• Wywalilem bankruta Autor: ~Gruba_ryba [46.205.85.*]
    Lepiej zrealizować zysk niż potem ciąć stratę !
  • Re: Wywalilem bankruta Autor: ~muhahahaha [46.255.40.*]
    te 100 szt wywaliłes gruba rybo?
  • Re: Wywalilem bankruta Autor: ~tłusty_leszcz [109.231.53.*]
    Też wywaliłem śmieciucha po 0,69. Przyciąłem 50% . Za kilka dni do piachu pójdzie, nie ma bata.
  • Re: Wywalilem bankruta Autor: ~re [89.228.33.*]
    To się ze mną załóż.Gratuluję zarobku ale zapomniałeś o fundamentalnej zasadzie- maksymalizuj zyski , minimalizuj straty.Ja co prawda kupiłem dziś jedynie 55k-pewnie też od ciebie - ale nie sprzedam poniżej 3zł gdyż wiem co w trawie piszczy.Nigdy nie sugeruj się opiniami obszczymurków na tym forum.Poza tym szanuj firmę ,która dała ci zarobek.
    Po sprzedaży to już bankrut.Pomyśl zanim coś napiszesz
  • Re: Wywalilem bankruta Autor: ~Olek [89.72.112.*]
    "szanuj firmę która dała Ci zarobek" - no nie mogę :))) co jak co ale o EFH tak powiedzieć to trzeba mieć tupet... Firemka w przeszło roczek spadła ze złotówki na kilka groszy, przynosi straty a zarząd wali akcjonariuszy bez mydła a ten o szanowaniu...:))) A i to "gdyż wiem co w trawie piszczy" - heheheheh ile tu już tak pisało :))) Ja pamiętam 3 zł na EURO2012 (znaczy teraz to 30 zł:))) potem kilka zł pod arabów :)))) itd. itd. ale ważne że akurat Ty wiesz co w trawie piszczy :))) Ale spoko ja Ci powiem - trup piszczy i to coraz bardziej cienko:)) Co nie zmienia faktu, że na takich jazdach można zarobić ale proponowanie komuś aby taką spółę zostawił sobie na noc to szczyt szczytów bezmyślności... więc sorry ale to Ty pomyśl zanim coś napiszesz... Takie spóły właśnie się kupuje jak gorącego kartofla bo nigdy nie wiesz co zrobią z kursem następnego dnia więc z czym do ludzi dzieciaku :))
  • Re: Wywalilem bankruta Autor: ~re [89.228.33.*]
    No i znowu odezwał się nadworny głupek tej spółki.Widzę,że osoba do której kierowałem mój wpis odebrała go spokojnie ale nie ten idiota,który jak zwykle ma ogromne problemy ze zrozumieniem tekstu.Przypominam że to indywiduum na tym forum przysięgało,że jeśli zgodnie z jego proroctwami spółka nie upadnie do końca kwietnia ,to już nigdy nie pojawi się na forum.Ale przecież gówno nie ma honoru.
  • Re: Wywalilem bankruta Autor: ~Olek [89.72.112.*]
    hehhehehe problem w tym, że upadła :))) ale Ty zapewne uważasz że wniosek do sądu o układ to mega fajny news był :))
  • Re: Wywalilem bankruta Autor: ~bob [149.156.58.*]

- Mediatel złożył do sądu pismo o cofnięcie wniosku z dnia 16 lipca 2013 roku o ogłoszenie upadłości układowej spółki - taką informację podała wczoraj sama spółka. Jej powodem jest przejęcie niemal 66 procent udziałów w spółce przez Hawe. Kwota transakcji to niespełna 11 milionów złotych.

bedzie tak samo u nas
  • Re: Wywalilem bankruta Autor: ~bob [149.156.58.*]
    Nie chcą upadłości. Kurs spółki eksplodował

- Mediatel złożył do sądu pismo o cofnięcie wniosku z dnia 16 lipca 2013 roku o ogłoszenie upadłości układowej spółki - taką informację podała wczoraj sama spółka. Jej powodem jest przejęcie niemal 66 procent udziałów w spółce przez Hawe. Kwota transakcji to niespełna 11 milionów złotych.

bedzie tak samo u nas
  • Re: Wywalilem bankruta Autor: ~samon [176.101.130.*]
    ale z ciebie leszcz
[x]
EFH 0,00% 0,03 2015-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.