Forum Giełda +Dodaj wątek

-------------2013R - 3 zl na SFINKSIE-----------------------

CK na dziesięć - pięć i mala trafi , a twoje ,,prognozy" są niestety DUŻO gorsze.

Autor: ~don kichot [83.24.112.*], 2013-05-29 22:53
Wielce szanowny panie CK...
Mówi ci to coś?
Tak się składa, że na twoich prognozach straciłem a gdy robiłem odwrotnie niż namawiałeś - zarobiłem.
Ogólnie na całym Bankierze przez 6 lat napisałem z 10 postów więc nie porównuj mnie z innymi krytykami twojej osoby. Do pisania zmusza mnie tylko przekraczająca wszelkie normy hipokryzja typu "kupujcie od 1,6 to dobra cena", "fala osiągnie 3zł" "sprzedałem po 1,40 to dobra cena do sprzedaży". Ja się ustawiłem na sprzedaż po 1,6 i gdybyś nie zasypał popytu tam by doszło.
Nie będę więcej nawet czytał twoich postów ponieważ będę sprzedawał każdą spółkę na której się ujawnisz a byłaby w moim portfelu i sugeruję to samo innym, którzy inwestują amatorsko. Jest tyle innych spółek.
Przepraszam za idiotę ale w życiu warto patrzeć czy to deszcz czy co innego spada nam na twarz.

https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=3061556&strona=1

.......................................................................

Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-05-29 15:33
... Pogadamy o Sfinksie jeszcze w tym roku, jak notowania przekroczą poziom 3 zeta.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LARK 0,00% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.