• zażalenie Autor: ~zyx [82.146.243.*]
    Czy wniesiono zażalenie od decyzji prokuratora o umorzeniu śledztwa?
  • Re: zażalenie Autor: ~Matoł [89.72.91.*]
    Można wnieśc też zażalenie np....... do króla złodzieji może się wstawi heeeeee.... heeeee....
  • Re: zażalenie Autor: ~miałem akcje [91.234.102.*]
    miałem akcje.nie złożyłem doniesienia do prokuratury.czy mam jeszcze jakieś szanse na walkę o swoje?
  • Re: zażalenie Autor: ~zgrywus [178.36.190.*]
    Oczywiście że jeszcze możesz złożyć doniesienie do prokuratury -a w wypadku umorzenia dochodzenia przez prokuratora masz 7-m dni na złożenie zażalenia-licząc od daty otrzymania pisma o umorzeniu
  • Re: zażalenie Autor: ~pikuś [89.73.176.*]
    Potwierdzam, że każdy, kto do tej pory nie złożył doniesienia do prokuratury, może to cały czas zrobić i jak dostanie status poszkodowanego, to będzie miał prawo uczestniczyć w postępowaniu, ponadto należy pamiętać, że im więcej byłych posiadaczy akcji złoży doniesienie tym lepiej, bo "w kupie siła"
    dzięki.czy trzeba zawiadomienie złożyć do konkretnej prokuratury?
    Do Konkretnej:

Prokuratura Okręgowa w Warszawie
    Wydział VI do Spraw Przestępczości Gospodarczej
    Ul. Chocimska 28,
    00-791 Warszawa

Przykładowy wzór:

http://www.mpips.gov.pl/userfiles/File/Departament%20Pomocy%20Spolecznej/przemoc%20w%20rodzinie/Zawiadomienie_przestepstwo.pdf

Postaram się później wkleić trochę treści
    Podaj maila to ci wyślę konkrety, ale tylko w takiej formie np. wojtek.malpa.op.pl
    bo jak podasz normalnie to zaraz usuną.
    to muszę założyć,chyba że masz takiego to podaj a Ja napiszę do Ciebie
    no jak ty nie masz maila, to jak chcesz do mnie napisać ?
  • Re: zażalenie Autor: ~mrfiesta [83.8.212.*]
    PIkus szkoda czasu na takich, wiem ze tez sam troche dupy dalem z tym odbieraniem i zazaleniem , ale kilka wnioskow jak pojdzie tez byloby dobrze. Teraz i tak wszystko w rekach boga i sedziego . Mysle ze i tak jedyna droga jakby menedzer w Usa wywalczyl 7 maja jak dobrze pamietam rozprawa
    Co prawda czasu szkoda , ale pieniędzy też, ale będzie nowa wersja doniesienia do prokuratury, która skupia się bardziej na polskich instytucjach i mimo, że umorzyli śledztwo w pierwszej instancji to trzeba dalej aktywizować tych co nie wysłali doniesień, bo skoro w d... maja nas także ci co żyją z pieniędzy podatników, to warto im o tym fakcie co jakiś czas przypomnieć choćby przy pomocy kolejnych i kolejnych doniesień.
    dzięki za adres prokuratury,jeżeli możesz prześlij mi na maila wskazówki do zażalenia,będę wdzięczny
    sorry pikuś teraz dopiero załapałem,napisz lew705.małpa.gazeta.pl
  • Re: zażalenie Autor: ~komar71 [193.200.20.*]
    Witaj :pikuś " posiadałem kiedyś akcje CEDC które oczywiście mi zniknęły z konta , nie mam żadnego potwierdzenia z biura maklerskiego moje pytanie do ciebie brzmi czy ja mogę składać doniesienie do prokuratury i pisać pisma do senatora,jeśli tak to prześlij mi na pocztę komar71@interia.pl formę pisma do prokuratury.
    Z góry dziękuję i życzę miłego dnia.
    nie musisz mieć zaświadczenia, ale możesz wystąpić do swojego biura maklerskiego i Ci wystawią bez problemu.wzór pisma do senatora masz na forum a do prokuratury sprawdż maila
  • Re: zażalenie Autor: ~mrfiesta [83.8.212.*]
    Apeluje z tych pomoccedc ze konspiracja wam i tak nic nie daje wszyscy jedziemy na tym samym wozku by wymusic cos na wladzy polskiej potrzeba sily jak PIKUS mowi prokurator zaznaczyl ze wpynelo sporo wnioskow , mysle dlatego niby sie tak rozpisal jaki to on madry. Kuczowych swiadkow nie przesluchal TARIKO powienien sie tlumaczyc ewidetnie dzialał na szkode nas wszystkich. Moze faktycznie jak nie wyjdzie zostanie procec cywilny z powództwa.
    a co jest nie tak z tymi pomoccedc? właśnie bardzo ucichli od wakacji
    miałem akcje sprawdź skrzynkę czy dostałeś maila
    Tak naprawdę doniesień do prokuratury było 50 kilka, a z pomoccedec raptem 20 kilka, a gdyby nie było konspiracji ze strony pomoccedec to mogło być co najmniej kilkaset doniesień, a jeszcze lepiej zagrali koledzy z pomoccedc- znaczy gorzej - jak powstał problem udostępnienia pisma o złożeniu zażalenia, bo konspiracja była wtedy tak wielka, że jak poszło z 10 zażaleń do prokuratury to trzeba będzie Bogu dziękować, no ale co zrobić jak ktoś się trzyma teorii, że im mniej tym lepiej to mówi się trudno, no ale chyba nawet dziecko wie, że jak wpłynie choćby jedno zawiadomienie to od razu jest ono w zasięgu wszystkich zainteresowanych danym tematem i dlatego niech każdy zainteresowany zada sobie pytanie czy konspiracja pomoccedc służy sprawie, czy jej szkodzi ?
    dla mnie też było dziwne, że tak szybko ucichło. Dlatego wielu się zastanawiało o to w tym wszystkim chodzi, to był błąd, że na wiele miesięcy nikt nie robił szumu i tylko nieliczni się udzielali, to fakt trzeba nagłaśniać sprawę i coraz więcej o tym mówić, zainteresować media, może Lisa Jaworowicz i lokalnych dziennikarzy
    dzięki odpisałem
  • Re: zażalenie Autor: ~zgrywus [178.36.50.*]
    A jeszcze nie jest za póżno dzwoń do Lisa Jaworowicz może tematem zainteresuje się Fajbusiewicz,,, na tropie -myślisz że wszyscy redaktorzy odważą się lub zainteresują tym gnojem O ile dobrze pamiętam sytuację CEDC opisał jeden dziennikarz z Faktów i Mitów i cisza a nasi tzw,artyści wyli iprzygrywali ....do kotleta na imprezie tarika
  • Re: zażalenie Autor: ~mrfiesta [83.8.48.*]
    Bo to cos od poczatku bylo nie tak ze przewodniczacy pomoccedc od razu zostal wybrany nie zapytali kto mial najwiecej akcji zna sprawe ma jakies znajomosci wsrod prawnikow. Tak samo bylo jak odbylo sie rzekome spotkanie , wszystko rapu ciachu to wiadomo ze nikt w ciemno nie chcial placic 300zl za przystapinie. Ci co zaplacili zostali obieci ochrona wielkiej konspiracji , a reszte mieli gdzies zamiast polaczyc sily, to nawet jakby nas wiecej bylo to mozna bylo cos zejsc z ceny nie wierze ze za 100zl by sie nie znalezli ,a byloby nas duzo wiecej. Teraz to juz zostalo postawione na jedna karte , bo pisma o zazalenie tak jak pikus mowi moze bedzie 10, przeciez nie o to chyba w tym chodzi chyba, ze juz nie zalezy na wygranej zeby cos odzyskac , a wiadomo nie male pieniadze poszly. Jakos jak czytalem na hydrobudowie koles mial ze 100osob przewodniczacy i ciagle namawia zeby bylo ich wiecej zebrali bodajrze z 2,7milina juz akcji. A tu u nas cisza wielka tejemnica i nie wiadoma , a mozna bylo powalczyc o wiekszosc ilosc akcjonariuszy jeszcze liczacych sie w tej walce. Mysle ze ta garstka to nic nie wywalcza jak tak dalej pojdzie.
    Przecież to jak zbrodnia wojenna - sprawa się nie przedawniła -długopisy ew.drukarki i zawalić prokuraturę pismami narobić rozgłosu media itp.
    i jak napisałem p/w oddał bym życie ........tylko zdrowle nie pozwala
  • Re: zażalenie Autor: ~k.........k [89.79.50.*]
    To mafijne działanie OFE kupowały CEDC za czyje pieniądze ? to wszystko było ułożone ja też straciłem dużą kasę mam wydruki ze posiadałem i wiem ze z mafią się nie wygra takie mamy władzę pisałem do knf gpw dostałem odpowiedz ze zgodnie z przepisami akcje zgineły z rachunku ---ciekaw jestem kiedy zginą mi obligacje Państwowe .....ZŁODZIEJE ...Pozdrawiam okradzionych .....i współczuję nie pić trucizny z CEDC I ROBIĆ ANTY REKLAMĘ TO NAM POZOSTAŁO A TEGO ZŁODZIEJA NIECH H.J SZCZELI RAZEM Z NASZYMI PRAWNIKAMI ...
    k...k podaj maila w formacie konspiracyjnej to znaczy np. wojtek.malpa.op.pl - bo jak wpiszesz normalnie adres to zaraz usuną go z forum, a jak się skontaktujemy to podam ci kilka cennych informacji.
  • Re: zażalenie Autor: ~PLL [94.246.151.*]
    Takze wtopiłem troche kasy na CEDC prosze o kontakt aormaniec.malpa.vp.pl
    PLL proszę sprawdzić pocztę
  • Re: zażalenie Autor: ~Matoł [89.72.91.*]
    Osądzic - i do pierdla , może wtedy kasa moja się znajdzie ...
    kto jeszcze nie złożył zawiadomienia do prokuratury? wisywać się koniecznie i podać adres mailowy wg. wytycznych pikusia
  • Re: zażalenie Autor: ~pawko [79.184.124.*]
    Dostałem zawiadomienie o umorzeniu śledztwa i jak ktoś sugerował wcześniej podaje maila i proszę o wskazówki co napisać w zażaleniu .. rybak1410małpayahoo.com
    pawko sprawdż maila
  • Re: zażalenie Autor: ~pawko [79.184.124.*]
    Dostałem , ale to jest to co mi już umożyli teraz chcę wysłać zażalenie na to umożenie...
    Dnia 2014-02-26 o godz. 12:52 ~pawko napisał(a):
    > Dostałem , ale to jest to co mi już umożyli teraz chcę
    > wysłać zażalenie na to umożenie...

Jak tu ma być dobrze, jak pawko zamiast odpowiadać na maile, liczy na to że ktoś mu na forum wklei gotowca, a najlepiej wydrukuje i wyśle, normalnie ręce opadają
    pawko się napewno ogarnie i zaskoczy.cała ta sytuacja z cedc spowodowała, że u wielu z Nas powietrze zeszło.dlatego potrzeba takich jak "pikuś" żeby Nas zmobilizował do działania
    Ja rozumiem, że większość ludzkości jest bez filmu, no ale jak w życiu przeciętnego zjadacza mrożonego pieczywa zdarza coś nie zwykłego w postaci znikających akcji, to wypadałoby ruszyć beretem i zająć stanowisko w sprawie, no ale ale zrobić lemingi, lemingi................
  • Re: zażalenie Autor: ~zgrywus [77.254.109.*]
    Masz rację w 100%
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.