• jednak cos sie dzieje Autor: ~loko [83.10.250.*]
    Pozew AKCJONARIUSZY CEDC
    Nazwa: Pozew AKCJONARIUSZY CEDC
    Pozew przeciwko: CEDC
    Rodzaj grupy: Otwarta
    Kategoria: Producenci
    Rodzaj roszczenia: Odszkodowanie
    Opis:
    Szanowni Państwo,

DOBRZYNIECKI & PARTNERS LAW OFFICE LLP przygotowuje pozew grupowy przeciwko spółce CEDC w związku z ogłoszeniem upadłości z pokrzywdzeniem akcjonariuszy.

Do grupy prosimy o dołączenie osoby które w chwili ogłoszenia upadłości były akcjonariuszami spółki CEDC.

Zainteresowane osoby prosimy o dołączenie do grupy, szczegóły zainteresowanym podamy wkrótce.

Z poważaniem
    Zespół Prawny

http://www.wspolnypozew.com/grupy/show/pozwy/pozew-akcjonariuszy-cedc
  • Re: jednak cos sie dzieje Autor: ~NOWY [212.14.63.*]
    Jestem za pozwem.Proszę o bliższe info.Pozdrawiam
  • Re: jednak cos sie dzieje Autor: ~wlodas186 [89.228.195.*]
    Proszę o szczegóły
  • mało wam było strat? Autor: ~realista [83.8.16.*]
    Pewnie warunkiem przystąpienia do pozwu będzie wniesienie słonej opłaty kancelarii. Powodzenia
  • Re: mało wam było strat? Autor: ~mol [89.79.89.*]
    http://www.portalspozywczy.pl/alkohole-uzywki/wiadomosci/szykuje-sie-pozew-przeciw-producentowi-wodki-cedc,89127.html
  • pozew Autor: ~swiezak [109.231.54.*]
    http://www.parkiet.com/artykul/27,1333740-CEDC--Dobrzyniecki---Partners-przygotowuje-pozew-grupowy.html
  • Re: pozew Autor: ~młody [141.119.184.*]
    no to jednak walczymy o swoją kase jestem jak najbardziej zaaa pytanie co uda się odzyskać
  • Re: pozew Autor: ~ms [89.76.227.*]
    w podłodze artykuł na ten temat
    ZŁOIC SKURĘ ZŁODZIEJOWI - NA PAL GO !!!
  • do ms Autor: ~zgrywus [79.162.22.*]
    Pal już czeka dawać tą szumowinę !!!!!!!!

ZŁOIC SKURĘ ZŁODZIEJOWI -
    > NA PAL GO !!!
  • Re: jednak cos sie dzieje Autor: ~kobulinski [95.50.17.*]
    Witam, posiadam, a raczej posiadałem tylko 3000 akcji cedc, czy jest sens żeby dołączać się do pozwu, czy to będzie mnie coś kosztowało? jeżeli jakiś procent to było by to uczciwe, ale jak mamy płacić np. 1000zł za nic pewnego, to ja podziękuję.
  • Re: jednak cos sie dzieje Autor: ~Amator [94.124.6.*]
    też się właśnie zastanawiam co jest do ugrania ... ja tych akcji miałem jeszcze mniej
  • Re: jednak cos sie dzieje Autor: ~Matoł [95.40.6.*]
    Matoł by się dołączył jak by go wsadzili do pierdla - nawet dam 2000 dołoże jeszcze jak by mu przydzielili taki lepszy ***** heeee... heee... ona - on
  • co z tego ze malo akcji Autor: ~loko [93.82.76.*]
    co z tego ze malo akcji
    ja miałem 4 tys akcji ale kupionych za 100 tys zł

i co mam podac sie?

Złodzeje
  • Re: co z tego ze malo akcji Autor: ~mrfiesta [79.184.14.*]
    Wlasnie kolega ma racje trzeba walczyc bez wzgledu na ilosc. Jakby tak kazdy podchodzil byloby nas znacznie wiecej.
  • Re: co z tego ze malo akcji Autor: ~pixi [89.79.89.*]
    zobaczymy co panowie adwokaci zaproponują bo na razie jest tylko artykuł w parkiecie i doniesienia w prokuraturze, no ale to i tak jest to postęp w tej nie szczęśliwej dla nas sprawie
  • Re: co z tego ze malo akcji Autor: ~realista [83.8.31.*]
    Nic z tego nie będzie. Jesteście za cienkie Bolki na jakiekolwiek działanie. Niech ktoś coś zrobi, najlepiej za darmo, niech ktoś wniesie pozew, niech ktoś napisze do prokuratury, itp. Żadna kancelaria nie zrobi nic za darmo. Naciągną was na kasę bez żadnej gwarancji na sukces. Prawnicy zarobią bez względu na wynik ewentualnego procesu. Do żadnego procesu zresztą nie dojdzie z takimi "krezusami " jak tu piszecie- kilkaset, kilka tysięcy akcji. Z czym do ludzi? Tu są potrzebne dziesiątki milionów dolarów aby coś zdziałać. Przeciwnikiem jest potentat który nie będzie się zastanawiał czy opłacić najlepszych światowych prawników.
  • Re: co z tego ze malo akcji Autor: ~fufifu [173.234.217.*]
    Dnia 2013-08-07 o godz. 17:21 ~realista napisał(a):
    > Nic z tego nie będzie. Jesteście za cienkie Bolki na
    > jakiekolwiek działanie. Niech ktoś coś zrobi, najlepiej za
    > darmo, niech ktoś wniesie pozew, niech ktoś napisze do
    > prokuratury, itp. Żadna kancelaria nie zrobi nic za darmo.
    > Naciągną was na kasę bez żadnej gwarancji na sukces.
    > Prawnicy zarobią bez względu na wynik ewentualnego procesu.
    > Do żadnego procesu zresztą nie dojdzie z takimi
    > "krezusami " jak tu piszecie- kilkaset,
    > kilka tysięcy akcji. Z czym do ludzi? Tu są potrzebne
    > dziesiątki milionów dolarów aby coś zdziałać. Przeciwnikiem
    > jest potentat który nie będzie się zastanawiał czy opłacić
    > najlepszych światowych prawników.

Nazwa cie kretynem (to bedzie najlzejsze) i zaczna na ciebie krzyczec za 3, 2, 1: wio!
  • Re: co z tego ze malo akcji Autor: ~NOWY [77.253.141.*]
    Ale smrodu mu wytoczymy/ jak pod sidłem tatara/. Jak jest takim potentatem to zapewne nie zależy mu na negatywnym rozgłosie, bo w branży biznesu jest to źle widziane/ w Japonii nie chcieliby z nim nawet zamienić słowa, a wódę tam zapewne będzie pchał!!. A jak wyemituje nowe obligacje i akcje- kto będzie chciał je kupić? li
  • Re: co z tego ze malo akcji Autor: ~smok [89.79.89.*]
    NOWY nie odpuszczaj !!!
  • Re: jednak cos sie dzieje Autor: ~alert [62.21.67.*]
    oby to nie byo ozustwo - za amber tez sie zabrali

http://www.polskatimes.pl/artykul/636553,upadek-amber-gold-kancelaria-szykuje-pozew-zbiorowy-przeciw-skarbowi-panstwa,id,t.html?cookie=1
  • Re: jednak cos sie dzieje Autor: bankster [109.243.145.*]
    ludzie nie dajcie sie wydymac.!!!
  • Re: jednak cos sie dzieje Autor: ~ms [89.76.227.*]
    i nie zapominać Nie pije alkoholu od tego tatara!!!!!! Bo to świństwo oszukane!!!
  • Re: jednak cos sie dzieje Autor: ~eassy [78.8.242.*]
    3. Jak kogoś wpienia, że mu wjeżdżam na wątek to sorry, ale wiem także po sobie, że jest dużo osób szukających jakiejś sensownej inwestycji.
    Jeśli więc ktoś szuka naprawdę dobrej spółki do zainwestowania i dywersyfikacji portfela, to easyCALL jest chyba najlepszą okazją na NC.
    Od razu powiem, że na spółce nie ma żadnych wałków, fałszywych komunikatów, umów przedwstępnych z Chińczykami i tym podobnych bzdur i oszustw.

Jest natomiast gruba gotówka w kasie i wskaźnik cena/zysk na poziomie 1,5 co oznacza skrajne niedowrtościowanie.
    Żeby wyjść z grupy spólek niedowartościowanych, czyli przekroczyć wartość współczynnika 10, cena musiałaby być 25 złotych. Zakres od 10 do 20 Cena/Zysk uznawany jest za "fair price". Dla Easy Call oznacza to cenę od 25 złotych do 50 ZA AKCJĘ. Obecna cena to okolice 4 złotych.

Spółka zajmuje się telefonią internetową, ale w zeszłym roku zaczęła rozwijać także ofertę dla biznesu, typu obsługa callcenter, firm i tym podobne. I to był strzał w 10. Dobre wyniki mieli już w 4 kwartale 2012, ale musieli zrobić jaką rezerwę i nie było tego jeszcze tak widać.

W pierwszym kwartale już pokazali 635 tysięcy zysku!! Co przy kapitalalizacji obecnie, około 4 miliona, jest wynikiem niesamowitym. Co najbardziej jednak szokujące, to fakt, że mają milion gotówki w kasie. Czyli zyski nie są wirtualne i nie pochodzą z obrotu akcjami między spółkami zależnymi.

Co do przyszłości to krótki cytat z raportu:

"Powyższe wyniki finansowe Spółki w raportowanym okresie są skutkiem zrealizowania szeregu inwestycjiw 2012 roku oraz w I kwartale 2013 roku, których pozytywny wpływ na wyniki finansowe Spółki widoczny będzie wkolejnych okresach. Dodatkowo Emitent realizuje, bądź przygotowuje kolejne inwestycje"

Czyli tu może byc jeszcze lepiej, bo nowe inwestycje wciąż są wdrażane. A że inwestycje istnieją naprawdę a nie na papierze jak w Inventi, to potwierdza otrzymana dotacja od Uni Europejskiej.

Mówiąc krótko
    - zyski są prawdziwe a gotówka w kasie
    -firma działa i inwestuje, co potwierdzają otrzymane dotacje
    -nie ma mowy o żadnych podbitkach, wysypywaniach akcji. Od czasu opublikowania wyników nikt nie sypie, nie podbija, nie nagania. To tylko potwierdza, że wyniki są prawdziwe a prezes i zarząd zajmują się pracą a nie handlem własnymi akcjami.
    -free float to zaledwie 16% co przy milionie akcji oznacza raj dla wzrostów.

Szczerze mówiąc, nie widzę obecnie pewniejszej i bardziej perspektywicznej spółki na giełdzie.
    Wszystko do 10 złotych to gigapromocja, do 15 złotych to megapromocja, a do 20 złotych to promocja:)

Nawet jak cena będzie 10 złotych to easyCALL wciąż będzie najbardziej niedowartościowaną spółką na NC.

Wyniki za drugi kwartał już 14 sierpnia, wtedy będzie wszystko wiadomo. Tylko ze wtedy może być już trochę za późno na wskoczenie do odjeżdżającego pociągu.

Pamiętajcie, że każdy podejmuje decyzje na własny rachunek i ryzyko.
  • Re: jednak cos sie dzieje Autor: ~bida [193.164.142.*]
    Strona nie istnieje! szybko się zwinęli....
  • do bida Autor: ~zgrywus [79.162.50.*]
    Którą strone masz na myśli?
  • Re: do zgrywus Autor: ~mrfiesta [79.186.51.*]
    wspolne pozwy zbiorowe ktos ze zalozycieli wykasowal nazwe cedc bo niby grupa istnieje bez nazwy
  • Re: do bida Autor: ~bida [193.164.142.*]
    http://www.wspolnypozew.com/grupy/show/pozwy/pozew-akcjonariuszy-cedc
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 17:33:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.