spodziewać się podskoku.
Chop siup noga w nogę i ja... o podłogę.
A ja ciągle nie wiem czy kupować te akcje ? Nikt mi nie chce z was powiedzieć i nadal nikt nie podał pierwszego najważniejszego prawa inwestora. Czyżbyście mieli jakieś zbiorowe zaćmienie umysłu ?
Zaćmienie umysłu to ty masz ..........................................
Pożegnanie
Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2014-02-13 10:33
Żegnam się z forum bankiera.
Wszystkie wpisy sygnowane moim nikiem od dzisiaj tj. od 13 lutego 2014 roku nie będą moje.
To Mirosława -wypisała go z hospicjum z adnotacją zwłoki oddane do utylizacji a ten gnój chce wrócić ponownie na oddział.A mówiłem żeby dobrze łopatą ziemię uklepać bo z worka po cemencie może się wydostać i proszę jest.
Ależ to Ja Ja (sobie z was robię)
Nie kto inny !
A pierwszego prawa inwestora jak nie było tak nie ma. Dosłownie orka po ugorze !
Panowie, czy ktoś się wreszcie zlituje i poda to prawo, czy pozwolicie mi wierzyć, że na tym forum to same MITomanki siedzą ?
Dnia 2014-05-27 o godz. 10:03 ~Chodzik Księzycowy napisał(a):
> Ależ to Ja Ja (sobie z was robię)
Nie kto inny !
A
> pierwszego prawa inwestora jak nie było tak nie ma.
> Dosłownie orka po ugorze !
Panowie, czy ktoś się wreszcie
> zlituje i poda to prawo, czy pozwolicie mi wierzyć, że na
> tym forum to same MITomanki siedzą ?
Moim zdaniem mit jest w drugiej fali z pięciu elliotta
ja Ja i to jak be rety to ty z siebie robisz gno...
jku bez honoru
Pożegnanie
Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2014-02-13 10:33
Żegnam się z forum bankiera.
Wszystkie wpisy sygnowane moim nikiem od dzisiaj tj. od 13 lutego 2014 roku nie będą moje.
Nie wiem w jakiej fazie jest MIT, ale wiem jedno, nadal nie ma pierwszego podstawowego prawa inwestora. Czy ktoś się wreszcie zlituje.
Jest tam DOT ?
Dorota, przecież trochę się przy mnie nauczyłaś i przynajmniej ty powinnaś znać tą podstawową zasadę, która tu na tej spółce została złamana prawie przez wszystkich !!!!
Nie rańcie mi serca proszę, jak macie zarabiać, przecież to niemożliwe.
Panowie, to o co pytam to przedszkole inwestycyjne, kumacie ?
Ale, pozwólcie, że zapytam, ,,fundamentalistów,, przede wszystkim. Gdzie jest prezes tej spółki i jak komentuje ten spadek ?
Bo jeśli dobrze sobie przypominam notowania, od początku wejścia na giełdę, to jest to ruch tylko w jedną stronę ( nie patrzeć na korekty)
No i nadal nie mam odpowiedzi, czy to ta spółka, która była zamieszana w afery ostatnich miesięcy.
Panowie to nie są żarty to ,,Stawka większa niż życie,,
A ten co was na tego konia wsadził, uciekł do Stanów. (bawić wnuki i tak z inwestora zrobił się niańką). Tam go nie dopadniecie, Szybko nie wróci ! Tam internetu nie ma.